Разнобой в НДСВ и за политиката към отцепниците

Смятам, че не трябва колегите ми от НДСВ да се поддават на изкушението да демонизират напусналите хора, тъй като новата парламентарна група става политически субект, с който на НДСВ може да му се наложи да управлява и за в бъдеще.

Обратно в новината

Коментари - Разнобой в НДСВ и за политиката към отцепниците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

цитат: В България нямаме мажоритарен избор и колкото напусналите колеги да твърдят, че трябва да говорят с техните избиратели, това са избиратели всъщност на каузата на НДСВ, а не на някой отделен човек, подчерта Пламен Моллов. край на цитата. Нека да не забравяме подкрепата на Замунда и Арена към Антония Първанова, без която НДСВ нямаше да вкара човек (друг) в Европарламента. Това значи, че избирателите отдавна са оттеглили доверието си от НДСВ и те трябва групово да се замислят за напускане на Парламента.

Те клошарите,така постъпват.Че тъй де,все някога нещото може да им потрябва.Само как стискат на дедо си мони жезъла,ала царското им все с главата между краката.

Българинът, примирил се с участта си на безправно животно престава да бъде човек и умира, погубен от собственото си волско търпение и пасивна олигофрения. Жалко за прекрасната ни страна!

Българската политика се превърна в открита далавера! Политика и бизнес по български означава главно безкрайни схеми и далавери! Сплотени групи измамници - депутати, политици, псевдо бизнесмени и псевдо банкери са обсебили властта с единствена цел крадене на пари по всякакъв начин. Изборите са фарс, театър които прережда измамниците в различни конфигурации, но целите им остават същите.

МОНИ ЗА КАКВО БЪДЕЩЕ НА НДСВ ГОВОРИШ.НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ НЯМА ДА ВЗЕМЕТЕ И 1% . КОЙ ОСВЕН РОДНИНИТЕ ВИ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА ВАС

HA-GOLEMIA POZOR ZA BALGARIA E CHE DOPUSNAHME EVTEI KATO PASI DA RECHAVAT KAKVO TRIABVA DA SE PRAVI V TAZI DARGAVA TEZI CHUGDI PREDSTAVITELI KATO NEGO ,EVREINA SERGEI I NICHTOGESTVITO SIMEON TRIABVA DA BADAT SADENI I V ZATVORA ZAEDNO S KOMUNICTITE .MRASNA SGANI CHAIKA KOIATO UNICHTOGAVA BALGARIA.

Всичко е само игра, всичко е само театър: Как ще каже царя на електората си,че отива при ББ,та да може още четири години да си запази имотите, а после вече няма кой да му ги вземе! Народе ясно е кой е следващия който ще ни яхнееее...

Zashto Solomoncho si misli che shte im nakrivi na shapkite na bivshite si sapartiici,ili si niama druga rabota i si cheshe ezika!

Ми обичам го бе,Соломон демек!

В затвора всичките!Начело с негово нищожество мадридския мошеник и комарджия!

НДСВ се стреми за водене на политика за отваряне НАДОЛУ... /Пл.Моллов/. Наисти тази политика се осъществява: затъваме все по-надолу и по-надолу!

НДСВ се сформира като група на използвачите и близачите - всички до един влязоха там с намерение да грабят като в замяна величаят Симеон . Той самият осигури и правнуците си с прибараното от България; Юпитата - Милен Велчев, Николай Василев, Владимир Каролев станаха нечувано богати за сметка на изстрадалия народ. Затова - всичките вън от България !

Hitroto evrej4e Moni Pasi gleda da e dobre sas vsi4ki, zashtoto ne se znae koj koga shte mu potrjabva. A kolkoto do tova, 4e iskal da predpazi NDSB ot greshkite na SDS, ne si spomnjam toj da e igral njakakva sashestvena rolja v SDS togava.

Zirk, ama bez novi nomera prez poslednite 18 god.

Проектът НДСВ просто се изчерпа, беличеството си осигури имотите и по този начин семейството,Миленчов заграбиха толкова много,че спокойно могат да се разправят с по-слабото в момента юридическо лоби.Въпросът е какво остана за излъганите им редови членове.Ами както обиковено,да духат супата.

Най-после дойде развръзката от партийно-конгресната драма на НДСВ. Миленките победиха панайотките, но какво от това? Величеството си реституира имотите, измами братовчедите си, уреди родата си и е крайно време да се сложи точка на недоразумението, наречено НДСВ!

Ако напусналите парламентарната група на НДСВ трябва да сторят същото и с Парламента, то те биха си стояли мирно и кротко. Никой не бяга от кацата с меда, за съжаление!

НДСВ - шайка икономически проститутки, продаващи не своето тяло, а страната ни на части... позор за славното ни минало!

Ами зашто се чудите ,той е евреин