Коментари - Избиват будистки монаси | dnes.dir.bg
назад

Избиват будистки монаси

Най-малко трима будистки монаси бяха убити днес, предаде АФП. Първият е бил застрелян, когато се опитал да разоръжи един войник, а другите двама били пребити до смърт.

Обратно в новината

Коментари - Избиват будистки монаси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

prekaleno malko hora imat cennostnata sistema i principi na monasite....dobroto zastra6itelno namaliava....MONASIT TRIABVA DA BADAT PODKREPENI !!!!!!

това е пълно безобразие -сега трябва европа и сащ да докажат, че имат грижа за демокрацията и да защитят монасите!

Ако сте чели историята и гледали филма за манастира ШАО ЛИН щяхте да разберете, че търпението има граници. Тая прокитайска хунта трябва да бъде изхвърлена на бунището на историята.

Деборке ма, на кого трябват монаси, ако наоколо няма хора? Добре, монасите ще оцелеят и без нашата помощ. Ама нали те стоят между бога и хората и се молят за хората. Като няма хора, и потреба от монаси няма. Панимайш? Ъндърстенд?

До Deborah (26.09.2007 г. 22:07ч.) Е не е истина колко си задръстена! Просто без друг коментар!

ТИ си тъпо и невежо коле. Монасите работят отглеждат си самостоятелно храната и за разлика от тебе паразита, могат да оцелеят и без някаква шибна държава да им взима данъци и да произвежда пилетата във заводи!

FREE TIBET

Не пишете глупости, темата е чувствителна. Представете си ситуацията. Помислете. Щом монасите са се активирали, въпреки че не им е разрешено да се месят в светски дела, сигурно нещо е преляло чашата на тяхното пословично търпение.

Сега ясно ли е, че всичките религиозни лидери по света - папи, далай лами и подобни играят заедно със световната мафия? Ако са божи хора, що им трябва власт да гътват? Що не се смиряват? Будизмът не проповядваше ли търпение и ненамеса? Или - слушай ме какво ти говоря, не ме гледай какво правя...

Незнам защо,но очевидно става все по-модерно да мразиш и хулиш САЩ!!!Тук става дума за мракобесието на един военно-комунистическ режим,а на червените малоумници пак Америка им е виновна!СВОБОДА ЗА ТИБЕТ!Вън на шибаната китайска сган от свещенните земи!

Te ne sa saglasni sas cenite koito se vdigat,A VIE SAGLASNI LI STE S TEZI V BALGARIA?HORA RAZMARDAITE SE!!!!!!Do koga 6te 4akate?

Еми немат си нефт хората - доега да си освободили и демократизирали великите Хамерикански братя

Да, на американците е разрешено да убиват невинни хора!

Най-добрия начин да се справим с екстремистите е да победим тяхната тъмна идеология чрез визията за свободата.-Джордж Буш,президент на САЩ в речта си по време на Общото събрание на ООН

А хунтата от САЩ проля невинна кръв избивайки повече от милион иракчни и никой не ги заплаши с ООН Майтап бе Уйли:)

целият свят гледа, no ne vijda PETROL tam! ina4e otdavna da gi behme demokratizirali ;)

Ей, силно ме вълнува живота на монасите в Бирма! Като че ли дирът пуска някои новини, само за да отмести по-назад други.

а не искате ли да дойдат китайците и да оправят вечки по няколко пъти?

Nema zna4enie kolko sa monasite pri polojenie 4e polowinata sa agenti na DC nali?

Абе тука монасите не са толкова много, но комсомолски секретари - колкото искаш.

С поповете напред! И те да обявят ефективна стачка. Така ще променим имиджа на България.

Де да бяха и тука толкова монасите, та да пометат тия комсомолски секретари.

Miliardi monasi... Dvajset miliadra monaha...

i na men ko mi puka 4e gi izbivat.

ATAKAAAAAAAAAAAAAAAA

Цензура?

Всички сме овце. Честито :)