Фандъкова: ”Вашингтон” става пешеходна зона след ремонта

След ремонта на ул. „Вашингтон", участъкътмежду „Трапезица" и „Пиротска", ще стане пешеходна зона, обяви столичният кмет.

Обратно в новината

Коментари - Фандъкова: ”Вашингтон” става пешеходна зона след ремонта | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Предо около 8_10годинитаьи улица до ,,Симеон беше ужасна,пълна с джагали, ,,маймуни от всички породи.Смрад и гняс.А сега е УЖАС.Сборище на престъпници и к у,,,р ви.Чудесна пеш.зона.

Добре е, че се прави ремонт в старата част на София. НО ВСИЧКО трябва да бъде с мярка. Наистина има стари сгради, които нямат нищо общо с историята, които са ужасни и просто трябва да се съборят. Стар град не означава порутен град. Да се запази само ценното. Все пак сме 21 -ви век!

Абе тия смотаняци продължават да ни дърпат назад и в миналото вместо да иновират и да ни дърпат към бъдещето! България не е ИСТОРИЯ, боклуци, а трябва да се превърне в космополитен град на бъдещето. Ма*ка ви на камъните зазиданите старинни грозотии. Писна ми да гледам стари постройки и изоставените комунистически сгради всеки ден. С вкуса на тези на безвкусни роби и с едниствената им цел да крадат от всеки подобен проект, София е пълна кочина и заприличва на такава още повече с всеки изминал ден. Грозен беден град, със стари сгради и само старинни постройки и една две хубави нови сгради. Без коментар.

дкми

София. Град, изравнен със земята от краварите по време на втората световна. Град, в който са избити хиляди - пак от същите тези кравари. И в този град има улица "вашингтон". Все едно в ню йорк да направят улица "Бин Ладен" :)

Това в кой свят се е случило?

В София: 1. Всички улици да се изпълнят с калдъръм и макадам! 2. Да се забрани движението на коли, камиони, мотоциклети велосипеди и ...пешеходци! 3. Да се разреши използването на файтони, карети, каруци и рикши! 4. С предимство да се ползват файтоните на кмета и главния "архитект" (и министерството на културната култура) Точка1

Булевард Роналд Рейгън с паметник!

Всъщност най-голямото естетическо предизвикателство за района е полусрутената, необитаема сграда на ул."Вашингтон", на чийто фон ще си правят снимки за спомен туристите дошли да разгледат разкопките. Не съм специалист, но лично аз избягвам да минавам по тротоара под тази бомба със закъснител надвиснала над улицата.

Частна собственост. Малки глоби.

Защо още не отворен Борис III? Нали щеше да бъде на 10 Юни?