Коментари - Волен Сидеров се разлюти в съда | dnes.dir.bg
назад

Волен Сидеров се разлюти в съда

Аз и жена ми бяхме заплашвани от следователя по делото за автомагистрала "Тракия" Емил Иванов, заяви лидерът на Атака Волен Сидеров след заседанието по делото за инцидента на автомагистралата от 7 април 2006 г.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров се разлюти в съда | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В партията на Воленчо всички дъртляци и техните потомства са бивши и настоящи членове на твърдата БКП. Защо не проявите малко интелигентност, и да го проверите, за да се убедите в това, а апелирате за сваляне на правителството. Не знаете ли, че то крепи Атака или не ви се иска да е така.Какви глупости дрънкате. Та турците са сто пъти по-единни и по-почтени в отношенията си едни спрямо други. С какво сме повече от всички други около нас, освен с лошотията си, със злобата си, с простотията си и със свирепия си нрав. За нас всички други са боклуци, а ние - най великите. Вярно е, че сме най-велики в далаверите, грабежете, убийствата, измамите и всичко най-долно.

А не коментираме ли помежду си как се нуждаем от смела линост да събуди гражданското общество?Каква по-голяма смелост от това да наречеш мафиотското правителство с истинското му име директно в очите ,а не по форумите.Надеждата ни е в теб, Сидеров!

ebasi pedarasa Siderov ,za kakıv se ima, da mu ebat maykata smotana ştom e deputat znaçi moje da si pozvoli vsiçko,ami za takiva ovtseta kato vas takıv çobanin mu trqbva ,tova zaslujavate bılgarite

Волен Сидеров е единственият политик в днешна България, който диагностицира точно и смело съвременното положение у нас. Затова Гоце Феса, Сер Гея, Пикаещият във фонтана, турците и най-вече потурнаците са готови да го удавят в капка вода. Волене, отмини презрително платените журналета, които отдавна са престанали да бъдат българи. Запази си силите, за да сложиш намясто мошениците, крадците, турците, циганите и комуноидите.

Като ви гледам коментарите си давам отговор на въпроса - Защо България е родила герои като Ботев и Левски и пак не сме добре ,и защо съседните нам държави без да блестят с такива герои са много по-читави от нас.Прогнозирам за в бъдеще нови герои,но едва ли някога тук нещо ще е както при съседите.

Значи според младия Адолф прокурора, който се занимава със случая е корумпиран. На прокурора работата е да вкарва хора в затвора, на адвоката е да ги изкарва, а на съдията работата е да вземе справедливо решение. Според мен прокурора може да е корумпиран ако не си върши работата а тя е да вкара Болен в затвора. Следователно няма как да е корумпиран и Волен да е недоВолен.

БРАВО , ВОЛЕНЕ! НАИСТИНА СМЕ МНОГО ЗАД ТЕБ! ДЕРЗАЙ, ИСТИНСКИ БЪЛГАРИНО! УСПЕХ!

Абсолютно нищо няма да се промени ако Атака вземе мластта.Не казвам,че тази триглава ламя не е за изритване,ама... Па ли Иван Костов е виновен?

Abe tozi volen li e nevolen li kav ebal sam go!!!ne beshe tolkova otvoren predi kato si vodeshe kerlivoto predavane po ckat,a sega mu porasna bubata!!!ataka-trqbv da se izle4i ot politi4eskata szena!

Моля,моля...Не го искаме вашия изкуфял фашист! Той е българска запазена марка!

Бликнала стръвна завист в обречените души, те черни пръсти сплели в своите коси, очите му отнели и до края на своя живот осъден бил да страда от слепия народ. С вериги окован завинаги, затуй, че бе видял деня. На хиляди слепци не можеше да бъде крал и в нощта остана сам със своята вина. (АХАТ)

Изпуска се най-интересното, а имено: Защо келешчето Доков до последно твърдеше, че го е бил Павел Чернев. Като че ли някой го беше подковал какво да говори.

Прави ми впечатление, че защитаващите руския агент Сидеров във форума използват доста негови клишета: платени журналисти, постановка на службите и т.н. Това ясно говори за интелектуалното равнище на повечето, поддържащи руското комуноидче Сидеров. И ако някой реши да ми опонира, да ми даде точен отговор - кога Сидеров е скочил, че управляващите ни загробват с руски газ, петролопроводи, АЕЦ Белене? Моля за точни дати и цитати. Ама иначе го бива Боленчо да ругае евреи, турци, американци и кого ли още не, но Русия - никога. Това е факт.

НА СНИМКАТА СЕ ВИЖДА,ЧЕ ВЕЖДАТА яворчо Е ЗДРАВА И САМО ЛЯВОТО МУ ОКО Е В ЪГЪЛЧЕТО НАСИНЕНО.Моля пишещите журналисти да се КОРИГИРАТ!

ako ATAKA e ot edno kutilo zaedno s drugite partii zashto ne i se dava nikakvo mediino prisastvie ,a navsqkade se propagandirat BB i GERB kato spasitelite na naroda....???!

ВСИКИ които ругаят ВОЛЕН са за там където го пращат...

ВСИКИ които ругаят ВОЛЕН са за там където го пращат...

drugarijat siderov sachto se spriateli s mutrite i to nay propadnalite ta gi pati v bruksel. mai ne razbirate, ce e sachtata parcalena kukla.

Не прави чест на коментаторът-не автомобилът на Сидеров е засекал другия автомобил,а обратното неговият път е бил преграден от другия автомобил.Лошото е, че този процес ще погребе настоящото правителство.Лошото е ,че веднага платените писачи(може да е и един за всичко писано) веднага скочиха с глупости,(реалното е по неприятно) да го клеветят.Е това няма да спре възхода на Атака все по-нагоре.

Ами всеки си подобаващо държание на това което го обкръжава в момента.Той добре че е държал ръцете си в джоба.А ти видя ли съдийката къде беше седнала?На катедрата... е това е работното й място..Що не кажеш нещо за нея,а?

To4no tova 6tyah da pi6a i az s rutse v djobove se razkarva kato psihobolen v suda.

С ръца в джобовете в съдебна зала....простак на квадрат.

Защо разлютения Сидеров?По скоро омерзения Сидеров!Жалките опити да се злепоставя Атака чрез лидера и иматат положителен ефект върху електората!Дори тези,които не симпатизират на Сидеров започват да се замислят какво става.Защото шубето е голям страх,нали помните какво говореха и вършеха и за Жорж Ганчев.Идва Видовден, Народа ще извади сметката и ще си поиска откраднатото.

az sum za VOLEN!!!

Защо Волен Сидеров е предизборно привикван в съда, ясно. Защо е заведено делото - също. Имаше един министър от предишните правителства, който заедно със сина си налиташе на бой по улиците, обаче не помня да е бил съден. Вежди Рашидов също. Волен е друга работа. Той нарича крадците крадци и се бори за българското. Затова е мразен от Турция и от Западна Европа едновременно. А управниците ни от над 20 години са назначавани точно оттам - Турция и Западна Европа. Волен се бори за България и това не се харесва на чуждите посолства.

И децата вече знаят, че аферата Магистрала Тракия е ювелирна акция на службите, лоялни на управляващата триглава ламя. Това е планиран атентат, като при неуспех - атентаторите се оказват жертви и герои.

Само Сидеров ще ни оправи, да знаете, че Атака вземат ли властта, сбогом на управляващите мутрафони. Всеки ще си плати за греховете срещу БЪЛГАРИТЕ!

Не се заблуждавайте! Волен Сидеров (в превод от турски (!) Железаров) не е нито луд, нито простак. Той просто е един най- обикновен агент на велико-руските интереси в България. Цялата му патриотична дейност се финансира от руския меголоман-фашист Жириновски. Същия, който създаде независимата, най-патриотична телавизия СКАТ, чрез поставени лица все патриоти...

Благодая на dir.bg за видеото. Много рядко виждам Сидеров по медиите и сега се изкефих. Не мога да отреча - любимец ми е. От неразлютените политици ми се повръща. Да е все така лют!

Чи кво люто има в този филм

Ето, човека се е държал достойно - също като този на когото е кръстен, защото, ако не знаете името Волен означава съкратено Воля Ленина ...

Za6to taka tendentsiozno otrazqvate slu4kata kade vidqhte Siderov da e razluten ili da zapla6va nqkogo s visok ton !!!

До сега си мислех че народа ни е мъдър и умен ....но сега като чета тая помия и тия защитници на един напълно изперкал човек се замислям дали наистина на българина нещо не му липсва в главния мозък щом подкрепя такива като Воленчо

До гражданина РъБ, От видеота не става ясно кое му е лютото на Сидеров. Срещу него си имаше опит за атентат от едно ченге и неговия син който учи за ченге в Англия по държавна поръчка. А какво стана със стареца на задната седалка в джипа на сина- за него никой не пита - умря ли човека или си беше пълна исценировка. Срам за журналиста написал тази поръчкова статия и за видеото което не доказва нищо по същество. Докато има такива ръбове и измекяри България ще загива бавно и безвъзвратно. !!!!!

Za6to da e lud Siderov? Ako moje njakoj da objasni za6to i kakvo ograbi ot Balgaria i ot balgarskia narod? Kakvo ludo vijdate v 4oveka zad kojto stojat 300 hiljadi( a sigorno ve4e sa pove4e) 4oveka? Nima drugite lideri na partij-izednici,sa normalni? PREDI DA SE PI6AT TAKIVA NE6TA ZA SIDEROV ,4OVEK TRJABVA DOBRE DA POMISLI!!!

Имам предвид така наречения за лидер на Атака господин Сидеров, ако може въобще такъв човек с неуравновесено поведение да бъде лидер въобще на нещо

volen ne e razliuten, govori normalno

Негоден за военна служба, слаботелесен и истеричен.

Какъвто е Волен такива са и привържениците му, такава е и партията му! Същото се отнася и за ГЕРБ иза БСП и т.н. Всеки да си прави изводите сам...

Вкарайте и Волен в затвора защото пред законите всички трябва да сме равни.Атака е нужна, излишни са простаците в нея.

Дори да не симпатизирам на Сидеров и Атака, то че делото си е поръчково е ясно. Нима забравяте многобройните други дела, за банковите фалити, пирамиди, престъпните босове някой от които даже осъдиха държавата вместо тя тях, Маджо, Маргини, Вальо Топлото и т.н. дела с огромни щети нанесени на данъкоплатеца и неразкрити престъпления, убийства и пр. И какво излиза, че Волен е най големия престъпник ли ? Та то е смешно бил лъжесвидетелствал - демек лъгал. Та по тая логика всички политици са потенциални лъжци - или им вярвате. Целта на политиците е да ударят един звучен шамар на Сидеров и да го премахнат от политическата сцена. Той пречи на всички политици, дори на моменти да говори глупости в голям процент казва оцевадна истина. А тя боде в очите честните политици. И някой ако твърди, че съдебната система е деполитизирана се лъже жестоко.

Браво на Волен Сидеров - единсвенният достоен лидер. Ще се преброим на изборите........

ЛИДЕРОВ ЧЕ Е БОЛЕН, БОЛЕН Е. НО КУКЛАТА НА КОНЦИ БОРИС ВЕЛЧЕВ С ТЕЗИ ПРЕДИЗБОРНИ ФОЙЕРВЕРКИ НАДМИНА И СЛУГИНАЖА НА БАЙ-ТОШОВИТЕ ПРОКУРОРИ.

toq o6te li e jiv be

Тоя не е за съд, а за освидетелстване

МРЪСНИТЕ КОМУНЯГИ УНИЩОЖАВАТ ВСИЧКО ПРОГРЕСИВНО И ЧИТАВО.СЕГА Е НАРЕД ВОЛЕН