Най-уместната придобивка на Пловдив в жегата

След ремонта на Цар Симеоновата градина преди година децата на Пловдив се сдобиха с най-уместната придобивка за летните жеги - т.нар. сухи фонтани.

Обратно в новината

Коментари - Най-уместната придобивка на Пловдив в жегата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Допитвали се до хората.Глупости на търкалета.Само като има избори тогава се сещат за "хората".Няма дума в българския речник,с която да благодаря на "ръководителите".Дълбайте мили братя и сестри и продавайте,хич да не Ви пука.Личния пример е пред погледа ни.

Тези които правят зулумите,не са филибелии,и няма как да страдат за това.Идват от някъде си в големия град и се правят на голямата работа.Как да страдаш за нещо на което не си опитал вкуса?Чуждото най-лесно се пласира и харчи.Накарайте ги да се бръкнат и тогава ще разберете.

да,защо се махат паветата,за да се сложи този тъп асфалт наситина!?! не само че е жега с него,ами и се обезличава градът! жaлко.

Защото паветата се харчат по няколко евро навън ( и за настилка на имотите на определени хора ).Асфалта,тънкия асфалт е "инвестиция" на управата на града-след като асфалта се изрони за няколко месеца,ще има нов... на определена цена.

Как няма да сме в пещ и през нощта, като в града поголовно се сменят павета с асфалт, който бълва огън и жупел до сутринта! Докога ще се вадят паветата в града? И ако толкова трябва да се угоди на пътната мафия, защо поне паветата/ спомен от "изчезналото" ни Марково тепе/не се използват за алеите в паркове и градинки.

Щом казваш, че жегата е от асфалта, а не от 35 те градуса на въздуха-бива.