Коментари - Управляващите одобриха Агенцията за сигурност сами и набързо | dnes.dir.bg
назад

Управляващите одобриха Агенцията за сигурност сами и набързо

Депутатите от управляващото мнозинство сами си гласуваха проектозакона за създаване на Национална агенция "Сигурност".

Обратно в новината

Коментари - Управляващите одобриха Агенцията за сигурност сами и набързо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Управляващите да не забравят че с такива действия ще изпуснат кокала на следващите избори!

Е как няма да приемат такъв закон,те защо се оградиха отпред,като зад барикади си дремят и си решават кръстословиците!Нали трябва да стане полицейска държава,та да се ПОТУШИ ВСЯКАКВО НЕДОВОЛСТВО И ДА МОГАТ КОМУНЯГИТЕ И ТЕХНИТЕ ИБРИЦИ СПОКОЙНО ДА СЕ НАГРАБЯТ И НАПАПКАТ,ЗАЩОТО КАКТО Е ТРЪГНАЛО,ЩЕ ИМ СЕ ВИДИ КРАЯТ В НАЙ СКОРО ВРЕМЕ!!Та затова де хора,да не се чудите защо е този ход на мнозинството!Разтреп им се гащичките на гадовете и това е последният им отчаян ход и ако сега опозицията не реагира,ще стане доста неприятна обстановката в една полицейска държава!

хваля се сам защо няма ,кой да ме похвали .това прави така наречената ,,опозиция .опозиция значи да си опонент с ясно обосновани аргоменти по всички въпроси. от фбр няма нужда институция изкуствено създатена да прикрива гешефтите на управляващите. трой коалиция създава работни места за некадърните си дебилчета. та като крадът от евро фондовете да има ,кой да прикрива кражбите.

DNES NISHTO NE SE SLUCHI.

DNES NISHTO NE SE SLUCHI.

малко ми прилича на мастурбация в междучасието такава една самостоятелна и бърза работа ама не знам нали съм само ученик още...

бе бат Лил тоз народ ще бъде тъпкан и подтиснат точно дотогава докато е прост! Много просто дето се вика!

НЯМА ПАРИ А? ЗА ПОЛИЦИЯ (МИЛИЦИЯ) ВИНАГИ Е ИМАЛО.

АГЕНЦИЯ ЗА НЕСИГОРНОСТ НА БЪЛГАРИНА, СЕГА Е МОМЕНТА ДА СКОЧИ ЗАСПАЛЯ НАРОД

НЕЗНАЯ ЗАЩО ОПОЗИЦИЯТА ХОДИ НА РАБОТА КАТО КОМУНИСТИ И ТУРЦИ СА МНОЗИНСТВО И СИ ПРИЕМАТ КОЕТО СИ ИСКАТ.А И ТОВА МНОЗИНСТВО ДОПИТАЛИ СЕ ДО НАРОДА И ЗАЩО РАБОТИ ПРОТИВ НАРОДА.ДОКОГА ТОЗИ ПРОСТ НАРОД ЩЕ Е ТЪПКАН И ПОТИСНАТ

Ами на тях не им трябва управление на държава, от управление на производство, от управление на земеделие ... , те искат да крадат всичко, те са просто един огромен паразит, нещо като тенията.

Къф е тоя ужас, бе ?

Има член по който след влизане в сила на ФСБ всеки един грежданин може да бъде првикван в специална стая и разпитван. Дали не мислят да почнат да ни бият поединично!?

Това си е нова форма на ДС! Сега положението ще се затегне още повече за обикновените хора. Според мен това е целта, да няма мърдане, защото клона, на който седят мафиотите, все някой ден ще се разклати и така те се подсигуряват. винаги са с няколко хода напред.Браво, разбират ги тези работи. Само не разбират от управление на държава, от управление на производство, от управление на земеделие... Нещастници, както и да се подсигурявате, ще паднете някой ден, защото няма как да предвидите всичко.

Ашколсун молодци, дойде му времето...

Не разсьждавайте елементарно. След това праителство ще дойде друго. Важното в случая е, че се нарушава модела. Ние сме парламентарна, а не президентска република.

и създава условия за подчинението им на президента. ЗАщО АГЕНЦИЯТА ЗА СИГУРНОСТ щЕ СЕ ПОДЧИНЯВА НА ПРЕЗИДЕНТА СЛЕД КАТО БьЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА?!

Айде ДС под нова форма. На комунистите много им липсва ДС. Аз не съм съгласен с тази агенция!

Шестаци напред !!! Откриват се работни места със заплатки !!

Според управляващите трябва да има само разузнавачи в тая държава? Много странно на фона на тежкото социално напрежение в страната ми се вижда укрепването на полицейщината и това ми напомня 1997г. БСП - страхотно неподходящ девиз за предстоящите избори, които се надявам да загубите - ДИАЛОГ И ОТГОВОРНОСТ!!! Страшно нагло...

ТАЗИ АГЕНЦИЯ НЕ Е НИЩО ДРУГО ,ОСВЕН АПАРАТ,КОЙТО ЩЕ НАДНИЧА В ДУШИТЕ НА ХОРАТА! ПОРЕДНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ,КОЯТО ЩЕ ГЪЛТА МИЛИОНИ. ПОСЛЕ,НЯМА ПАРИ ЗА НАУКА И ОБРАЗОВАНИЕ? АМИ КАК ЩЕ ИМА! ОЩЕ ЛАПАЧИ НА ГЪРБА НА ДАНЪКОПЛАТЕЦА... СР И ПОЗОР. ЩЕ СЕ ПАЗИМ ОТ ВРАГОВЕТЕ НА НАРОДА. И КОИ СА ТЕЗИ ВРАГОВЕ? ТА НАЛИ НАЙ-ГОЛЕМИЯ ВРАГ В МОМЕНТА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО,КОЕТО Е ПОСТАВИЛО НА КОЛЕНЕ УЧИТЕЛИТЕ! АГЕНЦИЯТ ЩЕ НИ ПАЗИ ЛИ ОТ КРАДЦИТЕ ,ОБЛЕЧЕНИ ВЪВ ВЛАСТ?

Не си го опознала добре члена май? Кой ще ти търси отделна стая в тая тарапана. Па и кво му е лошото. Стига вече бой заедно, сега малко поотделно.