Летище Пловдив с нови дестинации до 4 държави

Летище Пловдив и датска консултантска компания са подготвили договор, след сключването на който ще бъдат разработени нови маршрути до 4 държави.

Обратно в новината

Коментари - Летище Пловдив с нови дестинации до 4 държави | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако новите линии са рентабилни /печеливши/, то за какво е това доплащане, от страна на летище Пловдив? Каква е идеята?

А дано. Супер ще е, ако стане така. Вместо да пътуваме от София-начин по който пътя се удължава така, че се двуумиш дали да не се качиш на рейс от Пловдив-по-дълго, но не се мотаеш с багажи, влакове или междуградски рейсове.

Крайно време е пловдивския аскер да окупира санджак Родопи и санджак Марица и да ги присъедини към територията си! Кмете-воеводо, стягай аскера!

Борисов ?????Разкрит си продажнико .Всичко правиш в ущърб на държавата.Разкрит си .Злоупотребите с летище София са още повече. има над трийсет нови дестинации и всичко е замаскирано с бързите опити да бъде раздадено.Борисов оставка безроднико.

дежа вю! ако всичките "планове" и "инвестиции" за "до края на годината или най-рано догодина" от последните десет се бяха изпълнили досега, пловдивското летище щеше да мята прахоляци по Хийтроу и Шарл дьо Гол, взети заедно, а те щяха да му ги дишат само... не знам що само ни правят на балами, обаче...

Много е важно и необходимо това да се случи.Защо да се юркаме всички до София,като може и от Пловдив,Варна или Бургас да се пътува.Действайте!

Нали щеше уж да има директни полети от Пловдив до Шенджен, Китай? От години се говори за това, говори се за китайски инвестиции, за големи проекти и т.н., но май всичко си остава само на ниво срещи, посещения и гръмки приказки с гръмки обещания, и дотам.

Ами а дано да се реализира плана. Тотев да не го працака пак с неговата алчност. Пък и не само в Пловдив да има нови дестинации, Бургас и Варна също имат нужда от редовни линии, не само чартъри. София не е България! Не може всичко да е концентрирано там.

Да, настина София не е България!!!