Инвеститор ще съди Столична община за над 1 млн. лв.

Изабела Сярова - инвеститор и собственик на имота в “Младост 1“, който доведе до протести и оставката на районния кмет, възнамерява да съди Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Инвеститор ще съди Столична община за над 1 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При "новина" публикувана в 09:39 първи коментар в 12:00... Dir, засрамете се, цензурата ви минава всякакви граници!!!

От къде и до кога ще се ВЪДЯТ тези собственици. Колко пъти са обезвъзмездени, колко пари измъкнаха от народ и държава. Тая нагла К..........ака да се спре. и разбира се всички подобни. И за алчните живота е кратък. Те имат ли нещо човешко?

Изабела Сярова от къде се пръкна, как придоби имотът, от къде е сибрала парите ... ... а плаща ли си данъците ??? ... а за данъците - питах ли вече ???

Като е възстановена земеделска земя, нека стопанката да я коси, да прави сено, да разхожда кучета, да сади чесън, лук, сее анасон, резене. Строеж - НЕ. За строеж да плати разликата между земеделска земя и строително петно. Изцяло. Да изчака и пет години карантина. А оня дето върна (май лучников беше, а му пригласяше сталийски - правилното изписване е с малка буква) в населено място земеделска земя, да се извади от гроба и по примера на американските ни приятели спрямо осама да се изхвърли в морето - за да не се знае къде му е гроба, защото на земята не можем да получим покой.

ДА СЕ СПРАВИ С ИМОТНАТА МАФИЯ МОЖЕ САМО МНОГО КОМПЕТЕНТЕН, СМЕЛ И ЧЕСТЕН ЧОВЕК.. ЖИТЕЛИТЕ НА "МЛАДОСТ" СИ ИЗБРАХА ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ ЖАЛКО, КОЕТО НИЩО РАЗУМНО НЕ ПРАВИ. САМО ННАВЛИЧА НОВИ РАЗХОДИ И БЕДИ. ДЕСИТО ЛИ ЩЕ ПЛАЩА? С КАКВО?

само да не бързаме със заключенията.. сякаш преди Десито е било нещо по-добро.. Десито може да не бъка от акъл, но досега с нищо не е доказала че е нечестна.. В крайна сметка, за да си кмет не ти трябва да си умен, а почтен..

друг да и изгради блока нагла овца .презастроиха окрадоха и бетонираха София .

Крайно време е да се спре с глупостите, вкл. Вашите. Има доста места за къщи, зеленина, особено в провинцията......

Ами като е толкова зелено що провинциалистите не си стоят там и тогава няма да има нужда София да се презастроява????!!!!!!!!

Една вечер да "преспи" в родната милиция и ще си каже всичко, как се е сдобила с имота, кой стои зад гърба и, какви други измами е правила, възнамерявала да направи, знае, че други са направили и т.н.

И правилно. Дано да я осъди. Иначе всеки келеш или конкурент може да събере или подкокороса 50 човека протестиращи, да ти спрат строежа и блокират целия проект и директно си за фалит...особено ако си се нагушил и със заеми от банки, договори с хора или фирми купили на зелено и т.н.

Смятай колко пари има тая, щом е готова хей така да остави 1 милион лева за 'облагородяване на района'...

Дано съдът разнищи как точно "инвеститорът" е станал собственик на имота!

компенсаторки като начало..после 30г отказ да вземе обезщетение...демокрация, какво да се прави. Естествено никой СДСар няма да ти каже какво би му се случило в Ню Йорк за такъв опит...

да я обезщетят и да си остане градинката, какво има да му мислят толкова

Еми то имаше и закони - обаче "собственикът на нива" от компенсаторки не ще да вземе обезщетението, защото било малко според днешни цени и градоустройствен план..Седесе, коментарите са излишни.

Да плаща фризъорката.

Да плащат Плювналиев и Фандъкова, явна далавера!

Президента пък какво има общо бе Плювчо Тролев?

Тази жена къде е била досега?Защо иска сега да строи някакви офиси по средата на отдавна съществуваща междублокова градинка?Ами ако всички собственици поискат това-а мисля, че отдавна са възмездени по някакъв начин, ще трябва да се събарят и блокове, така ли ?!

Брей , алчни хора ! Много алчни хора има на този свят! Господи , моля те прибери си версиите! (Инвеститорите имах в предвид!)

Абе мани господ, аз съм атеист, прокуратурата и съдилищата кога ще заработят ???

Защо да са алчни? Защото си искат правата върху земята, която са закупили, ли? Заради малоумната кметица сега всички ще трябва да плащаме (а не само жителите на Младост). Права е собственичката. Никой няма право да се разпорежда с частен имот. Така както аз не искам да се разпореждат с моя апартамент. Също така не искам да се плащат с парите на данъкоплатците глоби заради малоумни кметски решения.

Защо да не се отделим от София? И Бизнес парк си имаме, и надъхани служители