8 младежи изнасилиха 26-годишна наивна пловдивчанка

Осем младежи бяха задържани в ареста на Шесто РПУ в Пловдив за 24 часа като заподозрени в изнасилване на 26-годишна пловдивчанка.

Обратно в новината

Коментари - 8 младежи изнасилиха 26-годишна наивна пловдивчанка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

MI KATO NE PLA6TAT 6E GI SUDI JA:))))

Абе моно, имаше една туркиня от нашия квартал дето беше много девствена:))) Баща и все викаше горкия че туркините били честни и без брак не паравели секс:))) ама ние редовнио си я шибахме и тя нямаше нищо напротив:))) Чак като я изчукахме всички барабар с дъртите алкохолици баща и разбра ква пушка е:)) Така че не обиждай българките, те поне са по умни от ония забулените грозотии дето си имате в турция

АМИ ПРОСТАТА СЕЛЯНДУРКА В ЕДИН МОМЕНТ СЕ Е УСЕТИЛА ЧЕ АИ ПЛАТИЛИ МНОГО МАЛКО И СЕГА ИСКА ДА ГИ ИЗНУДВА

E kakvo tolkova ... ha osem pove4e ..ha osem po malko ... Samo trqbva6e da i platqt dobre ...Tq e Bılgarka

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА,КАКВО 26 ГОДИШНА ЖЕНА ТЪРСИ В КОЛАТА /

abe tazi da se blagodari che ne sa e utrepali!

abe pqlno tuk s komentari dali jenata bila naivna, glupava ili ne znam kakva si. TIA 8 KOCHA SA ZA PQNDIZA. jenata niama nikakvo znachenie kakva e. Mqjete sa izvqrshili prestqplenieto ako niakoi ne e razbral da preprochete statiata.

Vsichko shte se opravi. Vsichko e naredeno predvaritelno

ne razbiram za6to nqkoi za6titavat jenata... koi se ka4va s 4-ma nepoznati v edna kola?q kajete...tq mai e iskala da zabogatee po barzi4ko....

Хора,осъзнайте се!На 18 години нещата изглеждат различно.Но какво да кажем за тези,които на 52 се впускат в живота и не виждат колко са смешни и жалки!В богати шефове,в мерцедеси-божее,колк смях има в тези жени,които се опитват да накарат поостаряващите мъже да се правят на секс герои ,печелейки я парички,я парфюмче,я някоя фалшива ласка!Това е позор!Младите гледат и какво им остава,освен да се противопоставят на родителите си.Не се прави така,момичета!Аз имам дъщеря и лековата съпруга-бог да ми е на помощ!

ZATVOR,ZATVOR I SAMO ZATVOR!!!!! MINIMUM 5 GODINI!!!!!!

Въпросът за момичето се свежда до наивност или в най-лошия случай до морал. Вероятно е харесала само един от тях и това я е заблудило. Въпросът до момчетата е чиста проба престъпление, ако тя не се е самопредложила. Последното е невъзможно !

Е как може да се качи в колата на тези младежи, които познава два от нколк часа? Тя явно живее в свата на приказките с добрите принцове и феи...

Само момиче се качва в кола с четири непознати младежи...Подозирам, е решила да забогатее бързо.Или е с умствени отклонения...

To ot Pleven, ili iznasilva4i ili prostitutki kato mene izlizat.Mnogo tup i prost narod sme mama mu stara...maq Murat e prav za vsi4ko, koeto kazva!

Това заглавие мъж го е писал. Пловдивчанката е наивна, а младежите какви са? Не е ли време не жертвите, а палачите им да бъдат назовавани с подходящи определения. И защо без имена? Докога престъпниците ще бъдат анонимни? Много сме загрижени за правата им. А те изнасилват нашите /права/. Докога?

Ти луд ли си курвата се е пазарила за 4-ма ама са изскочили още 4-ма свободно презареждащи и се е уплакала в полицията, където ше върти на половината раионно по тъмни стаички до изясняване на ситуацията. Една моя съученичка си спомням - Си биеше спринцовки с ракия във вените и се ебеше като на състезание, след като полежа по улиците и по няколко тавански помещения я взеха в милицията и за неино голямо щастие там я почнаха нещастните куки. Неочаквано докато траеха разпитите през няколкото дни тя взе че забраменя, курвата гадна закачила от полицаи, на които баща му като умря и остави доста земи по морето. Тои ги продаде и запали семеиния огън 45 годинеш ерген тя 18 годишна ранена сърничка. Сега щастливо семеиство ;-) И и излезе късмета направо от канафката стана парцала със семеиство и дете - няма лошо да са живи и здрави всички. Така че възможно е да е за хубаво да не се превзема много много.

В жалбата на пловдивчанката пише: Ако ги откриете ,не ги хващайте всичките, а само първия,третия и шестия.

Ако има правова държава -на съд и оттам на топло!Не мога да разбера цитата за военнослужещите!Това като реклама на армията ли минава?

Мисля, че по-точно трябва да се кажебезотговорна или лековравна а не наивна.Не оправдавам младежите но при наличието на толкова разпасани момичета които не правят разлика между сексуален живот и оргии може би проблема е възникнал само поради натовареното съотношение.

Да бе да, поебала се, после се уплашила, че не и платили и айде, изнасилена. Ще ме извинявате, ама ако жена си стегне п...... никакво изнасилване не може да има. Та така и тази.

kato se e ka4ila, zma4i li 4e e iskala da se 4uka s vsi4ki?

тя се запознала в Пловдив с четирима от тях и се качила в автомобила им, за да се повеселят. Тя явно си е мислила, че отиват да пият боза в близката сладкарница.

потресен съм. за съжеление такива неща се случват доста често последно време. мога да кажа, че голяма вина носят родителите на тези малки уроди. крушата не пада по далече от дървото с малки изключения...

Може ли авторите на текстовете да овладеят порива си кьм таблоидни заглавия и да се концентрирта повече на гражданската си позиция. Нормалното е едно момиче на 21 години в демократична дьржава да не бьде подозрително като кагебист. Ненормалното е да вярва, че нравствените изроди в обществото са станали норма. Това е моята гражданска позиция. А каква е тази на Дир не е ясно.

гледай ся тъпите журналя ква помия пак са ни сервирали.. а бе неграмотни журналисти... идете разпитайте пак тогава пишете лайна и дразнете хората... дано парите за статията дето сте взели да ги дадете за лекарства!!!!!!

В жалбата на пловдивчанката пише: Ако ги откриете ,не ги хващайте всичките, а само първия,третия и шестия.

koito go pisa tova da se nauchi da broi ...

Абе става въпрос за циганка и цигани...Кво ви пука!?

Абе става въпрос за циганка и цигани...Кво ви пука!?

Абе става въпрос за циганка и цигани...Кво ви пука!?

Абе става въпрос за циганка и цигани...Кво ви пука!?

на бесилката и смърт за престъпниците!