Падна Ноевият имунитет, ”Атака” изпищя

Депутатите свалиха имунитета на народния представител от "Атака" Борислав Ноев.

Обратно в новината

Коментари - Падна Ноевият имунитет, ”Атака” изпищя | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И за мен..обаче луди дето претендират за постове а това е повече от страшно.

Сидеров само остана да каже,че ще си ги прибери обратно всички пияници и педофили!За мен Атака е партия на лудите!

До axa (16.11.2007 г. 23:54ч.), Извиете, че си позволявам да вмъквам мнението Ви отделно, към допълващия си коментар, а не съм го направил в предишния! Просто сега го прочетох! Възприемам го като добър, стегнат, ерудиран, поучителен и т.н., да не изброявам и други хвалебствия (между другото, имам макар и бегъл поглед (няма да се изучаваме) , а те се отнасят и за мненията Ви по други поводи с малки изключения! Въпреки всичко казано до тук, искам да изразя несъгласието си, с пунктове от Вашите мнения! Това, че в началото предлагате А защо просто няма някакьв Кодекс на Честта и по-нататък, до И това, което най-много дразни, е че демокрацията се използва като параван за да прикриват нерационални управленчески методи и вьтрешно-партийни борби, също е добре! Не дразни само Вас! Но веднага след това, не за първи път, чета: Мен, честно казано, вече ме дразни това вторачване в миналото. И продължавате да ни обяснявате, че да Ви разберем по-правилно. Не всички можем да разбираме толкова еднозначно както, Вас последното Ви твърдение, че Комунизмьт е минало и мястото му е в учебниците! И от тук произтича може би и главният проблем на прехода след 1989г! Да си спомним само за последните три вида избори!(НС, Президент, и местните) Какви коалиции, какви партии, какви независими кандидати и най-важното, какви любопитни резултати! Да не говорим за целия преходен период! Докато има толкова много явни и завоалирани средства и методи за манипулиране и разединяване на общественото ни мнение, картинката, ще бъде такава! Докато по-голямата част от съвременното ни общество не произнесе, ясна, еднозначна (категорична) оценка за периода от 1944г до 1989г, а още по-добре и отделно за периода от 1989г до днес (следващите нормални избори), хората ще стават все по несигурни в мненията си по време на избори! Изглежда се харесвало на по-голяма част от управляващите ни досега! Или по друг начин казано, че докато основното ядро от (редовно) сляпо гласуващите остава вярно на идеологията, натрапвана му цял живот (като мислене и действие), определя крайните резултати при изборите, нещата няма да изглеждат по различно от досегашните! Опитайте се да разберете, без да ги приемате изцяло и другите мнения и ако преди всичко без да се дразните! Ето аз приемам, Вашите коментари като конструктивни, въпреки различията ни по отделни въпроси!

men kato me hvanaha s 1,1 promila ne mi se razmina.za6to da mu se razminava na noev?

А един заместник министър не беше, ли убил човек с джипа си преди време?! Дали има някакви законови последствия за него?!?

Tiq ot ATAKA vmesto da se izvinqt, a te si go za6titavat.Nagli i gadni sa atakistite.Prestypni si e prestypnik.

Товарищ Сталин, хотя Вы и большой ученый, но все же иногда с падежами не все у Вас так гладко. Или Вы уже сделали прорыв в сфере языкознания и нам надо равняться? Отдайте приказ, не томите! Посадим Тополь у Белого дома!

Моето мнение (НЕ ГО СМЯТАМ ЗА НАЙ-МЕРОДАВНО) за двойните аршини е, че докато всред широката публика ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА, има защитници на ДВОЙНИЯ СТАДАРТ към различните представители на обществото ни по отношение всички действия, изброени във второто изречение от мнението: ooo (16.11.2007 г. 09:59ч.), ще има и ДВОЕН СТАНДАРТ, не само в парламента, но и в другите важни институции в държавата! До тогава ще знаем, че НЕ всичко е наред!!! До Анти-тричленката (16.11.2007 г. 10:01ч.) Вашето мнение е интересно, има логика, но го прилагате сега, по отношение на Атака! НЕ МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ИМЕННО ЧРЕЗ ПОСЛЕДОВАТЕЛНОТО ПРИЛАГАНЕ НА ТАКЪВ (КОНВЕЙЕРЕН) ПОДХОД, ОТ 1989Г НАСАМ, ОТ ГЛАВНИТЕ АКТЬОРИ НА СЦЕНАТА (Т.Н.ПАРЛАМЕНТ), СЕ СТИГНА ДО РЕДА НА АТАКА ЗА КАЧВАНЕТО Й ТАМ, А КАКТО ВИЖДАМЕ И РЕДА НА ГЕРБ НАБЛИЖАВА ПО СЪЩАТА ЛОГИКА! И накрая: До математик (16.11.2007 г. 10:45ч.): Не съм проверявал сметките, но бих поправил само една буква в отговора Ви: работят за блаТото на всички ни...(ИЗВИНЯВАЙТЕ, НЯМАМ НИЩО ЛИЧНО, КЪМ НИКОГО.ЦИТАТИТЕ СА ПОДБРАНИ СЛУЧАЙНО!)

А на Тома Томов, този циганин от БСП не му свалиха имунитета.

Тоя го познавам.Абсолютна пияница.Прави квот му кажат.Само пиенето си е лично негова инициатива, а сега му я отнемат...ех!Естеств не става за нищо. За съжаление ознавам и доста трезви гадове дето ни навредиха много повече от пиещите! Вообще няма достойни управници в тази държава.Айде, със здраве и наблягайте повече на собственото си развитие!

А защо просто няма някакьв Кодекс на Честта или нещо подобно, който да формулира ясно и точно случаите, при които се сваля депутатския имунитет. Ял, пил, спал сьс жената на комшията и други електорални прегрешения. А когато депутат сгази лука не да се водят дебати има ли, няма ли конспирация, а депутатьт да си подаде отставката. Някак си много е нерационална цялата ни управленческа система. Административната ни армия е голяма, като че сме Америка с 50 щата, моралният облик на дьржавния служител е мьгляв, правилата на играта не са достатьчно ясни..Ами при толкова развити демокрации не може ли просто да заемстваме директно, отколкото постоянно да побьлгаряваме. И това, което най-много дразни, е че демокрацията се използва като параван за да прикриват нерационални управленчески методи и вьтрешно-партийни борби. Мен, честно казано, вече ме дразни това вторачване в миналото. То е нерационално. На по-интелигентната част на населението то напомя социалистическата пропаганда и прилича на маньовьр за отвличане от проблемите на настоящето. Подобен приом сегментира населението при условие, че консолидираната демокрация е основна цел. И най-вече от него няма никаква полза по простата причина, че човек е ориениран кьм настоящето и бьдещето. Затова и идеологията е фокусирана на запазване на статуквото и предлага проект за бьдещето. А ние вьрвим напред гледайки постоянно назад. Това е все едно да коментираме едновременно и интеграционни планове и последните петилетки - какьв ще е икономическият ефект. Не е рационално. Не е е сьобразено с особенностите на човешката психика и сьздава обща негативна нагласа. Всяка ефективна промяна налага максимум сьсредоточавана на настоящето и бьдещето без постоянни забежки в миналото. Има ли някой, който като сключи повторен брак кани периодични и предишната си сьруга, кято му е окачила рога? Преди да започне пуническите войни Дарий наредил на един офицер всеки пьт, когато седне да обядва да му се напомня, че грьцката арми е разбила персийската. Но той е имал за цел да унищи Елада, а не да стимулира развитието и. Комунизмьт е минало и мястото му е в учебниците.

Овце с овце, сус! На Ви АТАКА. Като сте пъпи и прости и не можете да схванете поредната полицейска постановка, кой Ви е виновен? Купуването на електорат е полтическа практика в Европа, анадън му? Виновният е виновен докато не докаже, че е невинен пред подкупното съдийство и поръчковата полиция. Господ да ни е на помощ. HELP!!!

Тоя и сутринта в 8 да го спрат за проверка предполагам първото нещо, което идва наум на полицаите е къде по дяволите оставихме дрегера...

по дяволите ! кво ги коментирате теа дебили !? баааахти ........... тоя не е за гледане, па вие емоционалничите.. хахххх..

pusnete deputatite na ataka da plqznat s MPS-tata si po magistralata i im gledaite seira - edin se bie s kolegite shofiori, drug kara pian, treti se chuka s deza po podlezite ... a nakraia nie sme bili konspiratori protiv Ataka ... Da im se ne vidi i na smeshkite ... aaa kak zabravih - te sa patrioti i za tova triabva da im se proshtava ... ;o)

MNOGO GI E STRAH OT SIDEROV TEZI AVERI PURVANUGLU I AAMET!...ZASTO LI?...A AKO SUNUVAT,CHE KOSTOV SE E VURNAL NAPRAVO SE SUBUGDAT PODMOKRENI....

4akam signala ti i trugvam da gi trepq

Вальо Топлото окраде народа с милиарди-някой да го осъди!?Ноев защото е от Атака да съдите,че пил и карал!!!Максим Ставински защо не го осъдихте-момичето е още в Кома!Доган най-големия мръсник ще пороби българите,но никой не го закача!Вие сте най-долната държава пълна с престъпници и мутри!Господ да ви накаже!!!

Vav Finlandia ministerkata samo premesti kolatasi ot parkinga na sto metra upotrebila alkohol sled dva dni besche uvolnena. Toja direktno da bade vkaran zad reschetkite dobbar primer za naroda (naroden predstavitel ) po skoro SMUKACH

Всички са равни пред закона. Нали те ги гласуват, да ги изпълняват и прилагат, както за обикновените хора. На държавниците при доказване на вина да се прилага закона най-строго при най-високи санкции.

АХ ГОРКИЯ, ФЮРЕРА НЕ Е МОЖАЛ ДА ГО ОТЪРВЕ

дето щял да го извади от обувките.Пеич,вчата сме много отворени.Ти сигур си бил с бавареца,ама ако малко му знаеш биографията и ще разбереш,че той пък може да те напъха в твоите патъци.по полека,паднал човек не се бие и плюе.жалко само,че се върза на това мекере Сидеров.А тоя цирк дето го върти феса и пикаещия,скоро може и да им приседне.Тея тъпири друго немогат да измислят за противниците си,освен педалопедифилски и пътни скандали.друго немогат.Имам редвид феса и оня с бенката.

До, ! (16.11.2007 г. 17:09ч.), онзи с камерата беше румънски журналист, хубаво- глоба получи по българското законодателство, но зададе ли си въпроса- КАКВО ПОЛУЧИ КОРУМПИРАНИЯ МИТНИЧАР?- чийто корупция онзи с камерата зане? НИЩО! В България правосъдието мери с двоен аршин ПОЛИТИЧЕСКИ, но истинските престъпници не пипа! В България няма независимо и истинско правосъдие, нито правоприлагане, ИМА ПОЛИТИЧЕСКО и по тези критерии правосъдието ни стои все още в 19 век и началото на 20 век, във времето на всички мракобесник режими, които са вече отдавна са спомен в Европа! Настоящите управляващи на България, самонарекли се демократи, които съзнателно и в собствена изгода, държат съдебната ни система без реформи и в това състояние, носят срама на България по цял свят!СРАМ! СРАМ за европейска държава България!

ТОЯ СИДЕРОВ ОТ КЪДЕ ГИ Е СЪБРАЛ - ПИЯНИЦИ, ПЕДОФИЛИ,АГЕНТИ,РОДН И Т.Н. САМО БОКЛУЦИ !!!

Долу ръцете от този достоен човек! В България вече щом си българин и още повече от Атака, значи си виновен. Срам и позор български народе.

А чухте ли Берон колко беше смешен тази сутрин?Главна пРокуРатуРа,главен пРокуРоР и пРочие и пРочие,чак Чернев взе да се хили!?И гледа да използва думи с повече р!

Не удобрявам, че е карал пил, ама това наистина е двоен стандарт! На онзи, хванатия с камерата, само глобичка..... Какво може да си помисли в този случай човек?!

Този, същия явно обича да си пие и да си кара пиян. Ако на 26-ти Декември миналата година знаех, че този индивид е народен представител щях да го извадя от обувките, а не само да слушам фъфлене през отворения му прозорец. Пътувах с майка ми, баща ми и малката ми дъщеря по Цариградско шосе и той - депутата ме засече на два пъти в разстояние от 2-3 км (от 4-ти километър до разклона за летището). Караше като луд, без да подава мигач сменяше лентите и засичаше наред. Обаче на светофара на разклона за Горубляне го настигнах и замалко да се насере като му почуках на стъклото. Колата му, мисля беше Шкода, сребриста, с огромен надпис отстрани: АТАКА.

VSI4KI SA BUKLUCIIII

Тоя пил и ще си плаща за своеволията. Трябва наказанието да е двойно та нали те коват законите и за това получават не -малко пари от нашите данъци.Иначе няма да има скоро нормална държава.Да започнем най-после да правим държава.

Всичко това ми напомня един рефрен от песен на Слави Трифонов - За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

абе тоя Болен Сидеров е голям позьор, имало тенденциозни действия срещу атака, ми като е събрал педофили, лъжци и алкохолици, какво да им ръкопляскаме ли, бати и наглия тип, да си прочисти партийката от боклуци пък тогава да реве

на незнаещите да направя малко разяснение-когато има държава която е пълна с корупция, мафия, етнически партии, ченгета, наркотици, рекет и други демократични прояви в стадото оФце под формата на народ, понякога се появява ропот и негативен вот. Тези неща трябва са се тушират именно с така скалъпена партия,защото току виж станала някаква революция;) Цидеров е перфектен за тази цел-той е добър и креслив оратор-може да запали някое стадо пиянки да му повярват лесно...Освен това без Атака властта на доган над фесовете нямаше да е толкова силна-като хората си живеят добре защо да гласуват за интересите на мазния Сокол а да не си гледат своя...Но подплашени от Мишока те се скриха под соколово крило веднага;) Лошото е че викайки царя е гол, мишока поведе тълпа преднамерено събрани от кол и неверленд хора, от които я някой извади киндер сюрприз я стане побой, я в европарламента някое магаре изреве, я някой кара пиян...С това напълно се дискредитират иначе правилните идеи на мишока и се обезличават.Сега ако някой каже-ама защо даваме такива права на циганите някой ще му отвърне-ама ти да не си от партиата на оня идиот Сидеров-и с право...

разбира се, че има двоен стандарт. Всичко щое в коалицията се потушава бързо и безболезнено, а всичко щое е извън коалицията се отхвърля и неприема - даже и да е добро. Иначе съм съгласна, че щом е хванат някой в нарушение, без значение кой е да бъде съден. ВСИЧКИ СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ, А НАРОДА ПРОСТ. ВСИЧКИ ГЛАСУВАМЕ КАТО ОВЦЕ, ЩОМ ДОЙДЕ НЯКОЙ НОВ, И НИ ОБЕЩАЕ НЕЩО НИЕ ХОП ТОЙ ЩЕ НИ ОБРАВИ ПОЛОЖЕНИЕТО. НИЕ ТРЯБВА ДА СИ ОПРАВИМ ПОЛОЖЕНИЕТО, А НЕ ДА ЧАКАМЕ НЯКОЙ ДРУГ.

Всички са мафия ! Заслужават да се построят в едноредичен строй на жълтите павета в София- президента , правителството и депутатите , а пред тях наказателната рота с Калашников на единична стрелба и разстрел. А националните телевизии да предават на живо , без цензура.

Эсть Атака эсть проблема, нет Атаки нет проблема. А что думает наши товарищи из БСП, ДПС и НДСВ. ---- Они всегда думает и голосуеть правильно.

Овце с овце, сус! На Ви АТАКА. Като сте пъпи и прости и не можете да схванете поредната полицейска постановка, кой Ви е виновен? Купуването на електорат е полтическа практика в Европа, анадън му? Виновният е виновен докато не докаже, че е невинен пред подкупното съдийство и поръчковата полиция. Господ да ни е на помощ. HELP!!!

Сидеров, главният прокурор трябва да разпорежда Да се докаже ИСТИНАТА, а не да се докаже виновен или да се докаже невинен.

Ataka se NA A KA!Bravo na DPS!

А С МАКСИМ СТАВИСКИ КАКВО СТАВА - ДЕТО УБИ ЧОВЕК И СЪСИПА ЗДРАВЕТО НА ДРУГ???????

Наглеца от ДПС се казва Неджми Али и скромно си живуркаше като световнонеизвестен депутат, докато случайно не го спипаха със скрита камера. Наказан е с около 100 лв. глоба, въпреки, че имаше нарушения за отнемане на книжка, защото /цитирам по памет/ Доброволно е съдействал пред органите на КАТ Край на цитата. Замислете се за законопослушанието на управниците ни. /ДПС, БСП, Атака - за мен са в един кюп./ Преди депутата от НДСВ Алеко Кюркчиев , също беше спипан насмукан да козирката. И какво от това!?!

Поредните нагляри, на които много българи се вързаха? Нали уж претендират, че са единствените праведници в парламента, нали уж законът трябва да се спазва от всички, нали са против облагите, мислят само и единствено за народа ?!Това било политическа поръчка,...Е, сигурно другите се възползват от това, но фактът е факт-ПТП след употреба на алкохол! А защо изобщо имат имунитет.....?

Интересуваме не конкретния случай, нито АТАКА , а ПРИНЦИПА! И за това ще направя своето запитване към Главния прокурор Борис Велчев така: Хубаво е, дето спазвате закони, г-н Велчев, но не ви ли е удобно от ДВОЙНИЯ АРШИН, който прилагате- за едни законите не важат, за други ДА? Случаят с Ноев тежка престъпност ли е, за да се сваля имунитет? Във всяка нормална европейска страна, това ще се накаже със глоба и отнемане шофьорската книжка, без да се сваля имунитет!Много от западноевропейските страни с развита демокрация депутатите им нямат имунитет, но дори и да имат, такива престъпления не се считат за политически и няма нужда да се сваля имунитет . В българския парламент се крият масово ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ използвали властта за лично обогатяване и кражби, с нанасяне голям материален и морален ущърб на държавата и гражданите си, а за тях си мълчете, за вас това не е ли престъпност? Във всяка западноевропейска развита демокрация(старите членки на ЕС), използвали властта за лично обогатяване и кражби , се счита за ВИСШ ИЗРАЗ НА КОРУПЦИЯ, а предаването на национални интереси се счита за по голяма корупция - ПОЛИТИЧЕСКА КАРУПЦИЯ, която се окачествява според техните законодателства за държавна измявна! При това, г-н Велчев, имате чудесен параграф в Българския НК за нанасяне материален ущърб и кражби на държавата, но не го прилагате? И точно в тези развити демокрация на Запад ПРИЛАГАНЕТО ДВОЕН АРШИНА ПРИ ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАКОНА се счита за дело на престъпни политици- държавници и се наказва жестоко по закона. Рано или късно то ще не накаже и у нас, защото не може да вървим срещу природните закони, които гласят, че не може да посадиш новото цвете, ако преди това не изчистиш и оплевиш почвата от бурените. Точно този природен закот никога не е подминаван в нито една национална история - научете малко повече историята на човечеството и специална но нашата Европа, на развитите й демокрации, г-н Велчев и прилагайте законите като тях, защото иначе лошо ви се пише- просто ще бъдете изхвърлен на бунището на историята, както и останалите политически нищожества у нас!

Абе Сидеров нали все да мафиоти говореше и така влезе в НС,къде са осъдените,никой не посочи ,като се хвана за големия кокал.Само думи !А глупаците гласуват.И СЕГА КАКВО?

възхищавам се на парламента!то бива бива твърда ръка и експедитивност, но чак толкова...откъде накъде ще пие и ще се блъска в мантинелата?другите хора убиват, а пък той само мантинелата уцелил...

А кога ще съдят Георги -Петър Нейчев?Имаше и един алеко кюркчиев от ндсв,който налетя да мачка полицай навремето,не си спомням да му направиха нещо?Имаше и един от дпс,който го показаха по тв-не му помня името,с него какво правим?Това не значи,че защитавам Ноев,но закона е закон,когато е за всички!

По-времето на бат'ко Махно определено щяха да имат повече последователи.