Ръст на пътниците на летище ”София” през май

Пътниците, преминали през летище “София“ през май, са били 559 542, което е ръст от 36.4 на сто спрямо същия период на 2016 г. Това съобщиха от летище “София.

Обратно в новината

Коментари - Ръст на пътниците на летище ”София” през май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

терминал 2 - еднопосочен

увеличили са се спрямо май но са се увеличили и спрямоо май по предната година.Тоест ръсттъ е с близо 100 процента за две години.Затова и концесионера е наредил да се разпореди по бързия начин за да се каже ето концесионера го концесионира и тима повече пътници.Хитра врътка .

Величие и падение на куртизанките (на френски: Splendeurs et misères des courtisanes) на Оноре дьо Балзак е роман, публикуван в четири части в периода 1838 1847 г. Той продължава историята на Ани Цолова от Нова ТВ, която е главната героиня в Изгубени илюзии, предишният роман на Балзак. Величие и падение на куртизанките е част от Балзаковата поредица Човешка комедия.

ОТДАВАНЕТО НА ЛЕТИЩЕ СОФИЯ НА КОНЦЕСИЯ ЩЕ Е КОРУПЦИОННА ЗДЕЛКА!!!ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА!!!

Се ядосвам,тия НЕНАСИТНИ ПОЛИТИЦИ И ТОВА ПЕЧАЛИВШО ИСКАТ ДА ГО ДАДЪТ НА КОНЦЕСИЯ,АМА ТУКА КОМИСИОННИТЕ СА ФАНТАСТИЧНИ,подсигуряват си поколения напред.Те затова бързат още да го модернизират та после концесионерите само ,,да печелят,,Ей корумпирани политици стига ни правите на африканци,ще прелее чашата

И защо ли?!?

Ръст на заминаващи без завръщане ли? ;)