Депутати се скараха за пари, Касабова ги изгони

Независимият депутат Петър Манолов и зам.-председателят на ПГ на “Атака” Павел Шопов бяха изгонени от пленарна зала в Народното събрание от председателстващата заседанието Камелия Касабова.

Обратно в новината

Коментари - Депутати се скараха за пари, Касабова ги изгони | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да изпратят таз Камелия при правителството!

Хайде стига агитации, така или иначе за никой няма да гласувам- няма смисъл. Който и да е - турци мурци, атаки, сини, червени, розови... - все тая. Крадлив народ :(

Хайде стига агитации, така или иначе за никой няма да гласувам- няма смисъл. Който и да е - турци мурци, атаки, сини, червени, розови... - все тая. Крадлив народ :(

Куртев, аз от 4 години с колектив колеги емигранти работим над идеологията на нов политически субект и по нея също сме създали програма . Атака си преписа 2005 г между 4 и 15 юни 13 глава от нашата програма, направи си бюлетина и спечели изборите тогава, дори и не пожела да ни благодари. Ние имаме свидетели и доказателства за това. Но не искаме да се занимаваме с Атака, те така и иначе се провалиха вътрешно. Също не разбраха нашата идеология и направиха от точките, които си откраднаха от на пълна каша. Ние сме напълно спокойни и няма да търсим отговорност на Атака за това, важното е друго КОЙ Е НОСИТЕЛ НА ТАЗИ ИДЕОЛОГИЯ И ПРОГРАМА. Хората вече не вярват на сините очи на Сидеров, нито на мутрата Слави Бинев. Провери в гугъла името Движение за реална демокрация Идея за България и ще ни намеришСполай!

Айде и тия почнаха да крадат - ами като са толкова голяма партия, ми да се самоиздържат бе, какви субсидии от държавата - държавата това сме ние всички останали, от нас ги вземат тези субсидии. И за какво въобще им ги дават - да гледаме празната зала, да слушаме кой каква далавера е направил и какви къщи и коли си е купил, какъв бизнес върти - за това ли. Айде вън, търтеи такива, че ни докарахте до просешка тояга - и на контейнерите вече има опашка.

ДО ДЕДО ЙОЦО: ЗАБЕЛЯЗВАМ ТУКА, ЧЕ ДЕДО ЙОЦО ГЛЕДА И ВСЕ КОМПЕТЕНТЕН ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ. САМО НЕ СТАВА ЯСНО КАТО ЗНАЕ ТОЛКОВА МНОГО, ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВА С ТИЯ ФОРУМИ ВМЕСТО ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ? А ЗАБРАВИХ, ЧЕ ДЕДО ЙОЦО ПРОСТО СИ ГЛЕДА КАКВО СТАВА?

ДО ДЕДО ЙОЦО: ЗАБЕЛЯЗВАМ ТУКА, ЧЕ ДЕДО ЙОЦО ГЛЕДА И ВСЕ КОМПЕТЕНТЕН ПО ВСИЧКИ ВЪПРОСИ. САМО НЕ СТАВА ЯСНО КАТО ЗНАЕ ТОЛКОВА МНОГО, ЗАЩО СЕ ЗАНИМАВА С ТИЯ ФОРУМИ ВМЕСТО ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ? А ЗАБРАВИХ, ЧЕ ДЕДО ЙОЦО ПРОСТО СИ ГЛЕДА КАКВО СТАВА?

Уважавам честните и измъчени хора на България, но за тях е илюзия, че Атака може да бъде опозиция в този си вид, нито бъдеща политическа алтернатива. Къде е идеологията, какви и са делата, какво прави в Парламента, какво говори, КАК го върши,, къде е програмата й , как я изпълнява? Такава Атака няма! Атака говори мнооого и все празни приказки, но нищо не е свършила до сега свястно! Като ми отговорете на тези въпроси, ще се разбере каква опозиция е Атака?! Ако имаше привърженици и членска маса, то тя до сега би си събрала парите от членски внос -не да вкарва в ръководството си олигарси и мутри, за да я финансират. В развитите демокрация в Западна Европа партиите се развиват на базата на ИДЕИ и се финансират ОТ СОБСТВЕНИ СРЕДСТВА - ЧЛЕНСКИ ВНОС. Това означава да имаш РЕАЛНА ЧЛЕНСКА МАСА. Къде е реалната членска маса на Атака? Нали има 296 000 гласували за нея в Евровота Х 5 лева ето ти 1,5 милиона лева НА МЕСЕЦ членски внос, достатъчно да се самофинансира. Не казвам тук, че има въобще някаква опозиция в Парламента - нищо подобно. Вижте парламентарстването на на Костофф и СДС-тата , нали се пишат опозиция в Парламента, къде са те в най трудните моменти? Парламента ни го населяват СЕГА само олигарси, които предпочитат да пипат с меки ръкавици. За цялата ни рахитична опозиция важи народната мъдрост - По делата ще ги познаете! Стягай се народе да си създадеш ИСТИНСКИТЕ партии, С АВТЕНТИЧНИ ИДЕИ за опозиция- КРАЙНО ВРЕМЕ Е ! ИНАЧЕ - НЯМАШ БЪДЕЩЕ!

АТАКА Е ЕДИНСТВЕНАТА ОПОЗИЦИОННА ПАРТИЯ,ЧИИТО ЛИДЕРИ СА ЧЕСТНИ И НЕОПЕТНЕНИ. ТАКИВА СА И НЕЙНИТЕ ПРИВЬРЖЕНИЦИ И СИМПАТИЗАНТИ.

пак закъса за пари

Не кради! Правителството не обича конкуренцията!

Това показва как бе създадена коалиция Атака в последния момент с хайдуклък и говори за нейния изкуствен характер. И двете страни са боклуци- и Манолов и партия Атака. При това 20-те принципа на Атака на Сидеров не са негова програма, а бяха откраднати от 13 глава от програмата на една неправителствена организация - това е доказано. Сидеров се съюзи с фашиста Хадер и обърна целия ЕС и Европа срещу себе си, не получи от там и грам помощ. Ми да вземат пари от Льо Пет и Хайдер- нали се съюзи с тях? Какво прави в Парламента- предложил ли е нещо рационално или градивно - само непопулярни и нищо не значещи парламентарни действия. Хората в Атака са без всякаква политическа и парламентарна култура. С ЕС се е скарал, защото се конфронтира с него от началото. Синът му в Европейския парламент нищо не е способен да направи за България- клати си краката, сега му дойде на помощ там и Слави Бинев- ще ни представят достойно пред света. С маргинален, неградивен и архаичен национализъм, липсата на съвременна идеология, с липсата на градивни умове в ръководството и конфронтация с Европа, нищо ново не може да се изгради. Атака отдавна не е политическа алтернатива..

Трябва да си вземат парите и добре да отработят метода, защото са обещали, че като дойдат на власт много заграбени пари ще върнат на българкият народ. Говорят за ревизия на приватизационни зделки. Пожелавам им успех.

Тройната коалиция е пълна с лайнари.Умишлено привеждат парите на крадеца П.Манолов и сега се мъчат да изкарат виновни Атака и Волен пред очите на народа,но народа не е глупав.

tozi shopov e izkliu4itelno elementaren 4ovek.jivee srehtu roditelite mi v plovdiv i sam vijdal unikalni izpulneniq.ne moga da povqrvam 4e e zamestnik-predsedate za nishto ne stava.posle govorete kak samo ATAKA shte ni opravi polojenieto.

Ако е така - голям майтап. Атака ли? Браво, другари, никакви пари за опозицията! Правителството си разбира работата, като много приказват намира начини да им резне субсидията, да се научат да слушат!

Ако е така - голям майтап. Атака ли? Браво, другари, никакви пари за опозицията! Правителството си разбира работата, като много приказват намира начини да им резне субсидията, да се научат да слушат!

Е нали е мандатоносител. Значи Атака са го одобрили. А за другите неща си е така, дай да не си кривим душите.

Това, че депутати се карат за пари от кога е новина?

Ози, нещо не си разбрал. Субсидията е за КОАЛИЦИЯ Атака. Въпреки, че се разпадна на две, субсидията се прибира САМО от Манолов. Ха сега да видим, кой е крадецът! Скандалите и простотиите са нещо много относително, а педофилът остана в отцепилата се половина, прибираща парите.

ЪЪЪ..ПРОЩАВАЙТИ ДА ИАМТИ 5 ЛЕВА?

za pari ami , kakvo drugo da obsyjdat v parlamenta ...

МАЙКО МИЛААААА

Ето това е Атака. Към педофилия, побои, лъжесвидетелстване, скандали с полицаи, простотии в Европарламента се прибави и крадене. Браво, патриоти сте!

От правителството са тарикати, пикаещият не спи, а мисли по цял ден какви активни мероприятия да измисли срещу противниците на режима.

Как ще бъде независим човекът, ако си няма достатъчно парички?

Хлопа им културата

Манолов да си върне парите на Атака.

Ей, Ози, нещастник такъв. Не, не си нещастник, сигурно си мангал, а това обяснява всичко! Атака е най-българската партия, а като такава, небългарите, който ни управляват, искат по всякакъв начин да я дискредитират. Това е!