Намериха приемно семейство за захвърленото бебе от ”Обеля”

Новороденото момиченце, което бе захвърлено от майка си на поляната зад блок в столичния жк "Обеля", ще бъде настанено в приемно семейство.

Обратно в новината

Коментари - Намериха приемно семейство за захвърленото бебе от ”Обеля” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мога ли да стана приемна баба?Сама вдовица, с деца по чужбина, може ли?

тази жена е луда. След като казва, че не знае да е родила, а сама се е "изродила". Семейството ѝ също ако не са луди са престъпници. Да оставят ГОЛО бебе на студа!!! За мен ПРЕСТЪПНИЦИ са и служителите на "Закрила на детето". Колко са изнесените случаи за това, че изобщо не си вършат работата. А сигурно редовно получават заплати. По-големи престъпници и от майката.

- ИСКАМ ПРИ МАМА!!!

Ама мама ти не те иска!Но аз те искам.Няма нищо против да имам и едно внуче момиченце!

"По-големите деца пък ще останат при бащите" Си'те под следствие, за да се изясни няма ли м/у тях педофили, насилници, пияндурници и прочее, който трябва у пандиза, а децата на катунарите- за осиновяване от цивилизовани хора, щото нали интересите на детето са на първо място

Искали затвор за жената?! Жената може да е изпаднала в следродилна депресия! "Убийци" ще викат на роднините - гадно, долно племе... С какво са помогнали те или държавата на това семейство. После нямало раждаемост. Ами раждайте вие тогава! К'во чакате!

Децата, обаче, са от различни родители. Та, к'во семейство, уважаеми- промискуитета е племенна, а не семейна форма на сексуално общуване.

цигански неволи, съдби, проблеми, емоции, драми в диария.. - с това заливат мислите ви, драги зрители. няма по-ефективен начин да превърнеш човека в тор и това приживе.

луда работа,хората си използват свободата за дивотии ,просто не е за вярване .

Аз бях съсед и израснах с тези хора.коментарите са искрени и точни,но познавам хората.тя е разведена с мъжа си.наистина детето не е негово,защото тя е такъв човек.всички деца са от различни бащи.колко пъти съм и казвал-спри се бе човек или поне си сложи спирала.взимай противозачатъчни средства,но не лъжи мъжете както и децата.няма оправия с нея.а майка и е най виновната.килко смени? Витае злоба в семейството,защото тази жена /с бебето/има сестра,която е милион пъти човек с всички добродетели,но без ....дете.проблем може би в тяхното семейство.двете сестри са на две различни плоскости.лично аз не оправдавам Цветанка ,тя е такъв тип човек -времето я направи такава-комерсиала и изгода да има на всяка цена.яд ме е,но това е погнусата в бг.нещата стигат до нежна извратеност...

Абе,човек,ти за главна буква чувал ли си?

На такива "майки" да им изрязват всичко вътре (кастриране) и да им зашиват влагалищата завинаги, за да могат да се чукат само отзад, и само да могат да пикаят. И това да се прави БЕЗ УПОЙКА.

А на бащите, направили тези деца, какво наказание с отрязване си им отредил?

Нека да са осиновители , които да га отгледат и възпитат това малко ЧОВЕЧЕ изразило такава жажда за ЖИВОТ и САМОУТВЪРЖДАВАНЕ още в първите си минути дошло в нашия ЖЕСТОК и НЕЧОВЕЧЕН свят ,голо , захвърляно в тревата ,чрез ....СВОЯ ГЛАС .... НЕКА ВСИЧКИ СЕ ВСЛУШАМЕ В НЕГО !

Само Господ може да съди и убива. За да не се повтарят такива случай извършителите да се кастрират - без упойка. Така без опастност от престъпление ще се задоволяват.

Роднините -забравила бебето???!!!! Що за идиотщина!

Тази история е илюстрация на тотална маргинализация и циганизация в мисленето. И нека никой да не опитва да я оправдава с измислени финансови причини или липса на подкрепа от страна на семейството, защото в човешката история майките са гледали и обичали децата си независимо от средствата, които имат или дали ще ги гонят семействата им. Тази примитивна жена никога не е имала и няма да има елементарен морал, поради деградацията си. Това е вреден човек, който след като посяга на детето си, какво остава за другите хора...

Преди години имаше един филм Идиокрация. И там разни такива посредствени люде се множаха неконтролирано, докато обичайно образованите гонеха кариера, материална стабилност и накрая бореха стерилитет. Та и тия така - около мен пьлно с хора, които искат деца, но не могат да имат. А тия, макар и бьлгари, се отнасят кьм поколението си по-неглижиращо и от улична котка.

Трябва да се приеме закон , в такива случаи детето автоматично да бъде давано за осиновяване. А не сега да почнат да я питат И разпитват тази майка защо го е оставила не го ли иска все пак, да вземе да си помисли малко и т.н. Щом го е за хвърлила директно да го осиновява някое семейство, което иска детенце.

Nikol? WTF?!!!

Приемното семейство си е казало думата. Сигурно сред многото чакащи са ги определили с жребий.

"Когато се роди малкият, просто не исках повече да имаме деца, може би за това се е опитала да го скрие. Вече съм на години, заяви Колев, цитиран от bTV. -ами Колев,катоне щеш повече бебета -не прави бе...ужас ,не им трябва и просто ще го изхвърлят,до следващото..

Ами той как да знае как се правят деца?

Цигански истории..