До 300 000 лв. глоба за плажа Слънчев бряг-Север

Министерството на туризма може да задвижи процедура за отнемане на концесията за плажа "Слънчев бряг - Север".

Обратно в новината

Коментари - До 300 000 лв. глоба за плажа Слънчев бряг-Север | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

скоро не е правила инспекция по пътищата.

нова Глупина от дирника: "Тя каза още, че концесионерът на тази ивица може да бъде санкциониран с 360 000 лева." Вече дигнаха мизата от 300 на 360 000. До довечера ще искат 1 300 000.

да ходи по плажовете. Или няма друга работа?

Август е! отпускарски сезон. ей на обиколи половината черноморие с мерджана. Къв министър ще е, ако не иде да топне във вид на командировка, хем и ПР прави - демек блещи се по телевизий и весници. 2 в 1, даже 3 в 1, щото си иска и "глоба".

Е скиваш ли, някой до като си почиват вършат работа! А други до като бачкат нищо не правят.

"Ангелкова каза още, че концесионерът на тази ивица може да бъде санкциониран с 300 000 лева." Може, може ама надали.... по-скоро това звучи като подкана от рода: "кво ще парим сега?"

A, kak е на северния плаж в Бургас със съмнителната хигиена на капаните...или си плащат 'такса спокойствие'...

Е, как така бре, вчера имаше статия че същата тази министърка се похвалила че на сънито всичко е по мед и масло и много било добре. А днес - глоби. Явно е очаквала повечко подкуп ама някой му се е досвидяло.

Ха, ха, ха... Всяка година ги проверявате на "Слънчев бряг - север", всяка година безброй фрапиращи нарушения и безобразия, всяка година им се заканвате, да им прекратите концесионния договор и всяка година - НИЩО!!! Миналата година страшни закани от Лилето Павлова, тази година им се заканва Ангелкова - НИЩО!!! Така е в държавата на мутрите - общоизвестна истина е, че плажът се държи негласно от Ветко Арабаджиев, събират непоносими наеми от заведения и търговци и всяка година една и съща песен... Тъга и жал, пародия и гротеска!!!

Вълчо Арабаджиев е най-бруталното и нагло парвеню в България. Такъв тип не знам дали би виреел и в латинска америка, но тук добре си ги отглеждаме такива индивиди.