Коментари - Кандидатите за РВД с улеснен прием на документи | dnes.dir.bg
назад

Кандидатите за РВД с улеснен прием на документи

BULATSA започна пролетната сесия за набиране на кандидати за ръководители на полети с улеснен прием на документи, съобщиха от ДП "Ръководство на въздушното движение".

Обратно в новината

Коментари - Кандидатите за РВД с улеснен прием на документи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За неразбралите да кажа, че обявата е за хора, които ще вършат работа и то много отговорна, на която Калинките няма как да се справят, за синекурните длъжности обяви не пускат. Така, че който има качества да кандидатства спокойно, ще го вземат и без връзки, ако става.

Тези конкурси са прах в очите на обществото.Правилните хора които ще бъдат назначени,се знаят отдавна.Нищо общо с това кой колко знае и може.Лошото е ,че като те назначи депутат или министър,си отиваш и ти и отваряш бройка за новите на власт.

Една позната, която работи там, каза, че абревиатурата била от Родители Водят Децата си.

има ограничени за възрастта

..и пола..

Не ви ли гризе отвътре когато коментирате неща, които НЕ знаете, смешни низки душици ?

В РВД се влиза САМО с връзки. Заплатите са огромни. Както и подкупите за прием...

Голямо търсене на РВД.Кое не е наред че няма кандидати.Все пак е престижна профрсия. Да не би заплатата да ги спира.Май никой не ще да работи за 1000 лв Ще се наложи да наемат хора на временна заетост от бюрото по труда

Какви заплати по 1000 лв., там заплащането е в пъти по-голямо. Отделно поради значението си ,както от стратегическа , така и от гледна точка на националната сигурност, въпросната организация е нещо като държава в държавата. Назначения там се извършват единствено след като се обадих я депутат, я министър. Случайни хора едва ли работата там.

Заплатите са високи. Изисква се подписването на минимум 5 годишен договор.. Преминава се скъпо обучение.. Трябва да се преместиш да живееш до РВДто /Горна Оряховица, примерно/ Ако напуснеш преди края на срока, дължиш хиляди за обучението, неустойки и др.