Българин наръга приятелката си на Канарите

Българин в Испания бе арестуван по обвинение, че е наръгал приятелката си.

Обратно в новината

Коментари - Българин наръга приятелката си на Канарите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прах ягоди Испания но можеби никога повече няма да повторя ...Не издържах на тъпите приказки на наш сънародник от турски произход .Казва се Мохамед от Шуменските села неискам да обиждам никого но тоя тип ако беше в България щяха да му разкажат играта .Такива обиди на жените просто нямам думи .Тоя скача на бой и се мисли за велик....Това е моя коментар за ягодите..

Браво!И аз туй се чудя,как досега никой не е написал,че сигурно е циганин или турчин!?По принцип така се оправдават българите!А всъщност не се виждат ,колко са жалки!

interesno kak nikoy ne e pisal çe i tozi e siganin ili turçin,nali samo tqh obvinqvate za vsiçko a to bılgarite sa biztra vodiçka , hahahh stroitel bil ili ne znam si kakıv te stroitelite da ne sa po glupavi ot vas koito pişete tuka vıv foruma ,zaşto obijdate horata ot razliçni profesii ,tova ste vie glupatsite ,gano şte si ostanete vinagi i na lunata da va kaçat pak si ostavate boklutsi

to kato 4eta komentarite i v BG.bokluzite ne sa po-malko

Аз работя върху тези проблеми от много време, но нямам особени успехи - много твърдоглав материал, само от сопи разбира! Счупиха ми цялата апаратура, не се поддават на никакви изпитания, тестове и експерименти! Безнадеждна работа!

е да ви кажа какво е търсила германката ли? Какво да търси 35 годшна, когато истинските арийци около нея са изпедерастени, комплексирани, импотентни или асексуални от много работа? Търси някой примитивен балканец със стандартни сексуални наклонности и без еректилни дисфункции, който да й подари няколко приятни изживявания преди коледните празници. Обаче нещо е сбъркала ваксата и човекът изчапал и я наръгал не на това място и не с това, с което тя е копнеела.

Какво друго да очакваш от емигранти? Те ако стават за нещо полезно, ще го постигнат и у дома, но предпочитат да ни представят пред света

Е, като е посегнал, ще лежи в панделата. Българите такива, онакива - не са го правили само българи, ама дано там има възмездие.

Всяко стадо си има мърша! Дори и най-елитното!

На тоя като гледам впиянчената физиономия е некой малоумен сстроител. Праснал е 5-6 ракии и хоп-ножа. Първосигнален като животно! Аман от дебили!

ne vsi4ki v ispan.sme otrepki,a ti za da go kaje6 qvno nqma6 mnogo mozak......jal mi e za takiva kato teb....neka bog da e steb i ti prosti :)

Видът му е на алкохолик. Защо тази германка се е хванала с такъв изпаднал тип?

Истерията ми е понятна, но другото не го разбрах, моля, пояснете на български.

ама тая тъпа жена какво прави при него, да не е била сляпа и тъпа, кой я е бутал да ходи при този олигофрен, не мога да се начудя как жените се тъплят при такива изроди

По принцип българите за подобни постъпки никога не могат да дадат смислени обяснения. Това е така, защото са с диагноза хиперестезна анестезна психопатия и истерия. Изобщо българските мъже за нищо не стават - ни за креват, ни за маса.

За пореден път се вижда, че този народ е на крайностите. В Швейцарея в атомния център ЦЕРН 30 българи създават най грандиозния проек за човечеството, а това е самото раждане на нашта Вселена, и в същото време други такива по света са последните отрепки. Явно това е генетично заложено за този народ. Дано има такива учени между нас които един ден направят поне повечето да сме Добри хора на тази планета. Да не сме известни само с простотиите които правим

Ганьо и на Луната да отиде пак си носи простотията и имбесилщината! Как един не ни отсрами с нещо - всички само ни излагат!

Що си мисля, че по-големите глупаци сме ние, дето все още се мъчим тук.

в Испания ходят българските отрепки. а те не са малко.

Много некултурно е постъпил!

Нека си виси в Испания, като хилядите други глупаци !

GERMANKATA E OT CIGANSKI PROIZHOD BE DEBILI

1

Ami sigurno niakoi kato tvoia liubimec AZIS te e ebal -nedoebal, zatova taka govorish, kurvo smachkana!!!