Автобус помете 6 коли на светофар

Автобус блъсна 6 коли на кръстовище на бул. 6-ти септември в Пловдив тази сутрин. Пострадалите са откарани в болница.

Обратно в новината

Коментари - Автобус помете 6 коли на светофар | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

никакъв инфаркт няма. спокойно си говореше и ходеше човека! Стига сте защищавали некадърния турчин. все те правят катастрофи. А най-голямата е че катастрофираха държавата. с тази престъпна коалиция. щом е гласувал за престъпниците от ДПС - не ми го хвали!

Kakvo znachi raionat da se otcepi ot policiata? Kakav e tozi ugogundurski zargon? Cepiat se darva, otcepvat se vagoni na vlakove, no gradski raion moze samo da se obgradi (zagradi) ili da se spre dostapa do nego ot policiata.

jalko 4e v avtomobilite ne sa ljubimite ni narodni izbranici . Ako biaha te moje bi v tazi strana 6te6e da se promeni ne6to

Шофюра е получил инфаркт!!! Моля ви разберете всички факти първо и после почвайте да плуете....

Гаден народ сме ние за нищо не ставаме!Първо изливаме кофи с помия без да знаем какъв е проблема!А журналистите ни тъпи,ограничени интриганти чули не дочуле бързат да драскат!

Абе защо повечето се изказвате неподготвени!? Ами ако човека на истина е получил инфаркт или инсулт? Глупаци! Вие сигурно и умрели бихте предотвратири катастрофата! Тия обобщения дето ги правите само показват колко сте ограничени и прости! ! Явно оплюването е най-висшата ви цел в живота!

Бе не прочетохте ли че вероятно е получил инфаркт??????????Пуу лаете тука!нещастници!

каквито са ни управниците такива са ни и шофьорите , нищо чудно!

няма толкова безумни снимки...

Прост , по-прост ,най-прост...шофьор. че това е...Нудачници и некъдърници.-това са шофьорите на автобусите ни днес. Де що имаше по кадърно..то е в Европата.

БГНЕС предаде, че шофьорът е отведен в болница тъй като по всяка вероятност е получил инфаркт. Според мен това най-вероятно е причинило катастрофата. Точно на това крастовище и точно на този завой за да се забие този автобус в чакащите автомобили трябва шофьорът да е на поне 3 промила алкохол. На хората от Пловдив им е ясно за какво говоря. За тези, които го обвиниха погледнете последното изречение.. според мен това е.. иначе просто ми е чудно каква маневра е направил за да се забие така както на снимките.

Някой не си е пил риталина, преди да се качи в колата. Ма то много коли в тоя Пловдив, ужъс. А шофьорите са около 10 пъти по-неадекватни. Дори и в София се кара по-лесно, щото има алтруисти, дето все те пускат в задръстванията и внимават за другия. Те си знаят, че някой внимава и за тях.

KO STAVA S TEZ 6OFIORI

Немога да разбера какво е това граничещо с олигофрения невнимание на шофьорите. ? Наистина това е пълна загадка за мен.

Жалко за България народа се избива по пътищата управляващите не им дреме. Те си увеличават заплатите и си правят закончета удобни на тях. В нормална държава вътрешния министър до сега да е подал оставка. МВР не работи правосъдието вятър го вей. А сме били в Европа.

До колкото разбрах колите не са 6 , а 3 - ама айде карай са. То пък тея шовьори много нервни.

Немога да разбера какво е това граничещо с олигофрения невнимание на шофьорите. ? Наистина това е пълна загадка за мен.

лошо, седларов, лошо...

Миналата седмица бяха инциденти с деца. Тая - с автобуси. Приемат се залози за ключовата дума на следващата седмица.

За бога, спрете всички автобуси!!!!!!!

Kakvo stava ???? Vseki den li avtobusni shofiori shte raniqvat hora i otmat jivot ?

jalko 4e v avtomobilite ne sa ljubimite ni narodni izbranici . Ako biaha te moje bi v tazi strana 6te6e da se promeni ne6to

ПРЕДИ ДА ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ПРОЧЕТЕТЕ СТАТИЯТА ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ ЗА КАКВО СТАВА ВЪПРОС. ШОФЬОРЪТ ВЕРОЯТНО Е ПОЛУЧИЛ ИНСУЛТ ИЛИ ИНФАРКТ. ПРИ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ЧОВЕК ИЗПАДА МОМЕНТАЛНО В БЕЗСЪЗНАНИЕ.

А ти си изключително умен! Направо пращиш! От такива тъпаци като тебе направо ми се гади! Разбрали недоразбрали, ама иначе коментират! Само че, да те светна: простащината ходи и по образованите и уж интелигентните, и не зависи от професията!

Четете внимателно!!! Не бързайте да съдите! ВСЕКИ може за получи инфаркт или инсулт внезапно. Май сме най-силни в оплюването на хората. Добре, че няма пострадали по-сериозно.

До White Zombie (20.12.2007 г. 10:19ч.) Залагам на Пиратки и инциденти с тях :)

До колкото разбрах колите не са 6 , а 3 - ама айде карай са. То пък тея шовьори много нервни.

Пише се прИдвижване мили, образовани журналисти. Учете по-малко чужди, а повече майчиния си език.

както обичам да казвам, само в пловдив са най-извратените новини.