Мъже и жени купонджии пребиха полицай

Трима мъже и две жени са арестувани в Пловдив за нападение над полицай и за нарушаване на обществения ред.

Обратно в новината

Коментари - Мъже и жени купонджии пребиха полицай | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами прегледайте го, но на видов ден ще прегледаме и вашата съвест ;)

ЕГАТИ КУПОНА

заставам твардо зад полицаите,да са живи и здрави момчетата от СПООР-а!!!

А на мангалите като започват да си правят сватбите от петък и до неделя не спират да ни тероризират денонощно защо не правят забележки???????????

ТОВ Е ПОЛИЦИЯТА ,КАТО НЕМОЖЕ ДА БИЕ ЩЕ ГИ ПРЕБИВАТ ТЯХ(АМАН ОТ ЦИГАНИ)

абсолютно логичен инцидент-всякакви тъпаци влизат и излизат от университетите(какво научават вътре,няма да коментирам-мисля Ви е ясно) и какво следва-същите комплексари,но вече с дипломи започват работа(вслучая в полицията),естествен не са добри професионалисти,коет води до последствия: осиране на работното място в елементарен случай като нарушаване на обществения ред!Проблема е в това че повечето хора не са на мястото си,ееех а има толкова свободни места на полето!

може да се каже,че добре са и направили като са го набили:) понеже музика на открито и то на неква си бензиностанция може да си се слуша и още повече,че идва от може би колата им! айде полицаите да не се правят на мноуто важни,за да не ядат чукалките пак

Пак продажна антибългарска журналистика - защо не споменахте, че са ЦИГАНИ, да точно цигани, а не роми, ромеи и т.н.!!!!!! Тогава на всеки щяха да са му са ясни нещата и нямаше нужда от разсъждения в чата. Самата дума циганин - пояснява случката.

Az pak sam sigurna che policaite ne sa otishli i 'nai-lubezno' da si gi pomolili. Kolkoto i da sa bili pili na policai toku taka bez prichina malko mi se vijda stranno nqkoi da skochi na boi...osven da sa bili dosta tapi....ama po mi se vqrva chengetata da sa bili grubi...

Полицайте що не бяха толкова смели с/у циганите в Красна поляна? Заслужили са си го щом мерят с двоен аршин.

Аз съм в USA. Елате тук да посегнете на полицай и да видите какво ще ви се случи.

E NA TOVA MU SE VIKA KUPON.GOLIAM SMIAX.

Няма полиция която да не бие. Особено ако бият полицаи. За това не плачете че са ударили този или онзи лентяй и пияница. Този същият утре може да Ви счупи главата или осакати за цял живот. Защо трябва да ги жалим такива изроди пук и те никак не са малко за съжаление.

Грешка: Полицията трябва да предупреждава с протокол, а след нарушаване повторно - да употребява дори и сила за спиране на идиотщините /разбирай пиянските отврати.../ Иначе спокойствието на хората отива по дяволите...

И лудия бяга от пияния. Ама то нашите полицаи просто са действали лаишки. Да бяха вигнали подкрепления. Това ще им е за урок!

Даа,точно така започва тоталитаризЪма.

Тва,че са били полицай е много лошо.Обаче аз не съм доволен от последващата информация в статията.Цитирам:Н мястото пристигнали още патрулни коли, служители от сектор СОП, които овладяли положението.Побойниц - 26-годишният Г.И., Б.Д. (24), Й.Г. (26 г.) и 28-годишните жени А.Д. и Я.Н. са в ареста на -ро РПУ. Срещу тях е образувано бързо полицейско производство.ТА НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ НЕЩО,В КОЕТО СЪМ СИГУРЕН,И ПО-ПРИНЦИП НЕМАМ НИЩО ПРОТИВ!Сигурен съм,че въпросните хулигани са изели бая бой по бъбреците,слънчевия сплит и други такива области,които се не виждат,но пък бая боли,а в някои случаи се пикае кръв!Та просто моля пишещите братя за изчерпателност:-)))

Такова възпитание са получили от стачкуващите днес техни учители. БРАВО на младежите, на родителите и учителите за това, че са ги научили да могат да пият и да се бият!!!!!

ох,ох, ох, това не е истина представители на реда да ги бият немога да повярвам

samo v BG moge da stane takova nesto :)) i po stadionite ste gi bijat i .................... razberat 4e da si istaenski policai trabva da imas v glavata nesto,nare4eno MOZAK

Тва,че са били полицай е много лошо.Обаче аз не съм доволен от последващата информация в статията.Цитирам:Н мястото пристигнали още патрулни коли, служители от сектор СОП, които овладяли положението.Побойниц - 26-годишният Г.И., Б.Д. (24), Й.Г. (26 г.) и 28-годишните жени А.Д. и Я.Н. са в ареста на -ро РПУ. Срещу тях е образувано бързо полицейско производство.ТА НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ НЕЩО,В КОЕТО СЪМ СИГУРЕН,И ПО-ПРИНЦИП НЕМАМ НИЩО ПРОТИВ!Сигурен съм,че въпросните хулигани са изели бая бой по бъбреците,слънчевия сплит и други такива области,които се не виждат,но пък бая боли,а в някои случаи се пикае кръв!Та просто моля пишещите братя за изчерпателност:-)))

Българките поркат като свине!

Е това си е истински купон!

За тези купонджии трябва да има не само затвор /да са нахранени и на топло /, но и много, много тежка работа. Да вземем пример от западните закони - да мият улиците, да чистят градинките и още различни обществено полезни неща, но без заплащане. На някои хора много им порасна работата...А министъра да помисли как да защити своите хора, т.е. да им дадат по-големи права, а не всеки сульо и пульо да ги съди за щяло и нещяло...

Направо да умреш от смях!Погледнете в каква държава живеем бе хора!Щом полицаите немогат да се защитят от 26 годишни купонджии.Ситуацията била овлаяна- ха-ха-ха!Не ги ли е срам да се излагат така!

КОГАТО НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА СТЕ НЕДОВОЛНИ,А КОГАТО СИ Я ВЪРШАТ СЕ ПОДИГРАВАТЕ С ХОРАТА-Е НЕ МАЖЕ ВИ РАЗБРА ЧОВЕК-БЪЛГАРЧЕТО СИ Е БЪЛГАРЧЕ......

Вие пък сега какво се палите толкова, няма само циганите да бият полицаи.

Ако бяха англичани,може би нямаха да бъдат и задържани.

КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ.АКО БЕШЕ В АМЕРИКА САМО...ТАМ ПОЛИЦАИТЕ СА НА ПОЧИТ И УВАЖЕНИЕ.ЩО ЛИ НЕ ГИ УТРЕПЯТ ВСИЧКИ ПОЛИЦАИ.ТО И С ТЯХ ЦАРИ АНАРХИЯ.ТАКА ЩЕ Е ПО -ЛЕСНО ЗА ВСИЧКИ ХУЛИГАНИ.

Бой,бой,пак бой и още бой . Не може всеки да си прави каквото си поиска. Като му потече и от гъзъ кръв после няма да се сети. Така беше при бай Тошо,нямаше дрога,почти нямаше кражби и.т.н и.т.н.Сега положението е вече изпуснато и следва да се наложат оше по-строги,крути мерки за всички нарушители на закона. И да се построят още 4-5 затвора.

бой за алкохолицете и ебане за сливондраните

Точно така нека да видят, полицаите. Мене са ме арестували полицаите без грам вина!!!

Полицай,дете и хубава жена не се бият !

аз не съм такуфф пуицай..аз съм учил в Пазарджик

Дано ги накажат ефективно - няколко месеца затвор или обществено полезен труд. Това, че са били пияни отежнява нещата. Жалко, че полицаят не е бил на място да се поразвърти.

trqbvashe da gi biqt poveche!

BUlgarska rabota!

Един хубав бой за тези нагли пияници и един месец обществено полезен труд.

ЩЕ ПУКНА ОТ СМЯХ....

Да беха седнали да допият, кво им развалят седянката на хората :)

Е такива да ги пребиваш на всеки час в полицейското управление докато са задържани.

Да бъдат осъдени.

Правете сметка побойниците пък колко бой са изяли след инцидента в РПУ-то!

БОЙ ПО МАНЕРКИРКИТЕ МИЛИЦОНЕРСКИ АКО Е БИЛ ПОЛИЦАЙ НЯМА ДА ДОПУСНЕ ДА ГО ДОБЛИЖАТ АМА БЪЛГАРСКА РАБОТА

ето не е сложно - за полицаите уволнение за дивия им непрофесионализъм, на купонджиите 3 месеца затвор и принудителен обществено полезен труд.

Просто не е истина колко може да смешни тия Поуицайчета ....................

на тези побойници трябва да се приложи закона с най-горяма строгост