Коментари - Брюксел отпуши магистрала ”Тракия” | dnes.dir.bg
назад

Брюксел отпуши магистрала ”Тракия”

Промененият договор за магистрала “Тракия” отговаря на европейските стандарти за концесия.

Обратно в новината

Коментари - Брюксел отпуши магистрала ”Тракия” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искаме тунел под Петрохан. Писна ми да обикалям света за да стигна до Видин.

Тази отсечка на магистрала Тракия е отворена само заради изборите,а другите отсечки щебъдат открити на следващите избори

Samo da pripomnja na drugarja Sergej, che v Rusija postroiha magistralata Moskva-Vladovostok, kojato e dalga 11 000 km bez nikakvi koncesii. A tuk za njakakvi si 100-150 kilometra nastana takav ciganski pazarlak, che ne mu se vizhda kraja.

Стига сте квичали бе! Малко ви е! още и още, така отзад да ви влиза! Гласувайте всички за БСП! и за ЦАРЯ и за СДС и за Бойко Каубойко и за АТАКААААААА!

Днес съобщиха, че български фирми са завършили друга магистрала. Мога ли да попитам защо тези фирми не извършат построяването на магистрала Тракия? Кой пак иска да лапне пари от цялата работа? По бай Тошово време все испански фирми са ни правили магистралите, а? Интересно ми е вярно ли е това, което се говори, че синът на царя е замесен в цялата далавера с магистрала Тракия? До кога някои хора ще са над закона питам аз?

Кой е па тоя Брюксел и защо той отпушва нашта магистрала

Магистралата е законна, но неизгодна за България.. но всъщност на кой му пука за тая шибана страна?!

Баси майката..5 милиона и половина лв за 1 км! Това през тунел или на виадукт да беше,по-евтино щеше да е! Ще сменим ли някога тия и да ги набутаме в анадолските зандани! Их,мали крадливи свраки!

Поздравления за екипа осъществил сделката. Колеги писачи,моля четете по правилния начин статиите.Пише 80% от приходите и без държавна гаранция,тоест сделката е изгодна за държавата.От кеде накеде ,сделката е неизгодна?Само за да сме контра ли усираме добрите дела?

Портогалците да си броят колите в техният участък, без циганските , бандитските е на царю-те са техни??,,...

Магистралата е законна, но неизгодна за България.. но всъщност на кой му пука за тая шибана страна?!

Пуснати нови 23км, но готови на половина. Да полуготови. Напречните връзки, подлези, надлези са още на макадан. Насипи, чакъл, пясък, пръст, прахоляк... Готови ама по български...

Ми то и правителството и царчето не са изгодни за България, ама кой да ги ревизира. Не пише каква е комисионната на цярчето от тази далавера с близките до него фирми. Лакомията му няма граници, а се репчеше на Кеворкян, че нищо не иска от България, та как нали бил българин. А вервайте му де.

Защо се чудите, че магистрала Тракия е с приоритет пред Марица. Нали властимащите шопи трява да пътуват удобно до хотeлите си по морето. Или си мислите, че хотелите там са на местните ?

116 km po 2.7mln. 313mln. za 3 godini po 104.3mln. na godina. Izlishuk za 2007 -3mlrd.,zashto koncesiq- kade e Kiro na kiaria,koi LAPA ?

kolko vreme im trqbvashe samo da se nakanqt da q napraqt taq magistrala. Verno e 4e e skypo da se pravi ama beshe edin ot vajnite proekti. Kazvat che do 50 god. sme shteli da stignem Europe, a sled 100 USA...... xaxaxaxa

този е болен: хвали се, че за последните две години построили 125 км магистрали. Г-н премиер отидете си, вие сте некадърник. В Хърватско за две години построиха 2000 км магистрали. Не Ви ли е срам от некадърността Ви, даже не се усещате вече и какво приказвате...

Не вземат да направят тая магистрала вече а само се оправдават с това че консецията не била изгодна , за кой не е изгодна за министъра че няма да прибере някой лев за него или за нас.А до тогава ще продължаваме да се изнервяме до като пътуваме до морето и ще се дават все повече и повече жертви.

Смешна работа ... 100 години немогат да построят един смотан път - каква магистрала е това... А към Гърция мисля , че трябваше да е готова до предните олимпийски...

Магистрала до морето от София е добре, но как се пътува Север-Юг? Отдавна трябваше да се мисли за тунели под Балкана - под Шипка и под Петрохан.Сега се планира Дунав-Мост при Видин. Каква ще бъде ползата след като пътищата към него ги няма. За да се използва по европейски трябваше да има подходящи подходи - магистрала Струма-магистрала Банкя-тунел Петрохан-магистрала към Видин. Няма да стигнем Европа и след 50 години.

С приоритет трябва да се построи магистрала Марица.Така нареченото Цариградско шосе е много натоварено с наши и чужди коли. Поддръжката на магистралата към Пазарджик е под всякаква критика колите подскачат като на третокласен път.За такъв път не е редно да се плаща нито винетка ,нито магистрална такса.

и като се закани Станишев и като стана страшно... ...чуд работа - тая магистрала си е на червени и жълти... кой се е уплашил? и защо точно тая магистрала дадоха, а не дадоха хемус, защо не концесионираха още 2-3-4-5 магистрали, които има нужда да се построят - по черноморието, от северна за южна българия, тунел под шипка и т.н. и т.н. а точно Тракия?!??

А дали това отпушване няма връзка с незаконните дарения в полза на партията на Барозу от страна на същата португалска фирма, която ще заграби магистрала Тракия. Неотдавна имаше такъв скандал в Португалия. Ето това се казва европейска корупция. Хем получава подкуп, хем и държавата му печели. А ние пак сме от страната на губешите.

приятел.вие там виждате два месеца в годината движение.ние през цялата година.а що се отнасяа до натоварена магистрала виж немските.

ooooo...ama zakade sa se razbarzali s tia novi 25km do kraia na godinata...taka de, koi gi pri6porva? Za6to e tazi priprianost ne moga da razbera..Barza rabota-sram za maistora,nali??!! :-D

значи излиза че г-н. Сакс Куборготски пак е доказан лъжец - нали хвалеше и защитаваше стария договор, а сега се оказва че той не е бил изгоден.

а до края на годината ще бъдат открити още 25 км - участък от магистрала Марица, заяви днес Станишев. E,ako tova stane si sabiram bagaja ot Germania i se vrastam v BG da jivea ;)

До Боби (05.10.2007 г. 15:02ч.), я не се пени и обиждай?! Вие седесарията нямате нито грам морал, нито око да видите реалността, имате око само да крадете пладнешки!

ЖИВЕЯ В СЕВЕРНА Б-Я .ПРЕЗ ЗИМАТА ,А СЕГА И ПРЕЗ ЛЯТОТО СИ Е ПРИКЛЮЧЕНИЕ ДА ОТИДЕШ С КОЛА В ЮЖНА Б-Я ПЪТЯТ Е ОПАСЕН И ТЕСЕН.ТАЗИ МАГИСТРАЛА Е ЗА СОФИЙСКАТА ЗГАН ТРЪГНАЛА ЗА БУРГАС.ЗА ДА МОГАТ ДА Я ТАКСУВАТ.ТАМ Е ПАРАТА ЗА ДРУГО НЕ МОГАТ ДА МИСЛЯТ.

И кво му е поправеното, че пак ще го дават на същия португалски концесионер, сиреч на сина на крадливия мадридски мошенник???? Правилно каза един тук- до сега да бяхме я оправили с европари. Истината е, че България за 17 години домОСРАция построи само 17 км магистрални пътища и Брутния й вътрешен пордукт стои на замръзнала точка 1/2 от БВП на година 1989г , докато други страни в Европа за последните 17 години 10 пъти си вдигната БВП и построиха 4000 км пътища. То крадене крадене, ама такова крадене света не познава?! Липсата на ПРОЗРАЧНО УПРАВЛЕНИЕ И ДЕМОКРАТИЧНО СЪЗНАНИЕ В УПРАВЛЯВАЩАТА КРАСА И ОБЩЕСТВОТО, ДОКАРА БЪЛГАРИЯ В КЕНЕФА НА ЕВРОПА

Без самохвалство, имаме с какво да се похвалим - за последните две години в експлоатация са въведени 125 км магистрали, а до края на годината ще бъдат открити още 25 км...???!!! Че то си е за срам, какво ти хвалене! В Хърватска за четири години си построиха 4000 км. Ние с тези темпове за четири години ще построим 250 км... Не всички пасем трева:(

Абе скапаняци! На Вас няма угодия! Ако не е Костов, всичко друго е гадна работа! И ЕС и НАТО ли са комунистически организации бе профани обременени!! Гледай да не изчезнете съвсем, че май на там отива работата!!!!!

Да живеят европейските клептократи! Да сте виждали гарван гарвану око да вади?

e, poopraven da kajem - pone razkaraha naglata klauza da kradnat ot danycite mi i 4rez AM Trakia

Това е статистика на МРРБ.

vv ti mai skoro vreme a i vaobshte ne si patuval kato gledam kakvi izvodi pravish :))

пак мнения от много умни форумци. тук пишат доста боклуци май.

Не вярва на нито една дума от написаното. Всичко е лъжи и далавери. Магистралата досега можеше да бъде построена 3 пъти с пари от еврофондовете. Само че тогава нямаше да има тлъсти комисионни.

до VV, някоя година отиди на море да видиш дали не е натоварено. Иначе време е да я направят тази магистрала най-после. Малоумници прости, в целият свят дори и в занзибар сигурно няма такива пътища като нашите.

АВТОМАГИСТРАЛА ТРАКИЯ ЗАПОЧНАХА ДА Я СТРОЯТ 1976Г. ЗА 30 ГОДИНИ ЕДВАМ СТИГНАХМЕ ДО СТАРА ЗАГОРА. ПО СВЕТА ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ ПРАВЯТ ХИЛЯДИ КИЛОМЕТРИ МАГИСТРАЛИ.

Moncho II pak gushna komisionnata...

До bg (05.10.2007 г. 14:09ч.), а от къде знаеш , че е оправен от Брюксел? Напълно е възможно да са напълнили джобовете на някой евроглупак и да им одобри стария договор, както направиха с италианския мафиот Франтини -еврокомисар по правосъдието и вкара България в ЕС без предпазни клаузи? Тези неща НЕ трябва да се оправят от ЕС-чиновници, а от българските данъкоплатци и граждани, тяхда се ипита, цзакото те ще го плащат от джоба си! ИСКАМЕ ОБЩЕСТВЕН ДЕБАТ ПО ВЪПРОСА СТАНИШЕФФ!

Искаме обществен дебат по него,Станишефф?! Новия концесионен договорТракия касае целия български народ и всички данъкоплатци, защото ще я плащат от джоба си и е редно преди да влезе в действие ДА СЕ ПИТАТ ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ , като да се проведе-СВОБОДЕН ОБЩЕСТВЕН ДЕБАТ- инсцениран от самите управляващи и направили новия концесионен договор! Така се постъпва в демократичните общества на Европейския Запад и редно е вече да си научил това, а не да си го преместваш от левия в десния джоб със сладки приказки, нещастни паразити управляващи от всички цветове без капка демократично мислене, не демократи, а демоОСРАти -бандити!!!!!

Всъщност най-натоварените пътни направления в страната ни са с посока север-юг, а не изток-запад. Така, че ако се мисли рационално приоритетни биха били магистрали Струма, Марица и нови такива на север от Балкана.

naloji se EC da ni opravja dogorite. bahti i boklucite sme, a sergo?

Hora be,nali znaete che kakvoto i da napraviat tea dolni pederasi-Upravliavas vinagi na nas v gaza?

Пуснати нови 23км, но готови на половина. Да полуготови. Напречните връзки, подлези, надлези са още на макадан. Насипи, чакъл, пясък, пръст, прахоляк... Готови ама по български...

Пуснати нови 23км, но готови на половина. Да полуготови. Напречните връзки, подлези, надлези са още на макадан. Насипи, чакъл, пясък, пръст, прахоляк... Готови ама по български...

stani6ev, kopele savetsko, kaji za inflaciqta