Коментари - Орешарски - сега пък ”червен” кандидат за кмет? | dnes.dir.bg
назад

Орешарски - сега пък ”червен” кандидат за кмет?

Сред кандидатите на БСП за кмет на София са Румен Овчаров, Ивайло Калфин, Пламен Орешарски и Стоян Сталев.

Обратно в новината

Коментари - Орешарски - сега пък ”червен” кандидат за кмет? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз, като ви казвах, че СДС- арите са си чисти комунисти...........

Как не са се сетили другарите от Позитано за Азис. Чудесен кмет ще стане от него. Нали червеното му дупе им беше пътеводна звезда. Предлагам другари да издигнем Азис. Знаете педерасите сред нас са много ще го подкрепят. Ще го подкрепят и по младите. Бабичките също го харесват. А циганите направо ще ни разцелуват. Турците и те няма да се мръщат. Знаете ,надървен х.. на лайняно дупе не се мръщи. А и Азисчо не е лошо момче,не е корумпиран,честен е, правилно мисли и ще ни бъде верен. Ето защо другари от името на Коминтерна предлагам Азис за кмет на партията в София.

Другари срещу бат Бойко, нашта партия-мафия няма шанс. Няма другари щот всички сме насрани до уши. Я по добре Гоце да ни свали от власт, докато е време ,че иначе може и да ни търсят отговорност.

Стояне, Стояне до тука ли я докара Стояне.

Другарю Сталев, май и на тебе ти дойде време сам да се осереш. Толкова ли ти е акъла др.Сталев, че да им се хванеш на въдицата на тия разбойници. Ех другарю Сталев не очаквах,че толкова си наивен, все пак твоя баща беше умен и мъдър човек. Сигурно щеше да се хване за главата. Поне него не излагай. А може би са те хванали на тясно и не можеш да откажеш ,а? Не можеш да откажеш да се скрият зад теб, нали? Услуга за услуга,така ли Стояне? Я моля си отговори на въпроса, защо не издигнат Филип Боков за кмет. Нали др.Боков е при др.Станишев, а взели че теб издигат. Издигат те , хем да се скрият зад името ти, хем да им бършеш задниците, хем и тебе да омажат. Това е др.Сталев- избирай!

Другари и другарки, СДС тата и БСП с всички производни не са нормални партии, а ОЛИГАРХИЧЕН ТИП БИЗНЕС ПАРТИИ и нямат нищо общо с идеологиите на левите, нито десени партии в западно европейските развити демокрации. Това са партии ,които работят единствено за бизнес интересите на своята тясна партийна олигархия, сформирана около тях след незаконно проведените в партийно- клиентилистки стил праватизации след 1989 г до наши дни. Те обслужват само бизнес интересите на тези олигархии, за това и ръководствата им се назначават от олигархиите. Вижда се, че този начин на кадруване отдавна си е изпял песента и ограничил до минимум кадровата база на тези партии, защото олигархията им налага ръководствата им да работят единствено за нейните бизнес интереси. Това е лицето на донесената от тези партии демокрация- пардон демоОСРАция в България, управлявали в прехода ни .Докато развитите европейски демокрации, където действат формите на пряката и прозрачна демокрация, е невъзможно политик и държавник да работи за своите тесни бизнес интереси или да обслужва икономически лобита- ТОВА В РАЗВИТА ЕВРОПА СЕ СЧИТА ЗА ВИСШ ИЗРАЗ НА КОРУПЦИЯ И СЕ НАКАЗВА ЖЕСТОКО, ПО ПРАВИЛАТА НА ТЯХНАТА НЕЗАВИСИМА ПОЛИТИЧЕСКИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВА СЪДЕБНА СИСТЕМА- ТАМ ИМА КАКТО ПРАВОСЪДИЕ ,ТАКА И ПРАВОПРИЛАГАНЕ. БСП с техните производни(тук включвам и Атака и ГЕРБ) и СДС с техните си перца и крилца, унищожиха демокрацията в България още в зародиша й, донесоха корупцията, некадърството, безпросветността и простотията, т.е докараха не демокрация а демоОСРАция. Сега нищо друго не им остава, за да се задържат във властта, което правят вече неизменно 17 години, са готови на всякакви безпринципни и срамни коалиции, които нормалния човешки мозък не може да побере ! А кадрите им сменят партийните си цветове като политически проститутки, без елементарен политически и човешки морал- справка Орешарски!!! Каквито партиите, такива и кандидат кметовете ,такава е и държавата! вече и Албания е пред нас

ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ политиците вече се подиграват с нас, тези олигофрени не зачитат правото ни да симпатизираме на дадена партия, минават като хамелеони от едната в другата водени само от личните си интереси. То всъщност има ли партии ? Не, има многоцветна олигархия заграбила националното богатство и хвърляща ни трохичките. Кога ще ги изметем ?

ОМРЪЗНА МИ ОТ СТАРИ КОРУМПИРАНИ И НАГЛИ НЕНАСИТНИ ЛИЧНОСТИ СРЕЩУ БОИКО ТЕЗИ НЯМАТ ГРАМ ШАНС

В София има още много за крадене. Затова другарите измислят всякакви врътки, но номерът няма да мине. Напазаруваха си от дон Цеци мангалските гласове, пуснаха мюрето Тити Папазов като дясна пушилка (то кой ли ще му се върже на него?). Очакавам още изненади. Обаче другарите пропускат едно много важно нещо - ние не сме идиотите, които те смятат, че сме. Подценяват ни. ДГД БСП!

Аз пък в деня на изборите ще отида за гъби! И после ще си псувам на воля кмета, който другите са избрали. Нъц!

Човека е решил , че иска на всяка цена да стане кмет на големия град и да лапка още повечко пари :) ......

КОСТОВ ДА СЕ НАВРЕ НА МАЙКАСИ В ОНАЯ РАБОТА.СЛЕД ПОГРОМА КОЙТО НАПРАВИ ПО НЕГОВО ВРЕМЕ,НЯМА ПРАВО ДА СЕ ПОКАЗВА НА СВЕТЛО.ВЕЧЕ ДВА МАНДАТА ХОРАТА НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ БАКИИТЕ КОИТО ЗАБЬРКА.

Не му обръщайте внимание на с БСП НАПРЕД. Не виждате ли, че човекът се бъзика.

Защо БСП а не БКП?

АКО ИСКАТЕ ХЛЯБ ПО 0.26 лв.И СИРЕНЦЕ ПО 1.80 лв.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС.

Браво, ще гласувам за личността Румен Овчаров, това е човек найстина за кмета на гр. София, стига с този бодигард и пожарникар

Егати цирка... нито БСП нито СДС имат нормален кандидат ... а червените остава само да предложат Р. Овч и тотално да оцапат нещата !!!! направо ще ме разбият

САМО БСП!!!

С БСП напред! - Само дето не се разбира на къде, а и те самите не знаят!!!

Ей заради такива кореняк софиянци като теб сме на тоя хал в китната ни република.....смотан

орехчето се утвърди окончателно като червен педераст

Човека е решил , че иска на всяка цена да стане кмет на големия град и да лапка още повечко пари :) ......

Р.Овч.? Този в селото не го искат, той за къщата на попа пита. Господи, кога ще се оправим. Тези политици насита нямат! Боже, боже!!!!

Ех ти, провансалецо... Падаш си по соцманджата, както и банкянецът.

Досиетата започнаха да изскачат като шамандури преди даже да ги обяват официално.

ШМАТКА И МИШОК!

БСП и след 50 години няма да има кмет в София. Просто да не хвърлят пари на вятъра с някой от смешните си кандидати. Като мине зимата си заминават всичките по родните места.

Хора,не виждате ли,че правителството само пада?! Я колко от министрите слизат на по долната стълбичка! Цирк

БСП да започнат да произвеждат лагери. Напоследък толкова много сачми им се въртят в главите.

До Роси-11.12ч-нали знаеш,че бит и е..н насита нямат.Нека се яви ,да стане пак за смях Овчото.А другия охлюв Орешарски не ми се коментира-където мине плужека оставя някаква лигава слуз.

Браво на Бат Бойко! Разказа им играта. Достоен водач. Не като Черния К. Само се крие зад другите. Защо не застане веднъж като пич на мажоритарни избори.

НА НАС НИ СТИГАТ САМО РОМСКИТЕ ГЛАСОВЕ.ЩЕ ОТВОРИМЕ НЕКОЛКО ЗАВЕДЕНИЯ ОТ ТИПА СКАРА-БИРА НА ВЬЗЛОВИ МЕСТА В СОФИЯ И ТЯХНАТА ПОДКРЕПА Е ГОТОВА.С ЕДИН КУРШУМ ДВА ЗАЕКА,ЩЕ НАМАЛИМЕ И БЕЗДОМНИТЕ КУЧЕТА ПО ТОЗИ НАЧИН.

АКО ИСКАТЕ ХЛЯБА ПАК ДА СТРУВА 30 ст.АКО ИСКАТЕ МЛЯКОТО ДА Е 26 ст.АКО ИСКАТЕ ПАРНОТО В СОФИЯ ДА Е ПАК 25-30 лв. НА МЕСЕЦ.АКО ИСКАТЕ ВСЯКА ГОДИНА ДА ХОДИТЕ НА ПОЧИВКА ПО ДВА ПЬТИ,НА МОРЕ И ПЛАНИНА.АКО ИСКАТЕ ЖИВОТ ДА СИ ЖИВЕЕТЕ ИЗБОРА Е ЕДИН.ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАНДИДАТА НА БСП.

ПРИКАНВАМ ВСИЧКИ СЕЛЕНДУРИ И ПРИШЬЛЦИ,КОИТО СИ ИЗКАРВАТ ХЛЯБА ТУКА В СОФИЯ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП,ИНАЧЕ СИ ЗАМИНАВАТ ТАМ ОТ КЬДЕТО СА ДОШЛИ.АКО СПЕЧЕЛИ ОПОЗИЦИЯТА НАЧЕЛО С БОЙКО БОРИСОВ ПАК ЩЕ ВЬВЕДЕ ЖИТЕЛСТВОТО И МАЙКА ВИ ЖАЛНА.ЩЕ ИМА ДА ТИЧАТЕ ПО ГОВЕДАТА И ДА ИМ РИНЕТЕ ЛАЙНАТА НА СЕЛО ТА ЗАТОВА УМНАТА.

Бойко,Бойко, като гледам как се пънат тези от БСП-то -от пръдня боя да правят-много ще ти е лесна победата, а ти заслужаваше и търсеше наистина достоен опонент. ТИ СИ!!

ЧАКАМЕ С НЕТЬРПЕНИЕ ДА НАУЧИМЕ КОЙ Е КАНДИДАТА НА НАШАТА ПАРТИЯ-ЗАКРИЛНИЦА,ЗА ДА СЕ ВТУРНЕМЕ В КУПОМ ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА НЕГО НА ЕСЕН.САМО БСП ЗНАЕ КАК ДА ПРОМЕНИ ОБЛИКА НА СОФИЯ ЗА ДА ПРИДОБИЕ ЕВРОПЕЙСКИ ВИД.СОФИЯНЦИ И ВИЕ СЕЛЕНДУРИ,КОИТО СИ ИЗКАРВАТЕ ХЛЯБА ТУК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КАНДИДАТА НА БСП.

Все отбор юнаци!!!!А този Гергов - свинара,леле колко е зле със сивото вещество!Ако комунистите не го бяха направилибизнесмен да пасе свинете!

Румен Овч. нали вече веднъж се явяваше за кмет на София и изгуби.....

Защо пък да не Всил Божков. Богат и успял. Няма да краде. Умен и оправен. Давайте такива хора ! Ще свърши нещо и за нас обикновените хора. Пробвайте. Хората искат нови лица и промяна. С каво Сталев или орешарски по-добри?

Сред кандидатите на БСП за кмет на София са Румен Овчаров, Ивайло Калфин, Пламен Орешарски и Стоян Сталев.

БСП не разбраха ли, че когото и да издигнат, нямат шанс. Обаче аз искам да издигнат Р.Овч. Ако е мъж, а не п...а, да излезе на избори. Като беше министър, много наежен беше, я да го видим сега.

Вземи единия,блъсни другия! Ха хаха Те да не си играят на руска рулетка,щотоооо...Ба Ганьо е ЖИВ,жив,жив

Р.ОВЧ. КМЕТ НА СОФИЯ?????????????? БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ, А НЕ САМО СОФИЯ. А КОЙ ЩЕ МУ Е СПОНСОРА ОСВЕН ВАЛЬО ТОПЛОТО? ТИЯ КОМУНИСТИ СЪВСЕМ ИСПЕРКАХА, АМА СЪВСЕМ...........

Орешарски-интересчия

Харесвах го някога Пл.Орешарски, когато се представи като кандидат кмет от СДС в един от районите на София. НО СЕГА, КОГАТО Е В ЕДИН ОТОБОР С БКП И СЪСИПВАТ НАРОДА СИ - ДА ДУХА СУПАТА

Леле, как драпа Орешарски да става кмет на София! Не му стига плюскането по ръководни постове в правителство и във всякакви партии!!!!! А, пък Овчаров не трябваше ли отдавна да е в пандиза??!!

Тоя пак ли се изпъчва - нагъл ...

Другари и другарки, СДС тата и БСП с всички производни не са нормални партии, а ОЛИГАРХИЧЕН ТИП БИЗНЕС ПАРТИИ и нямат нищо общо с идеологиите на левите, нито десени партии в западно европейските развити демокрации. Това са партии ,които работят единствено за бизнес интересите на своята тясна партийна олигархия, сформирана около тях след незаконно проведените в партийно- клиентилистки стил праватизации след 1989 г до наши дни. Те обслужват само бизнес интересите на тези олигархии, за това и ръководствата им се назначават от олигархиите. Вижда се, че този начин на кадруване отдавна си е изпял песента и ограничил до минимум кадровата база на тези партии, защото олигархията им налага ръководствата им да работят единствено за нейните бизнес интереси. Това е лицето на донесената от тези партии демокрация- пардон демоОСРАция в България, управлявали в прехода ни .Докато развитите европейски демокрации, където действат формите на пряката и прозрачна демокрация, е невъзможно политик и държавник да работи за своите тесни бизнес интереси или да обслужва икономически лобита- ТОВА В РАЗВИТА ЕВРОПА СЕ СЧИТА ЗА ВИСШ ИЗРАЗ НА КОРУПЦИЯ И СЕ НАКАЗВА ЖЕСТОКО, ПО ПРАВИЛАТА НА ТЯХНАТА НЕЗАВИСИМА ПОЛИТИЧЕСКИ И ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗДРАВА СЪДЕБНА СИСТЕМА- ТАМ ИМА КАКТО ПРАВОСЪДИЕ ,ТАКА И ПРАВОПРИЛАГАНЕ. БСП с техните производни(тук включвам и Атака и ГЕРБ) и СДС с техните си перца и крилца, унищожиха демокрацията в България още в зародиша й, донесоха корупцията, некадърството, безпросветността и простотията, т.е докараха не демокрация а демоОСРАция. Сега нищо друго не им остава, за да се задържат във властта, което правят вече неизменно 17 години, са готови на всякакви безпринципни и срамни коалиции, които нормалния човешки мозък не може да побере ! А кадрите им сменят партийните си цветове като политически проститутки, без елементарен политически и човешки морал- справка Орешарски!!! ДОЛУ НАСТОЯЩЕТО ПОЛИТИЧЕСКО СТАТУКВО - НЕ ЗА КАНДИДАТА НА НИТО ЕДНА ПАРТИЯ- ПОЛИИТЧЕСКИ ТРУП!

Овч не беше ли канидат за кмет в затовра?