Трима пешеходци загинали за два дни в Бургаско

Трима пешеходци са загинали, а четвърти е в болница след пътни инциденти в Бургаско през почивните дни, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Трима пешеходци загинали за два дни в Бургаско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия 20-21 годишните не са мъже както ги определят, а пикльовци. Деянията им го потвърждават.

няма спиране на тези гадове! на ш5 години се уча да стрелям и носия незаконен пистолет. носия го зареден в джоба. yсетя ли на 10 метра от мен опасноста стрелям в лявата страна дето е кормилото, за живота си не мислiя

Имам чувството, че в Бургас и Бургаско карат най-простите и без елементарни шофьорски умения селяндури в България, а институцията КАТ е в дълбока конспирация! Никакви мигачи, червеният светофар го нямат за нищо, паркират по 1-2 метра един от друг, никаква толерантност на пътя... абе пълни идиоти! В Пловдив обаче вече успешно конкурират бургазлии!

деер

Имай предвид, че бургазлии вече са голяма смесица . Коментарът ти не е оправдан. А, кметът и съветниците му си кютат службицата, че къде биха заработвали по 1000-2000лв на месец.....Ха-ха-ха..

деер

И каква точно е отговорността на КАТ? Нали носиха отговорност с кампании и прочие? Накрая се видя, че всичко опира до цената на горивото, а не до акциите на тъпунгерите от министерството на МВР и техните гъзоблизци регионално!