Северната дъга в София е напълно завършена

Пуснато у движението по новоизграденото дясно платно на надлеза при Казичене.

Обратно в новината

Коментари - Северната дъга в София е напълно завършена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако вземат и един асфалт да изсипят по целия участък, без новите 100 метра, цена няма да имат.

Хайде стига де, Тъпата дебела крава не спира да прави свирки и метани на великия вожд, като че ли си ги вади парите от джоба си за тия тангенти.....

Северната дъга далеч не е завършена. Източната - може, но северната не е при казичане. От Ботевградско шосе до нови искър нищо не е ремонтитано от години!

Ако не делиш на 4, а само на две, както е при земните полукълба, то северната дъга започва от Тракия и свършва при Люлин., както северното полукъбо започва от екватора и свършва пак на него, но от другата страна. От Ботевградско до Нови Искър е северната дъга на околовръстното, а не северната дъга на София. По-важно е да можеш да разбереш какво е искал да каже човекът.

Дори и при такова делене тази новина е пълна глупост, защото северната дъга не е прекъсвала никъде - т.е. готова е от години. Единственото беше един мост, който беше само едната му половина готова. И пак казвам - севената дъга не е готова или камоли поддържана!

Новината е много хубава за тези, които режат лентички!!!! Кога ще платят на фирмите, които я построиха????

Открадна парите от народа за да осигури пътища за смрадливите софиянци.

Прост и тъп манга/селяк за теб София сигурно е факолтето но и там не смардът като теб

тръгваш от ботевград /правец/ за буртас -но за да стане трябва да минеш през банкя-тези управници география знаят ли

Я си ми чичо, я си ми внук ,ама от всеки град до морето не може да има магистрала, не знаеш че град "буртас" няма, а от Ботевград ти е по - лесно по Подбалканския път да стигнеш до морето.

Пътя до Банкя също го ремонтираха наскоро. Но да не си объркал този до Бургас с туристичаския маршрут за поклонение пред Тиквата?

ей како ти за втори път си министър още колко пъти трябва да бъдеш заедно с тиквата та да ви дойде гениалната идея започнала от 24 години тиквичка с тиква се събрали и...

Когато се каже, че Бойко осигурил от бюджета, значи тези пари е могло да се използват за нещо друго. Примерно за децата и т.н. Ако всичко друго вървеше както трябва да кажеш браво, но когато само за определени неща се намират пари, а за други все няма, има нещо гнило.

Мошеници ! Най-голямата далавера, най-голямата кражба и измама ! А и отклоненията за бул. Рожен ???

474 километра, 4:30 часа Найс, а? За ретро маниаците старите пътища също са налични.

А от кв.Бенковски, до който непосредствено минава Северната скоростна тангента, има изграден пътен възел да се качим на магистралата, който спира в...полето. Още по- найс, а, платен драскач.

и за квартал Левски е същото. Пътя свършва в нищото

Тиквоидна дебелосерке парите са от всички нас,пък празнотиквениците половината ги откраднаха.Не ми го хвали туй мутре.

Парите са от Оперативна програма Регионално развитие. Европейски средства, капиш?

Нещо не си в час ! Европейските пари , които "ни дават" , са максимално в размера на вноската , която всяка държава дава за общността и след като представим планове за какво и как през годината ще правим. Т.е. тези пари са си пак от нашия бюджет , защото вноската е заложена в същия този бюджет, ама ни баламосват , че уж били отнякъде си .

Нещо не мога да си представя, че от Благоевград за Бургас бих минал от там. :-D от югозападна България за югоизточна България през София...?!

Парите са от Оперативна програма Регионално развитие. Европейски средства, капиш?

Нещо не си в час ! Европейските пари , които "ни дават" , са максимално в размера на вноската , която всяка държава дава за общността и след като представим планове за какво и как през годината ще правим. Т.е. тези пари са си пак от нашия бюджет , защото вноската е заложена в същия този бюджет, ама ни баламосват , че уж били отнякъде си .

Ако искаш и през Самоков и Ихтиман мини. Ще спестиш 20 километра, но времето е същото. Ако настигнеш камионите ползата се стопява. За аварийността по този път сам ще прецениш. Карай по магистралите докато са безплатни!

А подходите към дъгата кога ще ги оправят? Много от тях представляват черен изровен път, практически непроходим при дъжд или сняг?

Абе, тия от АПИ малоумни ли са?! Каква е тая магистрална връзка, на която има пешеходна пътека, че и светофар?! Пълна идиотия!!!!

много станаха там, народа иска отгоре да пресича по моста, не отдолу.

Прекрасна новина, да ни е честито ! Браво на строителите ! Сега от Люлин до Черната котка се пътува 22 минути, а не 52, както преди !

С това изказване инж. Дончо Атанасов е готов да напусне поста. Уволнете го незабавно! Къде е виждал магистрала със светофар?

От Благоевград до Бургас по северната дъга. Нещо са объркани градовете ли дъгите ли. Що не написа през Белград или Мюнхен. Пак ще само по магистрала, хем истинска

Това българина е много неблагодарен.колко много се подобри инфраструктурата,а вие все недоволни.забрявихте, когато всеки ден си чупехме колите по улиците пълни с дупки.

Българинът е достатъчно благодарен, но му писна от самохвалство и лъжи. Над 6 милиона живеят извън София и не я познават добре. За пореден път ще останат с впечатление, че нещо се прави и само за столицата. Резултатът е 0, при 4 ленти за всяко платно има пешеходна пътека, светофар и ограничение 40 км/час.

Мат'рял, да благодарим лично на негово светейшество Тиквун, защото той лично даде от нашите пари, лично събрани от НАП, за да открие Лили Кюфтето лично един мост, построен лично от шефът на АПИ. Няма нормална държава, в която успехите да са измерими в изградена елементарна инфраструктура, за която трябва лично да се благодари на неграмотния премиер, бивша мутра.

двата сантима асвалт са готови за основен ремонти крадене

Питам се, кой болен мозък измисли присъединяването на Северната тангента към Околовръстното при детелината на Ботевградско шосе. Сега ако идваш откъм Казичене, трябва да завъртиш на 270 градуса по ухото на детелината, за да слезеш на Ботевградско и чак след това да се влееш в Северната тангента. Лентата е една, максималната скорост 40 км/час. А опашката - половин километър. И това ако е магистрала, здраве му кажи!

Идеята е околовръстното да стане 6 лентов път . Това се вижда и от продължението му след пресичането с тангентата при Мрамор. Друг е въпроса че това ще стане през 2145година

Благодарим ви татко! Това колко километра са за 10 години?

МОЛЯ! Спрете с това и лично от Другаря Бойко Борисов, че народът ще изпуши и ще гласува някоя глупост, а това не е шега!

Курвелия Нинова ли я построи?

Простак.

Мастия.

"...по новоизграденото дясно платно на надлеза при Казичене." Дясно за кого? Аааа, за десните в България или за някаква посока на движение? Все едно няма посоки на света, за да е ясно! Или за ниво на левото образование на джурналиста?

Минах по тая Северна дъга - пуста, няма кой да те напсува. А в същото време от Лозен до Младост и от Бъкстон до Люлин десетки хиляди псуват простата тиква дето се прави на много велик. Баси простите управници. Ама важното е че Боко оправи бигаташите в Симеоново и Драгалевци. Простият народ да му мисли. Е народа го измисли - Боко си отива. Не че другите са по-добри. Същите лекета.

Чакайте бе, а кой резА лентата? Ако не е Той, нема открито!

до към 3000 година може и да се случи околовръстна магистрала на София. Не бързайте толкова, по-полека, нека да има за крадене и за пра пра пра...внуците.

и леля ти не е права...

Това платно само за снимка ли е открито? Че пак карат в източното платно (на снимката).

трагично е състоянието на пътя след този мост на Казичене, като ще го правят нека да е от-до, а иначе по северната тангента няма нито една връзка със селата, от орландовци за да се качиш трябва да ходиш до обеля, пародия на държава

Айде следващите 20 години още един мост!

Казичене и злощастният надлез са на изток от София. Погледнете карта.... Къв север , ква северна тангента ?!?!

Автомагистрала чушки. В частта от Северната тангента до АМ Тракия е просто един разбит четирилентов път - никаква магистрала не е. А на всичкото отгоре на Казичене има и пешеходен светофар - забележете, насред МАГИСТРАЛАТА. Алооооу, отворете ЗДП и прочетете какво е определението за автомагистрала - със сигурност не и това, което е в момента. Иначе мостът е ОК, но от другата страна е за ремонт, че е на коловози асфалтът.

Ааа, че то кой в България ти гледа закона? Ако всички го гледаха и спазваха - щеше да е рай!

нека този инж Д.Атанасов да пробва да слезе от "напълно завършената" дъга към Илиянци или Требич, и тогава да обяснява каквото и да е, ама да мине с Б.Борисов, където публично обяви че дава 1.5 милиона... ,некадърници бездарни

Докога ще ни лъжете - явно на идиоти ви приличаме всички - нито един подход към Северната тангента по който да може от софийските села да се качват и слизатне е довършен - или са в окаяно състояние с размер надупките като лек автомобил - при бул.Рожен или не водят на никъде - свършват в ливадата като пътните възли за Кубратово/Орландовци и Чепинци/Левски Г. Та това е поредната опашата лъжа, нищо друго ...

Сложете мантинели по дъгата, че доста хора се утрепаха след неправилни обратни завои на малоумници.

И от кога този мост на изток от София стана Северна дъга ? Тези ни взимат за идиоти. Да го д..........т

НАГЛИ ЛЪЖЦИ -опитайте да влезете в София от към разклона за Илиянци и Требич -2 х 100 метра платна черен път с дупки по големи от тази на кметицата ................

е за този път Бойко отпусна лятото милион и половина ама май ги открадна някой и сега чакат следващото правителство да отпусне нови два :(

догодина колко дупки ще има по този път? Че ГРОБ е взеизвестен с кофти качество на магистралите си и уж ремонирани булеварди... примери: коловози на Орлов мост и бул.Евроги Георгиев в София.

Да им е честито на турците. Вече ще се прибират по бързо в родината. Българите ще си чакаме по 60-90 минути от Люлин до бул Бъкстон.Там е ничиятъа дъга - нито южна, нито западна

Лилето вече не само прилича, но и говори като Искра Фидосова. Дано краят е различен,без да забравяме, че на Началника им "стрелба по панички" е любимо занимание - а-ха някой се издигне по-нависоко и бууум! - на парчета.

"Пуснато У движението"... не проверявате ли статиите си за грешки? Иначе това не е северната дъга, а източната, а предвид състоянието на въпросната дъга, мисля че не е много коректно да я наричаме "магистрала". :)

А Боко къдяй? Брях, открили го без бащицата!!!

Абе, къде е Баце? :)

Сега ако вземете да оправите и асфалта в отсечката от Хемус до Тракия....

направеното. Отдавна тези пътища трябваше да са готови, без значение кой управлява. Ако енергията, с която се карат и си пречат, вложат заедно в градивна работа за държавата е-хей...

БРАВО = Да ни е честито! Хайде сега и южната да довършите - малко остана от изток и повече от запад!!

Къв ми е келепира ка топлащам винетка за това?

Това е източната дъга, но за нашите компетентни журналисти това е без значение :)