Маргините&Ко боледували с удивително постоянство

Главният прокурор Борис Велчев призна, че бил изненадан от развоя по делото “Маргини”.

Обратно в новината

Коментари - Маргините&Ко боледували с удивително постоянство | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре пускайте и Митьо Комбълите и аверите му, че хораицата съвсем се разболяха в ареста. Като кихат в Бургас - чак в София ги чуват:))

ЛА мафиа де Булгариа е бене прокуратори инспектатори презид бене е туто мафиа е Булгариа Брависимо Брависимо мулто бене Дон валоне де Корлеоне а ла Бургазоне и слънчевбрягоне

Предлагам като се появят пак на пьрва страница и вьобще като се появи заглавие за някакьв тип като тях да не си купуваме вестник. Нали ги знаете онези е-мейли препрати на 5 човека. Ако всички пуснем по един такьв е-мейл на приятели и познати знаете ли колко много хора могат да се включат в такава инициатива. Пон еда ги махнат от пьрвите страници на вестниците. Някой да е поместил жаша снимка, или на родителите ви, или на децата си, приятелите, сьпругите....на пьрва страница? Защо трябва да лансираме такива типове като национални герои. МЯСТОТО ИМ Е НА ПОСЛЕДНАТА СТРАНИЦА. НАЛИ МЕДИИТЕ ПОСТОЯННО НАСТОЯВАТ, ЧЕ СА ЧЕТВЬРТАТА СИЛА. ДА ГО ДОКАЖАТ! ДА ГИ ИЗТИПОСВАТ НА ПОСЛЕДНАТА СТРАНИЦА. ПЬРВАТА СТРАНИЦА Е ЗА НЕЩО ЗНАЧИМО.

Всички сме невинни; ние, че сме бедни и прости, а ти че се изживяваш като Алиса в огледалния свят.

на това постоянство, та чак да се смути поркуратурата. А народонаселението от своя страна гледа с постоянно удивление на действията на правораздавателните органи у нас.

ПЛАЩАТ СИ ХОРАТА,КАКВО ИСКАТЕ? АКО СИ ПЛАШАТ МОГАТ ДА ПОЛУЧАТ ВСИЧКО.В БГ ВСИЧКО СЕ КУПУВА

Имам кръвно 180/130... т.е. - индулгенция за влизане в затвора и съдимост въобще! Приемам поръчки!

Кой ни е виновен, че нямаме пари и едвам събираме по 1.80 за джи-пи-то. ТЕЗИ СИ ПЛАЩАТ... А НИЕ СИ ТРАЕМ...

Хихихи Прокуратурата им била виновна а като Ви накърнят правата къде тичате бе? И я ми обяснете какво точно наблюдаващият прокурор или Главния прокурор могат да направят след като докторчета дават съвети на Маргини и тям подобна измет съвети как да симулират? Хм нали работата на прокурора е да иска задържане, а аз не прочетох една реплика с/у същия този съд който ги е пуснал за 10 000 лв.? Вземете се ограмотете малко, а не да джафкате и да скимтите по форумите. За пореден път виждам колко неграмотни хора има. На всеки му е виновен някой обаче като дойдат избори се държите за задника и оставяте роми и такива с Турско самосъзнаие да гласуват вместо Вас. Ето идват отново избори първо местни и след това парламентарни избори - направете нещо не се оплаквайте!

да има осъдителни присъди се започва от лекарите, после корумпирани магистрати и чак тогава идва времето на бандитите

Щом са болни ще се направи болница в затвора и да седят там

Егати Съда, егати Прокуратурата.. Еди осъден няма за 19 години! Но през всичките тези години тези тюфлеци са взимали редовно заплати и кафяви пликчета под масата...

Иван Костов е виновен.

Айде пускайте най-после,че да си ги СВИТНА навън ,нищо че са богати и умни

То се видя,че тази държава я управляват престъпните групировки.Те плащат на политиците,прокурори и изобщо на всеки от който зависи тяхният бизнес.До сега няма осъден крупен престъпник или бивш политик.Те винаги са оневинявани.Само бедните хорица се надяват това да стане с идването на власт на всяко следващо правителство,но уви надеждите са напразни,защото политици и престъпници са сраснали като сиамски близнаци.

Ей куросмук аз няма да си го навра отзад ,със сигурност, но гледай да не си ми отпред , че ще ти притъмнее... боклук!!!

за6то вси4ки които завиждате на маргините и другите не си го наврете отзад.какво са виновни те 4е вие сте бедни и прости.

ах! горките те! болнички са:))))))))))

Bolni drug pat!

ние докато му викаме новия главен прокурор, той си преполови мандата май.Без да си е мръднал пръста разбира се

И нас ни тревожи как още са живи...??? Може ли така да не се грижат за себе си... тези млади айдуци???? Срамота е, да им се дадът социални помощи и денонощна охрана, проститутки... Може да ги излекуват с кални бани и по една лопата в мините за добив на уран!!!!

Държава- няма!!!!! Сега ролята на държавата изпълняват мутрите... А, босовете им ги пази полицията- факт е!!!!

Наскоро четох някъде: В другите държави има мафия, а у нас мафията си има държава и това е точно така. Тежко и горко на ноормалните и обикновинни хора у нас!!!

Как да не им кажеш ЕВАЛА на бандюгите, след като и държавата им се кланя ! Я да се кандидатират всички тези юнаци за министри, депутати, кметове (вече има един такъв),магистрати и т.н. и вече всички да мирясаме........Не се занасяйте...10 000 са им джобните пари ...

БРАВО ,АХА!!! ТОЧНО КАЗАНО!!!ТРЯБВА ДА ГИ ИЗОЛИРАМЕ ОТ ОБЩЕСТВЕННОТО ПРОСТРАНСТВО А НЕ ДА ГИ ГЛЕДАМЕ ВСЕКИ ДЕН ПО ВЕСТНИЦИ ТЕЛЕВИЗИЯ.

ostavete gi marginite na mira...i te sa xora kato vsichki ostanali...

този прокурор се чуди. Защо изобщо му вземат интервю. Той да не би да не е в час. Всичко знае. те всички са си в кюпа. Маргините да не би да ги покровителства някой друг, а не правителството. Сега пък се чудели. Скоро ще ги пуснат. Първо нямат доказателства и второ ще ги изкарат невменяеми. Трето, ако ги затворят кой ще работи за тях.

ПАРЛАМЕНТА ПАЗИ ГЬРБЬТ НА ПРЕСТЬПНИЦИТЕ.ПРОМЕН ЗАКОНА ЗА ДА ОТЬРВАТ ВАНКО 1 ОТ ЗАТВОРА,СЕГА ЩЕ ПРОМЕНЯТ ЗАКОНА ЗАРАДИ МАКСИМ САВИСКИ.КАКВО ИСКАТЕ ОТ ТАКИВА ЗАКОНОТВОРЦИ? ТЕ САМИТЕ СА ЗА ЗАТВОРА,НО НЯМА КОЙ ДА ГИ НАБУТА ТАМ.

Срам и позор за такава държава!!!! Какво сме виновни ,че сме нейни поданици!!!!Къде да отидем????

da do koga?g-n prokurov ti si roden pedal i 6te te 4ukam v gaza pred maika ti.mazaen pederast

учудвам се на коментарите, които виждам до тук. Абе хора, според вас кой пуска подсъдимите - прокурора ли, полицията ли? А не трябва ли да е всъщност съда, а? Какво ви са виновни прокуратурата или полицията в случая?

prokurora da se maha.lapa4.da puskat marginite?za6to?pusn i toploto sega ostava i mitio o4ite da pusnete i 6te ste strahotni.gadna darjava s otvratitelni upravlqva6ti.margini zaslujavat po 40 god zatvor a mitio o4ite raztrel v obzor tam kadeto ubi dete i jena.maika mu mrasna dolna.smart i bolesti za tqh

Ако е за Сидеров или някой от АТАКА поредният имунитет ще се свърши работа.Е тогава кои защитава престъпниците?

Той винаги учтиво се учудва.За учудване каква ли заплата дават -примерно сравнено с учителските?

Системата не е виновна, че престъпниците са болнави. Мале ако бяха здрави, направо щеше да им * майката.

верно бе що не трепят прокурори....

маргините няма кой да ги пипне ... живеем в мафиотска държава... и си ги пазят..:)

Може ли да имаме правораздаване без сделки. Това започна да прилича вече на сапунен сериал за адвокати. Ако трябва да им следят здравословното сьстояние и да прикрепят един доктор кьм тях. Това е абсолютно несериозна история. Цяла Бьлгария ще се занимавас някакви криминални типове, които са станали тилкова популярни, че ги изписваме в заглавията Маргините, като че са част от националното ни богатство. Вкарвайте го по-скоро в панделата и ги дрьжте там докато дьржавата се оправи, та като излязат да си седнат на задниците. какво ще чета постоянно з атях като че са някакви видни граждани на пбществото, допринесли за напредька на тая страна. МИСЛЯ, ЧЕ И НАШИЯТ ИНТЕРЕС НЕ Е ЗДРАВОСЛОВЕН> НИЕ ТАКИВА ТИПОВЕ ТРЯБВА ДА ГИ ИЗОЛИРАМЕ ОТ НАС, А НЕ ДА ГИ ПРВРЬШАМЕ В ЧАСТ ОТ ЕЖЕДНЕВИЕТО СИ. АМИ, ЕСТЕСТВЕНО< ЧЕ ЩЕ ИМ РАСТ БЕЗОЧЛИВОСТТА СЛЕД КАТО САМО ТЕМПЕРАТУРННИТЕ ЛИСТОВЕ НЕ ИМ СЛЕДИМ. Каквито сме ние, такьв ни е и главния пркурор. Ако ние станем по- взискателни и прокурорьт ни ще бьде читав.

ДО КОГА ????????????????????

Нормален развой, престъпните групировки са се сраснали със съдебната власт и няма защо Главният прокурор да се прави на учуден.

Системата не е виновна, че престъпниците са болнави. Мале ако бяха здрави, направо щеше да им * майката.

Джюмбюшът в държавата продължава.

Този главен прокурор има точно тази задача. Да направлява развоя на нещата по този начин. Вижте ехидното му личице. Хили се защото ни прави на глупаци и идоти. ВСИЧКИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДО СЕГА СА ПОКРОВИТЕЛСТВЕНИ ОТ НЕГО и от БСП

ВИНОВЕН Е ВОЛЕН СИДЕРОВ, ЗАЩОТО ИМА МАЛКО ПОСЛЕДОВАТЕЛИ

Ще повярвам, че има борба с мафията едва тогава, когато започнат да убиват прокурори. Като в Италия. Погват мафията-стрелят ги. Идва нов прокурор-погва ги и той. Като генерал Де Ла Киеза, като съдията Фалконе....Отдавна трябваше опирация Чисти ръце. Ха са я приложили-ха е осиротял Парламента.

абе тоя прокурор, каквото и да стане той е или учуден или изненадан и нищо друго

И Бойко Борисов и тоя са продажни ЖЕНЧОВЦИ дето нямат смелост да се противопоставят на някви скапани наркомани престъпници. А може би и те са такива :(

Какво направи новият Главен прокурор за престоя си на този пост. Превърна се в поредната балонна медийна звезда, напомнящ анимационния герой Бат Бойко. Такъв си имаме един, защо ни е втори. На този пост трябва да са хора, смели , действени и резултатни, а не говорители и хленчовци.

Ами комунистите толкова си ги пазят,а те толкова болнави....Само притеснения за олигофрена Ру.Петков!Сигурно от прането и настиват често!Червената сган да му мисли...