Коментари - Искаме от Либия чиновника, разпродал държавни имоти | dnes.dir.bg
назад

Искаме от Либия чиновника, разпродал държавни имоти

Образувано е наказателно производство срещу пълномощника на Булгаргеомин в Либия Никола Гаганелов за длъжностно присвояване в особено големи размери.

Обратно в новината

Коментари - Искаме от Либия чиновника, разпродал държавни имоти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нямам спомен за друго така нагло извършено присфояване!Как ще имате като всички сте мошенници!Много бързо ви хваща склерозата,когато става присфояване на държавни пари!Вальо Топлото изчезна никой нищо не споменава за него!Това присфояване нагло ли беше ?Овчаров ще го наградят за всяко присфояване-Гоце е насреща с ордените!Нещастници избрани от цигани и турци освен да крадете/като циганите/друго не можете да правите!Няма пари за заплати ли-Само пушките ще ви оправят вас!С по един куршум в главата и това е решението!

сефте комендански тия селски номера ги разправяйте на бебетата. продажбите са още по татово време така ,че тази тема отдавна изтъркана.

pauite pohaachih za zashtita na medicite....razbuaht li be tupi foumni goveda....ne iskam da se vwushtam veche v Balgauia ni-ko-ga, na men tuk mi e dobue

e kak taka sa rasbrali chak sega? da ne bi novinite ot Libia da idvat s poshtenski gqlqbi? tapanari saspali!

Iskame da znaem kakvo e napravila darjavata i kade sa parite?Konfiskuvani li sa?

Ами другите държавни фирми в арабско като Техноимпекс,Те и т.н.къде са?Всички са приватизирани или продадени от знайни синове на партията!Този просто е много нагъл - искал е сам да гуши!Да ама не!В партията майка има иерархия, ред и дисциплина!Нека му сега!Да се чуди как ще се оправя пред другарите си!Пък на нас както философски се казва:Толкова вече ни е в гъза,че ни е през кура!

Те мошениците които са във властта и около нея продадоха милиарди на тъмно и с мръсни номера ,че за някакви си 900 хиляди ли ще го правим на въпрос. Да проверят Външния дълг м.Велчев Къде е изнесеното за съхранение злато на България Сделката с БТК Сделката с Балкан Имотите на симеон мошеника Магистрала Тракия Детската болница в София Имотите на всички които са във властта и около нея. Електроразпред дружества-естествени монополи продадени на частни фирми. Дружествата вода и канал също Бившия кмет мафиянски Топлофикация София... и много, много други частно-партийни далавери Ясно става че този който е продал нещо не е платил достатъчно на някой над него и за това се опитват да го санкционират.

през целият период на прехода,при всички правителства,ежегодн се извършваха такива сделки.властта бездействаше . за стотиците милиарди откраднато никой не е наказан.ПОМИСЛЕТЕ КОЙ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШИ ВСИЧКО ТОВА.НА КОГО Е ПОЧЕРКЪТ ?АЗ МИСЛЯ ЧЕ ТОВА НЕ Е НИТО ЕДНА ПАРТИЯ ОТДЕЛНО,А ВСИЧКИ ЗАЕДНО ПОД РЪКОВОДСТВОТО НА ................ Ре задачата

виждате ли усмивката.какво очаквате.за вас няма дял.

това е медиина форма за информиране на българите и за обяснение на вече извършеното.случаят е приключен.парите са откраднати а правителството е взело мерки и каквото могло направило.

защо си мисля че господина ми е колега ?

да се възложи спец.операция на спец.службите под прикритието на чадър.

не може да е станало без пълномощие на правителството.иначе зделката е незаконна , а за такова нещо не се говори.

Ами осъдете го, затворете го на топло. Какво само прокуратурата си бърка в носа и лапа пари.

тия си ебаха майката ...ееееебиму майката..

aide be.. - ei taka si prodaval drungarjat.. ?!

Може и на Гарганел да са дължали нещо и той сега ги прецаква! Знае ли се?! Една пластична операцийка и иди го търси! Ей, всичко свързано с Либия ни доубива,еййй! Връщайте го!

...ot komunistite ! Ako starija sakon se prieme sega sledwa da badat wsicki nomenklaturcici i tehni parasitni iscadija otsowani i napahani naprimer w Belene (sa da usetjat po dobre demokracijata!).

А МНОГО ИСКАТЕ ДАНЕ ДА РАЗБИРАМЕ ЧЕ НЕЗНАЕТЕ КОЙ КАКВО И КОГА АЙ СТИГА СТИ СА ПРАЕЛИ НА ОЩИПАНИ ДАВА ЕБАНКАМ У ГАЗО

Bitija bit, a ostanaloto go znaete!

Абе действайте като мъже имащи власт и я използвайте за да опрандизите такива търтеи, които опоскват държавата и е......ват такива серсеми като нас. - tva da go kaje6 i na jelyu - put-kaka-ta (cenzore, tova ne e necenzurno - EJ!!!)

BORISCHO,BORISCHOOOO

Божееее, само това да беше!

ZA MAFIA NEMA DA GLASUVAM!

Това не са комунисти бе брат,те истинските комунисти ако видят синовете и дъщерите им кво правят ще се обърнат в гроба.

Абе медийни звезди, какво се жалвате в пространството? Ти бе министър Димитров, този пич Николчо Гаганелов е твой подчинен щом държавата е собственик какво чакаш, че не го прибереш в България и да му натриеш носа както повелява закона, дай го после на прокуратурата и петлето Велчев да действа по бързата процедура след като всичко му е ясно. Па като го ударите по главата Гаганелов, ама сериозно го ударите и си понесе последствията тогава бръмчете с информация за нещо свършено. Или пак прилагате старата изпитана тактика предварително да приказвате, Гаганелчо да има време да се оправи, да вземат мерки благодетелите му от горе и пак ще излезе нещо криво. Абе действайте като мъже имащи власт и я използвайте за да опрандизите такива търтеи, които опоскват държавата и е......ват такива серсеми като нас.

Велчев, пък се удувил от наглостта на продажбата! Като че ли не знае, че от години България се разпродава нагло и нахално! Вероятно, Гаганелов не е склонил да бутне на когото и колкото трябва в министърството на икономиката и енергетиката, за да стане причина за прецедент.

Е, нали петте брамтии ги откупихме. Какво са тук няколко милиарда за нас....

Винаги когато комунистите са на власт, става най-наглото и най-голямото разграбване на държавата. Мръсни комунисти! Не ги е срам! И тълпи от прости хора, които гласуват за тях! Много лесно са забравили миналото.

В Либия има още 10 такива фирми, бившите държавни външнотърговски дружества от времето на бай Тошо и всички имаха концесии за добиавне на нефт? Какво стана с тях, дава ли някой от провителството отговор? Къде изчезна 1,5 милиорда Либийски дълг? Или само това дружество Булгаргеомин не си изпълняваше задълженията да храни БСП за предизборните й кампании и е на прокуросктата мушка?

Р.Овч. да даде обяснения за продажбата. Въпросът е обаче пред кого.

По същата схема комунистите изнесоха държавата през 90-те години......Очевидно продължават....Човек сторил това, е техен достоен последовател---- и изпълнител на поръчка.....

По същата схема комунистите изнесоха държавата през 90-те години......Очевидно продължават....Човек сторил това, е техен достоен последовател---- и изпълнител на поръчка.....

НЕ СЕ ИЗЦЕПВАЙТЕ ТОЛКОВА. СИГУРНО Р. ОВЧ. ИМА ПРЪСТ В ТОВА И СЕГА КАТО ВИ СКРЪЦНЕ СЪС ЗЪБИ И ЩЕ ЗАПОЧНЕТЕ ДА ШИКАЛКАВИТЕ А СЛЕД 3 ДНИ ВСИЧКО ЩЕ БЪДЕ ЗАБРАВЕНО.КОЛКОТО ДО ПАРИТЕ, ТЕ ОТДАВНА СА ПОДЕЛЕНИ

DA IZPEREM NARONITE PARI I DA GI POSTAVIM CHISTICHKI V DJOBA...! - AKO NI RAZKRIAT, E,...NIAMA KAK, SHTE SI GI PODELIME... PO OTAPKAN PAT.!

Rabotata mi e opechena! Rabotja vi veche 18 godini i ste prodaljavam!

И тук, ако се поразгледат приватизационите делки,ще се окаже, че повечето са за разваляне и дранголниците няма да побераът престъпниците,с бели якички!