Златно съкровище довело до жестоко убийство

Неподелено златно съкровище била причината за убийство, извършено от затворник в отпуск, през март в Руенския Балкан.

Обратно в новината

Коментари - Златно съкровище довело до жестоко убийство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това ми звучи като откъс от книга за турското робство.

Колко удобна теза на извършителя, че жертвата е посегнала първа... ами пишете го неизбежна самоотбрана и го пускайте да убива още... може следващия да е роднина на съдията или пък самият той!

От ,,намерено'',хаир никой не е видял до сега. Преди години бях намерил една монета,много стара.Все си мислех че е златна,беше с старотурски йероглифи.Сложих си я в джоба за късмет,дори ходих при златар да го питам каква е монетата,и колко струва.Златарят каза че цената и е около 25лв.От както я носех в джоба,все се чувствах зле.Затова и попитах колега турчин,много честен човек.Показах му монетата и ми каза като излезем от работа да я захвърля на далече,някъде където няма да ходя след това.Той ми каза още че точно такива монети се слагали на очите на мъртавците.Послушах го,и никога не съм съжалявал за това.Та така е и с всички закопани иманета.Не случайно ,хайдутите са оставяли и писмо заедно с имането,който го намери, я църква да вдигне я училище,я чешма или нещо друго,абе хаир да направи на всички хора.Защото вземе ли го само за него си,лошо.

различни хора с различни мнения. не настоявайте вашето да се превърне в правило. едва ли сте единствения пример. едва ли монетата която сте намерили струва 25 лв сега. римски и византийски монети понякога са по-евтини.

"Хакъ Халил му заявил, че не разполага с пари в наличност, уверявайки го, че скоро ще получи пари от Турция. " А къде ли е изнесена ОТКРАДНАТАТА от държавата ни археологическа находка, причина за свадата?

Продължавам да не разбирам домашният отпуск за затворници. Нали идеята е, че трябва да усетят, че са наказани чрез изолацията, както и да ги ограничим от обществото?

Какво не разбираш ? Те си живеят в затвора ..пускат ги понякога колкото да убият някой и пак се прибират на топло в затвора