Коментари - Българи перат милиони евро в чужбина и малко у нас | dnes.dir.bg
назад

Българи перат милиони евро в чужбина и малко у нас

Българи перат пари в чужбина за милиони евро. Това заяви главният прокурор Борис Велчев пред БНР.

Обратно в новината

Коментари - Българи перат милиони евро в чужбина и малко у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Господа управляващите взимат от демокрацията само това, което им еизгодно. През всичките тези години на демоктарични развитие не беше цитирано името на нито един действащ мафиоз, прал пари, озьдфен, излежал си ефективно присьдата. Не им споменават имената, защото всичките те са обвьрзани с властните структури. Омрьзна ми, омрьзна ми да ме зальгват като някакьв абориген с части от полуистини. Омрьзнаха ми и комунистите, омрьзнаха ми и тези с демократичните ценности. Така нареченият бьлгарски елит е олицетворение на поговорката Пази боже , сляпо да прогледме. Безочлив. Вьплащение на най-лоша проба политически партизанльк. Без мисьл за морални задьлжения кьм избирателите. Без мисьл за род и родина. Това е една, де факто, безлика от гледна точка на историята маса, която се различава единствено по това, че се самоорганизира много удачно и получи перманентен достьп до властта. Хора, вьзползвали се от безвремието на прехода, липсата на гражданско общество, мизерията и глупостта на бьлгарския народ. Глупостта, защото тьрпи това положение твьрде дьлго. Истината е тази, че в Бьлгария между народ и елит има пропаст. Истината е тази, че сме точно на онова положение за което Вазов беше гневно вьзкликнал Елате ни вижте!. Е, не сме в землянки и коптори, защото жилищатата ни бяха построени преди прехода. Но как живвем в тези жилища? Без парно. Без ремонти. С полупразни хладилници. Облечени с дрехи втора употреба. Вьзрастни хора доизживяващи живота си в унизителна мизерия. Цигански гета. Гета в Европа. Просяци. Села с по няколко души население. И повече от два милиона човека, които водят по-прилично сьществуване благодарение на имигрантите. И един милион имигранти, които плащат висока цена. Защото на вьзрастта, на която емигрира този милион родината никога не се забравя! А от другата страна-ваканции на остров Бали и Ревиерата, разходки до Рим и Милано, пазарен тур в Париж, наследниците на обучение в Кеймбридж, частни учители, шофьори, спортни коли, вили, сметки в Швейцарските банки и лустросано поведение имитиращо западния елит. Някой дори не могат и да го имитират. Докога? Че тази дьржава нито има един милиард като Китай, нито се е разпростряла като Русия или Канада. Колко време ви трябва да я оправите?! На някой от управляващите не му ли хрумва мисьлта, че всичкото това многогодишно преливане от пусто в празно е за по-елементарна публика? Че като леете слова има вече много хора , които написаха по други места докторски десертации за този преход. Че избирателят Иван Петров от село Голямо нанадолнище може и да ви вярва чистосьрдечно. ама други могат да ви зададат много неудобни вьпроси. Та дори влизането в НАТО и Европейския Сьюз не беше ваша инициатива. Какво господа политици, ВИЕ , сте направили за Бьлгария?

ама много рано се сетиха прокурорите ,че има пране на пари . това майййййййййййзапочна още предиииииии21век. н означава ,че прането на пари е започнало при родителете на сегашните прокурори и поради тази причина те го знаят преди да е обявено в присата през2000г.

един бивш министъ от правителстото на НДСВ направи на цялатаси рода хотели по морето той чис като капка роса.

ЕВАЛА ЗА КОНСТАТАЦИЯТА САМО ТАКА ДРУГАРИ КОМУНИСТИ ИЛИ ВСИЧКИ ТАМ НАЗНАЧЕНИ ОТ КОМУНИСТИ . АМИ ТО АКО СТАВАХТЕ ЗА НЕЩО ЩЯХА ЛИ ДА ВИ НАЗНАЧАТ НА ТЕЗИ ПОСТОВЕ - ЗА КАКВО ДА ИМ РАЗВАЛИТЕ РАБОТАТА И ДА ИМ РАЗБИЕТЕ СХЕМИЧКИТЕ ЛИ . Я ВКАРАЙТЕ НЯКОЙУ ТЪП МАНГАЛ КРАДЕЦ НА СЛАДОЛЕД ЗА ДА ВИДЯТ ЗАПАДНЯЦИТЕ КОЛКО ЗДРАВО ПИПАТЕ

Прав сте, г-н Велчев, в България не могат да се изперат толкова пари, колкото вашите родители и техните мекерета откраднаха. Такива пари могат да се изперат само в чужбина и да се върнат като инвестиция - именно това наблюдаваме през последните години. И защо ли не е чудно, че вие ги назнайквате тия работи, ама ловите само кокошкари за парлама ?

Едва сега разбрах,защо чужденците не щат да идват в България,няма как да сиизператмилиони бате Борко,браво на тебе и цялата компания!!! Ашкулсу

КОИ БЪЛГАРИ ПЕРАТ МИЛИОНИ В ЧУЖБИНА ! ! ! КАТО ЗНАЕТЕ ЗА ТЕЗИ ФКТИ, ЗАЩО НЯМАТЕ СМЕЛОСТТА ДА ЦИТИРАТЕ ИМЕНА !?!?!?!?

abe Vel4ef, te gi perat v 4ujbina, ama OTKYDE GI KRADAT, be pile bajovo?! A?

ami shte perat v 4ujbina, nashata ikonomika kakto e bavnorazvivashta se shte otneme cql jivot rabotata

Ха-ха-големи вицове разправя тоя-в България нямало възможност да се перат пари.А от какво са строени тези хотели по морето-от спестени закуски ли.До кога ще ни правят на балами

Основный Физический Закон (Закон для политиков): Чем высше лезеть обзяна тем лучше видеться е красный зад ! Академик Андрей Сахаров

Верно ли е че Борето-прокурорчето ги знае. И щял да ги гепи. Абе както съм будала не му вярвам щото тези фирми са на хора от тативата партия дето и той е папкал до повръщане. Как ще ги хване. То че съм будала добре ама тоа иска да ни прави съвсем на идиоти.

Този клоун е по-голям нещастник от един бивш министър на Културата от НДСВ.

Hej bratle, mnogo me razveseli ! Hubav i tochen laf....! Bravo !

Ако някои построи девет етажен блок с накакви пари, дето си ги е намерил сутринта на входа, после продаде апартаментите и си внесе парите по сметка в банка, това пране ли е или друг вид почистване? Моля, пояснете ми ?

Да бе! И ако увеличат заплатите на учителите ще има инфлация... тия вече съвсем се оляха. Хайде да се обединяваме всички и да ги свалим от власт, че ако стоят още 2 години кой знае още какви глупости ще сътворят.

що плюете по главния прокурор? каквото може прави човека, имайки предвид, че той няма как да води директно нито едно от делата. нали затова е главен...

Че моного фирми перат пари. Примери много. Продаваш терен на грък,чрез брокерска къща и посредник между брокерите и гърка. Гърка плаща на посредника той на продавачите чисто пране на пари.

Народът е казал и друго:на малко прасе и на нов началник не се радвай.Не знаеш каква свиня ще излезе

по-ненормално изказване по въпроса НЕМА. и тоя съвсем изкука.

Ааааа, за шута Велчев ли става въпрос? Оди си дома да не те гледат хората поне, бе! Абе, тия хора какво взеха масово да говорят глупости, или просто спряха да се преструват на умни?

DA SE MAHA TOVA PRAVITELSTVO DA SE SVALI

банковият пазар в България така е устроен, че не позволява пране на пари.

Ex Borka , az imax nadejdi za tebe ama kakto kazva naroda Krushata ne pada po daleche ot svoito dede

Хора, договаряйте си заплатите в евро! защото 97-ма идва неминуемо! жена му на бойко си продаде банката, международният валутен фонд се оттегля скоро и всичко ще се разпадне... и - ще има или предсрочни парламентарни или преврат - вярвайте ми! п.с. и колкото и малко пари да имате - всичко, освен тези за храната, ги обменете веднага! купувайте си и си правете сухари и консерви! това е!

DA SE MAHA TOVA PRAVITELSTVO DA SE SVALI