323 са незаконните обекти в ”Слънчев бряг”

323 незаконни преместваеми обекта са установени в к.к. "Слънчев бряг". Това са показали извънредните проверки на ДНСК в курорта.

Обратно в новината

Коментари - 323 са незаконните обекти в ”Слънчев бряг” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А законни обекти установихте ли ? :)

И какво направихте, г-да властимащи, за да ги премахнете?!.... или взехте някой лев и започнахте да ги узаконявате?!

Вие сте голема дръжава бре, установили 323 келеша, дето се имат за много над държавата! Е, и? Питали някой си местен задник, па той не се съгласил. А баце, героят днешен, истинския сайдърман - той не може ли да запрети съществуването на тия 323 обекта, да запре оня местен посерко и да въдвори ред? Или пак има намеса на много пари?? :) Вие сте проститутки! За пари всичко лапате и правите!

Всички търговски и увеселителни обекти разположени на пясъчната ивица са без разрешителни, не отговарят на никакви изисквания на кой си отчитат парите мутрите, Кой ги покровителства самата министарка - тя кой търси тя ?

И дядо Йоцо вече разбра,че мутрите управляват Слънчев бряг и цялото Черноморие,само държавните чиновници не разбраха! Кога българите ще вземат нещата в свои ръце и ще сложат мутри и престъпници в нови затвори??

Браво на общинарите и полицията, добре са си вършили работата, а сигурно и заплата, и премийки са получили. Хвала !!!

Браво! Могат да броят.

Защо не ги съборят или са на наш човек?

Само не разбрах защо на Милка Гечева и трябваха 4-тири години за да разбере чия собственост са обектите, а колко ли още ще и трябват, за да разбере, че няма правомощия върху преместваемите обекти!

"Изпратили сме 14 покани на главния архитект на Несебър, но той отказва да си свърши работата. Ще сезираме и прокурор, за да може длъжностните лица да изпълнят заповедите по закон", каза министър Павлова, цитирана от БНР." Много ми е интересно премиерът Борисов и министърката да обяснят И КАКВО ТОЧНО ОЗНАЧАВА ДЪРЖАВЕН ИЛИ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛ, ГЛАВЕН АРХИТЕКТ и пр.... ДА ОТКАЗВА ДА ИЗВЪРШИ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА СИ, и ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА Е НА РАБОТА И ДА НЕ Е УВОЛНЕН ВЕДНАГА! Това ми напомня изказванеъо на един генерал, шеф на военното разузнаване, КОЙТО ИМА НАГЛОСТТА И ПРОСТОТИЯТА ДА СЕ ИЗТЪПАНЧИ ПУБЛИЧНО ПРЕД МЕДИИТЕ И ОБЩЕСТВЕНОСТТА, И ДА ЗАЯВИ, ЧЕ ... КАТЕГОРИ"МЧНО НЕ БИЛ СЪГЛАСЕН С МИНИСТЪРА СИ И ДА ИЗПЪЛНИ ЗАКОНА!?!?! И този и такива наглеци и лумпени не разбират, или по-точно се правят на убити лисици и не им изнася да разберат, че ПРИ ТЯХ НЕСЪГЛАСИЕТО ДА СИ ИЗПЪЛНЯВАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯТА ТРЯБВА ДА ВЪРВИ ЗАЕДНО С ОСТАВКАТА ИМ! Какво значи войник или офицер да не е съгласен със заповед на командира си, служител да не иска да изпълнява задълженията си!?! И МИНИСТЪР ДА СЕ ОПЛАКВА КАТО УЧЕНИЧКА, ВМЕСТО ДА Е ТОЧНО ОБРАТНОТО, при неизряден служотел?!?

Изводът е един - Мафията в България започва от министрите и правителството. Покажете ми един пример през последните 15-20 години някой от уличените в корупция, продажност и нанасяне вреди на държавата и граждани, "вредители" с правомощия да е разследван, наказан, осъден, уволнен /сакън/. Всичко е прикрито, покрито, следи няма. А такива са твърде много в Бургаския вилает. И следите се размиват, губят в мъглите някъде в министерствата...Ако греша моля поправете ме. Имам доста примери с точни данни и имена хора както и на държащите чадъри над тях.

ами има ло някой законен? тия цифри плашат. къде ли паркират тия обекти, сега да не настанат пак някой "махленскии свади" и спорове кой къде да паркира - марко местата малко в Слънчака. Но пък Винетка кво очаква- светлиот, последен пример - съда и рече м.инетките незаконни - она вика няма такова нещо съда неразбира, пък и ние ще си правим квот' си искаме - Щот' така!

Държавата е безсилна ,защото заемащите длъжностите са "калинки"учили недоучили и не знаят как да приложат закона.Продавам ракия "домашна"всеки ден пред магазин за хр.стоки в к-с Изгрев.

И са учили, и знаят, но ........ имат семейства и деца. При нашата съдебна система поставила се в услуга на престъпниците трудно се прилага закон.

Боже, в каква държава живеем. Незаконни обекти никнещи като гъби, а държавата безсилна срещу някакъв си провинциално архитектче.

"Изпратили сме 14 покани на главния архитект на Несебър, но той отказва да си свърши работата." Ами ако не иска да си върши работата да си ходи! Има си процедури по освобождаване -да ги задействат.

От покани минете на молби. Може би след още 14 човека ще се се отзове. Ако е човек на "някой", няма шанс. Калинките са безсмъртни.