7 души задържани за погром над полицейска кола

Полицията е задържала 7 мъже на възраст от 32 до 42 години за потрошаването на служебен автомобил "Опел Астра" в ромския квартал "Победа" в Бургас на 30 април.

Обратно в новината

Коментари - 7 души задържани за погром над полицейска кола | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

абе другия път вемсто патрулка - да пратят някой самолет да им намекне с някой ракета въздух-земя, че не са прави.така ако искат - имат право да замерят самолета с каквото си искат. а и уредбата няма да може да се рециклира и да тормози нормалните хора отново...

Да живеят простите българи, дето ще продължават да плащат и на братята цигани поразиите. Чудно щетите по тази поредна гавра с полицията и имуществото на данъкоплатците дали ще се покрие от НЕДОСЕГАЕМИТЕ наглеци, т.е. НАШИТЕ СЪБРАТЯ, които продължават да живеят на гърба на народа, а и не зле - с месечни възнаграждения на семейство над 2000 лв. без да полагат обществено полезен, а вреден труд - разпространение на зарази, дрога, мръсотия. Имат достъп до всякъде и представят успешно Бургас пред цял свят, а не само пред съгражданите си. Продължават да възпрепятстват движението в Бургас, като се предвижват с каруци и натоварени с големи кашони колелета без да спазват Закона за движение по пътищата. То, по принцип законите и разходите са за българите, а братята роми все едно, че не са граждани на страната освен, че България е една дарителска касичка за тях.

Пишете, пишете си тук, довечаря ще е пак същото, ама този път милицията няма да смее да влезе и да пише актове, че може и да не излезе. Булгарите са най-заспалия народ

Малко напалм би свършил добра работа .

Тези нагли мангали да бъдат изловени и осъдени както се полага, ако отговорните инстанции не искат ново Раднево, но също и прогонването с камъни и сопи на заспалите чиновници в тях.