Смрад се носи от река Ханджийска в Слънчев бряг

Смрад като от тоалетна се носи от река Хаджийска, която пресича Слънчев бряг и се влива в морето, алармираха туристи. Търси се източникът на замърсяването.

Обратно в новината

Коментари - Смрад се носи от река Ханджийска в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА МЕСТНИТЕ СЕЛЯНДУРИ НЕ ИМ ПРАВИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЗАЩОТО ТЕ ТАКА СИ МИРИШАТ.

Станцията на МС да се приватизира веднага. От някой италианец, примерно ;)

Ама ти да си видял италянци на нашто море,,,,или то Средиземното смърди и то :)

Айде стига сте плюли по слънчев бряг, един от най-хубавите ни курорти. Ние българите, които ходим там всяка година слабо се интересуваме че някои наши сънародници са показали червен картон на курорта. Като им мирише от реката плаж огромен, да ходят на друго място. И като го сравнявате с Гърция, моля сравнявайте го с едни от най-хубавите гръцки курорти. А не ми сравнявайте нашия слънчев бряг с гръцките села. Тях ги сравнявайте с нашите Варвара, Резово и други подобни села.

Българите не се славим като много взискателни хора и търсещи правата си. За това всичко ни харесва.

Еййй смляхте се да плюете Слънчев бряг с измислици, курортът си е страхотен и е пълен с туристи, има си и пречиствателна станция, на който не му харесва да ходи да се къпи на селските гръцки и турски плажове с фекалиите на комшиите хахахахах

че нито веднъж не си видял, колко е кристална чиста вода има в гръцките морета

Аз не разбрах Ангелкова така ли ще променя облика на Слънчев бряг?

хахахаха....а хич?...толко' може

...Ако никой не ходи там, няма да има кой да аЧка...съответно няма какво да се излива в реката и няма да мирише

.... а вие продължавайте да ходите на СлънчакО

Тези миазми няма откъде другаде да идват, освен от министерския съвет! Там е заровено кучето - цялата министерска сган вони!

Написаното в статията е самата истина - мирише, смрад отвратителна, неописуема! Миризмата при вятърен повей стига дори почти до входа на южния плаж, водата от реката, която се влива в морето е кафява. Но най-странното е, че доста от хората, между тях и много деца, се пекат спокойно и дори влизат в самото миризливо устие и в непосредствена близост до него! От години почивам в Несебър, но никога досега не е било такова положението! Отвратително е и трябва да се вземат мерки това безобразие да спре!

не е само там я се размърдайте и за другите приятелчета от ДС

някои смешници са писали, че Крим било клоака... Ей ви на клоаката!

Ми,нормално.Тия в министерски съвет мноооого миришат.Начело с шефа им.

- Най-кошмарна била вонята около почивната станция на Министерския Съвет, която е разположена на първа линия на Централния плаж - Лиляна Павлова случайно да е била в района ??

Да не би, Лилето да е на почивка в станцията на МС?

Има ли още идиоти, които ходят на Сл. бряг? Явно има. Да се къпят в акитата и да не се оплакват.

От ХЕИ-то в Бургас са виновни. Ако бяха на мястото си за 1 ден щяха да издират виновните и да им наложат солена глоба, поне малко да си заслужат заплатите. Учудвам се, че никои не уволняват от това ХЕИ- миналата година беше лайняния разлив на юг, сега в Слънчев бряг, но ако беше пред дома им щяха да се задействат веднага. Явно нямат стимул в това ХЕИ хората там, спят си и не си мърдат пръста, а туристите - да се къпят в помията...

Лесно е да се говори, по-трудно е да се действа. От къде знаеш че заустването не е премахнато след изтичането? От къде знаеш че някоя лайнянка не е изхвърлила там съдържанието си? Как ще се докаже? Въобще не им е лесно и там.

От ХЕИ нито спят,нито ги мързи да вземат проби. Просто ги е страх да ги вземат тези проби,щото като излезнат резултатите и цъфнат на другия ден по вестниците ще си загубят работата , Има си време за вземане на проби ,след дъжд,зимата,преди сезона и т.н. когато всичко е ОК. ,,,И те така..оттук до края на света

ем акат тия от мс ,ем реват ,бе вашта мама ,още ли сте живи бре

От какво се оплакват ? , Нали са на Лайноморието !

?!?

Тия от Министерския Съвет големи и миризливи ги акат.

Не е требвало да прават тоя курорт сега да нема какво да краднем и засираме!

За това от повече от 10 години почивам на Халкидики Гърция, тихо спокойно чисто цени приемливи персонал културен и усмихнат, с една дума ПРИКАЗКА!!!

Явно техните министри не ходят на Халкидическия полуостров.

Реката се казва Хаджийска, а не Ханджийска.

Че то целият съни бийч смърди - на долнопробни мутри, наркодилъри, проститутки и кво ли не

НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ХОДЯТ САМО ХОРА БЕЗ КРИТЕРИИ И САМОУВАЖЕНИЕ.

Какви да ходят? Руснаци.

Пълно е с Българи на слънчев бряг, но има и западняци на алкохолен туризъм. А за Руснаци имаш да си мечтаеш- те се преместиха на Халкидики, островите в Гърция и в Турция..

всеки ден в руските сайтове да забравят за почивката в БГ, защото обслужването е под всякаква критика, а лайната плуват в морето.

ТОВА ПРИЛИЧА НА ПОГОВОРКАТА - КОЙ МИ СЕ ИЗСРА В ГАЩИТЕ ?

"Най-кошмарна била вонята около почивната станция на Министерския Съвет"- е къде да е, ако не от МС? То всичките гнусотии идват от там....