Лекари спасиха мъж, прободен в сърцето

Хирурзи от столичната болница "Света Екатерина" успяха с уникална операция да спасят живота на млад мъж, прободен с нож в сърцето.

Обратно в новината

Коментари - Лекари спасиха мъж, прободен в сърцето | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нима най-важното е какъв е пациентът? А не трябваше ли първо да поздравим лекарския екип за техния професионализъм при тази толкова критична ситуация и за спасения човешки живот?!

ами важно е. защото след година - две, когато "пациентът" заколи някой пенсионер(ка) за два лева, или убие някое дете... или просто по навик влезе в затворът и забави да излезе - за какво са се похабили всички ония ресурси на болницата? мда - има и малък шанс, да вземе и да стане един атомен инженер и да направи няколко чудеса в науката... но статистиката твърди че подобна вероятност е в пъти по малка от статистическата грешка за подобно събитие.

Човешки?????

Браво Дир, пускайте повечко такива статии.

Пропуснато е да се напише, че на пациента бе прелята кръвта, събрана при акцията на "Червения кръст" от студенти в университета.

Мангалски пиянски свади завършват само така . Въпроса е без никакви осигуровки приет и опериран без проблеми , а да иде в щатите и да се опита да повтори "опита" - посмъртно няма да стане !

По-скоро ще стане, ама посмъртно - ще го оперира съдебния лекар за протокола ;)

Защо за мангал са събирали кръв от студентите, а на мен ми искат да си плащам кръвта на тъмнозелените, ако ме оперират?