Коментари - Медиците поискаха ЕС да ги интегрира в България | dnes.dir.bg
назад

Медиците поискаха ЕС да ги интегрира в България

На среща с посланици на страни-членки на ЕС българските медици, завърнали се от Либия, са поискали от Съюза да бъде направен план за предоставяне на продължителна помощ, необходима с оглед по-бързото им интегриране обратно в обществото.

Обратно в новината

Коментари - Медиците поискаха ЕС да ги интегрира в България | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АЛЧНИ!!! АЛЧНИ!!!

Pi6a na tozi 6rift Nemam Kililiza.O6te predi da vleze v zatvora Zravko ima6e n100000 dolari.Misle6e da jivee v Filipinite.Polovinat ot zaplatata si,kojato be6e 3000 dolara dava6e na jena si za oslugata kojato e napravila,da zapo4ne rabota v Koreiskata firma.A tja kolko e zarabotila? Taina Sega iskat integrirane.Palni idioti

няма да престана да подсещам- 400 МИЛОНА ДОЛАРА КРЪВНИНА. От чий джоб- от нашия. СТИГА. Те даже не са благодарни, даже не казаха едно благодаря на това че от пеленаче до 100 год. старещ им бяха взети с по 5.7 милиона. Ами сега пари за болници и пр. задължения. И какво освободиха ги но не ги признаха за невинни. НАГЛИ НАХАЛНИЦИ.

засрамете се кой българин е безо4лив като тия мръсни курви!Наведете си главите и се засрамете'4е струвате милиони на България-кървави лева който и пра пра внуците ни 6е пла6ат.Да си бяха там ,асега ни се усмихват доволно! СРАМ ЗА ТОЗИ БЕДЕН И ГЛАДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД!

засрамете се кой българин е безо4лив като тия мръсни курви!Наведете си главите и се засрамете'4е струвате милиони на България-кървави лева който и пра пра внуците ни 6е пла6ат.Да си бяха там ,асега ни се усмихват доволно! СРАМ ЗА ТОЗИ БЕДЕН И ГЛАДЕН БЪЛГАРСКИ НАРОД!

Бьлгария е на това дередже по ред политически и икономически причини. НО НЕ Е ПОРАДИ МИТЬТ ЗА РОБСКОТО ПОДСЬЗНАНИЕ ИЛИ ПРЕТЬПЕНОТО МИСЛЕНЕ НА НАРОДА ПРЕЗ СОЦИАЛИЗМА. Народьт е много критичен, а такова качество не се изработва за една петилетка демократическо управление. Това което стана в Бьлгария, стана вьв всички бивши социалистически страни - преразпределяне на дьржавната собственост между номенклатурата и изникналите от вьздуха нови бизнесмени. Корупция има навсякьде в бившия социалистически лагер и най-много в Русия.Там даже неотдажна излезе закон, който регламентира каква сума пари дьржавните слуйители могат да носят сьс себе си на работното място, за да не казват, че с аотивали да си купят кола или телевизор та са си взели парите сьс себе си. Моето лично мнение е че корупцията е не само от горе надолу, но и от долу нагоре и е спонтанна инициатива на обществото да акумулира част от иззетите от него ресурси чрез различни корупционни мероприятия. С две думи, всеки гражданин се мьчи да ощипе този, който е над него и така част от присвоеното от вьрха се движи надолу по веригата. В тазо схема влизат и частните уроци. Не случайно в Росия има най-голяма корупция, защото там се крадеше най-много, а имаше и най-много за крадене. Ние имахме 90% тьрговия сьс СИВ и разпадането му доведе частично до колапс на икономиката. Либерализацията наложи структура на цените, която не отговаряше на технологичната структура на нашата икономика и ние значително се деиндустриализирахме Ами поскьпването на горивата, електроенетгията и металите в условията на дьржава, която няма достатьчно з ада инвестира в промишленността има з арезултат приближаване на икономиката кьм третия свят. Я разгледайте струкрурата на бьлгарския брутен вьтрешен продукт. Много се строи, но и много кредите се взимат за строеж, а това сьздава бюджетен дефицит.Рьст има, но не от някакво засилено промишлено развитие, а от сферата на услугите главно. Борбата с комунизма доведе до загубата на руските пазари, които веднага бяха заети от западните компании. Залиняването на военната ни промишленост, беше добре за мира и конкуренцията, но зле за икономиката ни. Друга причина е, че в нашата страна имаше много малко чужди инжестиции за разлика от Полша, Чехия, Германи и Унгария. Разпускането на ТКЗС-тата направи селското стопанство ниско производително. Излизането на най-младите и способни бьлгари смекчи от част социалните проблеми, но лиши економиката от най-добрите бьдещи специалисти. В интерес на истината, ако и този милион беше останала тука при сьщия сценарии на управление през тези 17 години щяхме да сме още по-зле.

Мисля, че тази книга тябваше да изезе пьрво в Бьлгария. Това е моето разбиране. Целият народ ги подкрепи. Дер Шпигел направо си писа, че Франция си предписа всички заслуги без да дава да се разбере, че Европейският Сьюз работеше по този вьщрос преди Саркози. Либия имаше ембарго дьлги години и сега изведньж започва сьтрудничество в областта на атомната енергетика. Излизането на тази книга пьрво вьв Франция обслужва политически интерес. Второ, какво означава интегриране в обществото. Ако имат нужда от специализирана психологическа помощ- да им се оказва безплатно от най-добрите специалисти. Да им се зачете стаж за пенсиониране. Да им се даде средната работна заплата в момвнта за прекараното време вьв затвора. Това подкрепям напьлно. Ако имахме повече, щяхме да им дадем повече. Аз не сьм червен боклук , аз сьм обективен човек. Дори и да ги свьржем с някаква национална кауза, искам да попитам, ами тази не знам си колко милионна руска армия като се завьрна след втората световна война по домовете си да беше интегрирана по някакьв специален начин вобществото? Даже нямаха и подготвени лекари да им оказват психологическа помощ. Ние не сме на война, но сме цьфнали, та вьрзали. Не е ли редно те все пак да се сьобразят с това , което беше направено за тях и с общото положение в Бьлгария. Разбирам някой от контингента в ирак в подобна ситуация да има претенции за специално интегриране, някой бьлгарски шпионин..В този случай да, защото дьржавата изпраща да служат на национална кауза. Но те с алица по частен договор. Мисля, че тук има определено политизиране.

Хайде, стига сте ревали за 8-10 млн. лв. Държавата бълха я ухапала. Знае се точно кои са хората (т.е. няма опасност постепенно да станат 20-50-100), да им ги бяха дали тихомълком и толкова. Все пак това са 8 години. Вие помните ли какво сте правили през '99 г.? А сега си представете, че оттогава досега сте били в затвора. Доста време, а? Не забравяйте, че все пак това са българи и че всяка държава, ако иска да я уважават, защитава гражданите си по цял свят. Подкрепям напълно мнението, че Костов и Надка са главните виновници. Може ли да се изтъпаниш по ТВ в качеството си на премиер и да се чудиш дали са виновни?! Абе ти ги измъкни оттам, пък ако искаш после, ги осъди доживот в Бг. Представяте ли си как например Буш мънка, че някой американец би могъл евентуално да е виновен за нещо си...щото аз лично не си го представям. Но на въпроса... Цар Калоян няма нищо общо със случая. Ако не им дадат пари на медиците, те няма да отидат за бедстващи райони. Виж, за издръжка на министерството на Емел Етем - може. Или за командировки на експертите, дето ще ходят да оценяват щетите - и това може. Но за операция, за животоспасяващи лекарства или за нещо подобно - няма пари, оправяйте се. Защото там като дадеш на едни, трябва и на други, трети... а нуждаещите са хиляди и 8 млн. ще стигнат доникъде. Обаче...медиците си поискаха по кофти начин. Държавата била помогнала на децата, трябвало и на тях...Божее, прибери си вересиите. Мили хора, ако не се сещате, ДЪРЖАВАТА ВИ ОТКУПИ с тия пари...те децата са обречени и много ме съмнява че парите ще се използват по предназначение или Кадафи ще ги бутне в някоя лична сметка...знаем ги такива като него, нали навремето бяхме братя и с либийския народ. Така че кажете едно благодаря, взимайте каквото ви дадоха и се адаптирайте без да чуе и глухия цар. Късмет!!

ako nastoiavat che sa nevinni i skat obezshtetenie da asi go tursiaat ot tozi koito gi e ushtetil....da si vzemat parite ot tozi koito gi e izmuchval .Ima organizacii za zashtita na choveshkite prava ima mezdunaroden sud i t.n.Mogatt da si dokazvat che sa nevinni kolkoto si iskat .(ako naistina sa).Bulgaria mozeshe i beshe dluzna samo da im pomogne da se priberat v rodinata za koiato te tolkova tuguvaxa...Ako az biax na tiaxno miasto purvoto neshto koeto shtiax da napravia shteshe da e da dokaza na celia narod i ciala evropa che sum nevinna.Da si izchistia imeto...

Имам предложение:Журналис /според за сестрите пишат само некадърните журналисти/да организират пресконференция с мед.сестри и двамата мъже покрай тях и ние да им задаваме въпроси он-лайн за да им докажем,че не са сами.Да чуят нашето мнение и дано се засрамат.

Имам предложение:Журналис /според за сестрите пишат само некадърните журналисти/да организират пресконференция с мед.сестри и двамата мъже покрай тях и ние да им задаваме въпроси он-лайн за да им докажем,че не са сами.Да чуят нашето мнение и дано се засрамат.

Цинизмът и нахалството все пак трябва да имат някаква граница. Какво са направили за България, та да ни занимават непрекъснато с все по-големите им претенции. Как не се засрамиха тези хора. Тези, които възстановяват правата им, мислят ли с какви знания и с каква съвест ще лекуват нещастните пациенти, на които се наложи да отидат при тях?

A be hora kakvo da im sa dade na tea arabi, te dobre li sa,kvi pari kvi 5 lv be kade sa raketite ss zashto gi nariazahte????? triabvashe sega da gi ispolzvame to4no kam tripoli i Bengazi tam im e miatoto , pari li da vidavame edin mnogo Debel HUI za vas riazani karabini ako imah vlast do sega da sam gi sma4kal i zatril tea neshtasnici ,strahlivi merezlivi i negodni i grozni nasi4koto otgori samo boi za vas mangali rezani karabini

Домашна работа за мед.сестри и техните компаньори, НЕ МЕДИЦИ - да правят разлика между медик и обслужващ медицински персонал, не може учили 2 г. и да се провъзгласяват за медици. -да се запознаят с живота на нас Българите, които живеем в България, работим денонщно, за доброто на нашата Мила Татковина и за нашите семейства, не чакаме помощи, интеграции и тем подобни прищевки -да прекопаят една градина, да засадат цветя - например -да дадат обществено полезен труд, като например да полагат грижи за стари и самотни Българи,без да ги заразяват обаче; -да се включат при подобряване условият в домове за изоставени деца,да помогнат за тяхната интеграция в живота. -да се включват в каквито и да било мероприятия за да допринесат нещо за България, а не само да искат. Ако пък за нищо нестават да отстъпят дадените и незаслужени материални блага на наистина нуждаещи се. На нас ни стигат циганите, които постоянно ги издържаме, не ни трябва още търтей. ЗАСРАМЕТЕ СЕ ГОСПОЖИ И ГОСПОДА, ДОСТАТЪЧНО МЪКА ИМА В СЪРЦАТА НИ, ПОНЕ НИ ОСТАВЕТЕ НА МИРА, СКРИЙТЕ СЕ НЯКЪДЕ, ЗА ДА ВИ ЗАБРАВИМ И ДА СИ РАБОТИМ СПОКОЙНО, ЧОВЕК, КОЙТО ЧАКА СЪЖАЛЕНИЕ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК , А ЖИВОТНО. МАСКАРИ С МАСКАРИТЕ

Медиците поискаха ЕС да ги интегрира???. НАПРАВО В ЛИБИЯ И ПОВЕЧЕ НИТО ДУМА ЗА ТЕЗИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ! ХЕМ ВИНОВНИ, ХЕМ НАСРАНИ/боклуци/! СМЕ С ВАС ЧЕТЕТЕ ТОВА И СЕ ЗАТРИЙТЕ! ХАЙДЕ ДЕ.......

Можем много лесно да ги интегрираме в България, даже в София. Отделяме им една клетка в софийския зоопарк, близо до маймуните. Като хранят маймуните не е голям проблем да нахранят и невинните. Така ще се чувстват сигурни, всичко ще им е наред, няма да имат грижа за нищо. Всички желаещи ще могат да ги видят, ще могат да им подхвърлят бонбонки и царевични пръчици/въпреки че е забранено/, децата ще могат да ги целят с камъни. От време на време, след затварянето за посетители, горилата ще може да се разтушва с тях. Ще ни излезе по-евтино, отколкото парични компенсации, апартаменти, адвокати, сватби, жалби. Ще се вдигне оборота на зоопарка. Даже и чужденци ще идват пред клетката Невинни. А иначе могат да издадат една книга с това какви са ги вършили в Либия и с приходите да подпомогнат зоопарка. Само че не знам кой ще я купува. Аз няма да си я купя.

РАЗБРА СЕ,ЧЕ ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ ОТГЛЕЖДАМЕ ДЕМБЕЛИ,ПАРАЗИТИ,ИСК ДА ЖИВЕЯТ НА ГЪРБА НА ДРУГИТЕ.БЕЗ ДА РАБОТЯТ.

Да, съгласен съм че няма нужда държавата да дава повече. Но нека някои не реват, когато мтел реши да дава. Друго - на 15-годишния му било писнало. Еми хубаво, ама нека се замисли кой дига шум, кой пресилва темата. Нашите журналисти разбира се, за които Стоичков, се изказа съвсем правилно. Аз не вярвам някой от медиците да се е обадил някога на медиите и да е казал - я елате сега тука да дигнем малко шум. Шумът журналята си го дигат сами, и когато няма за какво, пак ще измислят. Вярвайте ми аз съм работил в една редакция и знам как действат.

Хей, Канадец, за парите на МТел си прав. Но за това, че трябвало да им се даде не си прав (освен ако не си ТИ този, дето ще дава). Държавата им даде достатъчно - стига вече. А МТел и други тел-ове да дават колкото си щат......

vupreki 4e sum samo na 15.ve4e mi omruzna da se govori samo i edinstveno za tezi medizi.vsi4ki biahme supri4astni s bolkata im,no tova ve4e e prekaleno.poznavam deza na moiata vuzrast 4e i po-malki koito tunat v mizeria i niama koi da im pomogne i nikoi ne im obru6ta vnimanie.i znaete li kakvo?s mi suy4enizi subirahme dre6ki i igra4ki za dom za sirazi.davah im igra4ki i dre6ki i nikoga niama da zabravia ysmivkite i radostta v o4ite im.stana mi gal za tiah.gal mi e i za medizite no tova tiahnoto ve4e mina vsiakakvi granizi!

Ех, мили 777, те в затвора сигурно са имали ставка повече от 3 лева на ден - не се притеснявай! И не им бери грижата - в Джудейда са си живели живота, каквото и да ти разправят сега! А и ти, щом си се сетил(а), сигурно имаш много гордост - и браво! - но не търси такава у тия пачаври. Няма надежда. С последното отговарям и на въпроса на Иво - не, братко, не можеш им помогна!... Те са за рециклиране, тия отрепки.

Сес-3, му-3 и други екс-3 Абе, приятели, вие в България още ли не сте се сетили, че наистина нямате нужда от това да кълвете въдицата при всяко положение?... Ми то бива-бива, ама чак толкоз не бива да се връзва човек на всички ловци на шарани! То не бяха братя, то не бяха сестри... Тази простащина с така наречените медици (на мен кучката ми е повече медичка от тия гастарбайтерки!) не ви ли писна вече?... Що ли не оставехте оная гадна арабела да ги обеси и да отърве от тях и вас?... Ама не! - трябвало Сесил С. (прочее, тя се казва Сесилия, а не Сесил, за сведение на някои невежарки, които я обожават!), да иде да ги освободи, като в бързината вместо да плати с френски пари, или с европейски, взела че платила с български... Тя от първия си ден в Елизе така прави: почна да плаща с чужди пари, тоест с крадени от някакви нещастници... Скандалът беше потулен, ама то на такова ниво кое ли не се потулва?! Само че нещата се размирисват, рано или късно!... Днес, примерно, почина г-н Реймон Бар, един от големите френски политици, бивш премиер и какъв ли не още министър, депутат и кмет... Та, това име едва ли нещо говори на някого там при вас, но г-н Бар преди 2 години публично нападна и заклейми еврейската върхушка, която владее парите, медиите и всичко останало в Европа. Не ви казвам, че медиите си затвориха човките по тоя повод и все една нищо не беше станало, ама нейсе... Та, това е по повод на нещата, които се маскират, все едно че народът ги е желал!... Ще имате много още изненади от сорта на тия кръвопийки, дето ще ви искат да им плащате за прослужените в затвора години, котаго в общи линии те си живяха доста луксозно в сравнение с техни колеги - медици (истински медици, не санитарки!) в България... Това е за отплата, че носихте лентички с лозунги, на които всеки умен човек се е смял под мустак... Не сте сами! - много идиоти сме с вас, не се притеснявайте! Ами, сега ще си ги търпите, тия курветини, и ще си им купувате мобилни телефони трето поколение!... Майките ни изобщо не бяха затруднени да се научат да говорят по такива телефони, а тия искат да гепят пари и от невежеството и негодността си, сещате ли се?... Халал да са ви! Не се плашете - нарочно използвам турски израз, за да ви накарам да се замислите и да ревнете срещу тия, които ви правят на глупаци! И Гоце, и цар-въшкар, и премиерът-бесепар, и оня циганин, дето се пише турчин и с отворения си гъз направо минава за турчин и думите му хващат дикиш... Кой ли не!... Дори и циганите вече почнаха да ни бият в родните ни градове - София, но не само... И докога ли ще трябва да търпим? Да вярваме на милия Сарко и на невярната му жена, дето (за несведущите) беше законна жена на друг евреин (онзи е талантлив поне!) и сега е лубовница на трети... Ако не знаете, четете пресата, бе!... Това е засега... Не се вълнувайте, правителството на тройната олигофрения мисли за вас! Всеки миг ви готвят разни неочаквани екс-3, му-3 или може би дори нови ужким невинни сес-3... Да са ви честити!

Гурбетчийката от Австрия е казала правилни неща. Аз лично също съм против шльокавицата и си имам кирилица в Канада. Но действително, вие от фОрмата, направихте слон, вместо да погледнете смисъла. Не знам как сте в Австрия, но тук почти няма българин който да копнее да се връща. Тъкмо обратното. ТОлкоз по този въпрос. За медиците - имаше някой, доста прост човек явно писал че не бил съгласен мтел да дава парите му за апартаменти. Хааа-хааа-хаа. Осъзнай се братко, не си в социализъм. Мтел не е държавата а фирма и неговите пари не са твоите пари. Твоите пари престават да са твой в момента в който им ги дадеш, защото това означава, че си се съгласил с цените които ти предлагат и си приел сделката. От там нататък си е тяхна работа. Да, съгласен съм че държат високи цени и ви дерат както в никоя друга страна, но като не искаш не им давай. Пак ще повторя за да няма неразбрали - като си им дал парите вече не са твои. По добре ли е да ги дават на 20 празноглавци които ритали топка час и половина ? Или за някоя от баснословно тъпите си реклами ? Знаеш ли колко пари хвърлят за футбол и колко за реклами. Медиците пък са най-малко виновни. Да, подкрепям да си искат до дупка. Помнете че не е луд който яде зелката а който я дава. В случая на тях трябва да им се даде. Колко - не знам. Но не ги обвинявайте тях.

Imam kiriliza, no klaviaturata na laptopa mi ne savpada i stava mnogo bavno. ako iskasch 4eti, samo badi po-toleranten. ste si pischa kakto mi e udobno- smisala e vagen, a ne formata. ne badi drebnav. Osven tova rabotja po 8 4asa na den, imam malko dete, otdeljam ot svobodnoto si vreme i njamam vreme da se zanimavam s drebolii. Steshe da e drugo, ako ot offica po-zjal den se motam po forumite, ama tuka se raboti, a ne hodja na rabota samo na kafenze. Badi zdrav!

Подкрепям инициативата САМИ СТЕ . Против съм Мтел да използва моите пари ,за да им подарява апартаменти без да ме пита. Против съм кмета да ползва моите данъци , за да им пълни сметките без да ме пита. Съгласен съм да им помогнат в рамките на разумното за страната, така както се помага на редовите българи и на безработни да си намерят работа. Така както например помага Холандия на Ашраф, без да създава двойни стандарти и напрежение.

СПЕЦИАЛНО КЪМ gurbet4iika (25.08.2007 г. 14:14ч.) - СУПЕР ТЪПО Е да незнаеш как да си напишеш това което искаш да кажеш на кирилица. 2007-ма сме!!!Може би си написала нещо умно, но повечето няма да ти го прочетат - дълго и на латиница... Ако незнаеш как да си направиш поста на кирилица /има поне 10 начина/ то попитай някой познат, който ползва компютъра повече от два месеца... всичко останало е неуважение към собственият език, към тези които четат тук и към сайта в който публикуваш.

стига с тези нагли хора.да бяха казали поне едно благодаря на народа за бденията и лентичките.Слави започна първи,благодарете му!Засрамете се!Върнете се!

Всеки който мисли, че медиците имат нужда от помощ, просто да се свърже с тях и с роднините им и да им помогне с каквото може - хилядарка две, да подари апартамент или нещо такова. Не виждам с какво останалите трябва да бъдем забърквани с това да плащаме данъци и част от парите да им се подаряват. Всеки има своят избор - така даже ще е демократично...

Това посещение на сестрите,лаборанта Ашраф и Здравко Георгиев/той отдавна не практикува лекарската си професия/ е само и единствено едно:ДА ГИ ПОДКРЕПЯТ ЗА СТРАСБУРГ! Учудва ме тяхната неблагодарност... У искаха единствено да се завърнат в Родината,а сега искат пари,доживотни издръжки,компенсации като на родителите на заразените със СПИН деца... ЗАЩО НИКОЙ НЕ ИМ КАЖЕ В ПРАВ ТЕКСТ: ЧЕ КОГАТО ПРОДАВАШ АЛКОХОЛ НА МЮСЮЛМАНИ В СТРАНА СЪС СУХ РЕЖИМ ИЗЛЕЖАВАШ 10 ГОДИШНА ПРИСЪДА КАТО ПОП БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ,ОСВЕН ТОВА ПЛАЩАШ ГЛОБА ОТ 10 000 ДИНАРА? НАКАЗАНИЯТА ЗА ПРОСТИТУЦИЯ С А ДО 5 ГОДИНИ ЗАТВОР. ЗА НАРУШАВАНЕ НА СТАНДАРТИТЕ НА СТЕРИЛНОСТ В ДЕТСКИ ОТДЕЛЕНИЯ НАКАЗАНИЯТА СА ОТ 3 ДО 8 ГОДИНИ ЗАТВОР! Това,че вече са на родна земя и са при близките си трябва да ги импулсира да се завърнат кЪм делничните неща и да престанат да искат,защото отвратиха хората,които наистина бяха с тях през всичките тези години!!! А ИСТИНАТА ЗА ЗДРАВКО ГЕОРГИЕВ Е ТАЗИ: НЕ ГО ПУСКАХА ДА СИ ТРЪГНЕ ПО ПРОСТАТА ПРИЧИНА,ЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА ИЗПЛАТИ ГЛОБА ОТ 10 000 ДИНАРА!!! Едва ли е успял да изплати всичките за тези 8 години,но поне половината със сигурност... Да е жива и здрава Сесилия Саркози. Истината за целия пазарлък никога няма да излезе на бял свят,ЗАЩОТО САЩ ИЗГОНИХА ФРАНЦИЯ ОТ ИРАК,НО ПЪК ФРАНЦИЯ СИ ВЪРНА ЛИБИЯ ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА!!!

Марко Тотев не улучи нито случая, нито хората...

Да питаме ДЪРдърева ЛИ? Все едно да чакаме среща с убит партизанин?! Къде отидоха паричките ли? Ами огледайте се как на всеки 100 м,вкл и в населени места има БЕНЗИНОСТАНЦИИ!!!! Комунизма е умствено заболяване - НЕИЗЛИЧИМО!

Хора, не се занимавайте повече с тези нещастници, наричани медици, питайте за дълга, питайте за концесиите, питайте за външнотърговските дружества, питайте за милиардите, с които ви ограбиха! Попитайте Велислава Дърева, една от учредителите на фонд Бенгази, вместо да ви заклеймява, че сте безсърдечни и лошибългари, къде отиде дългът, който Кадафи преведе в този фонд, учреден от гражданско сдружение! Питайте и не спирайте да питате, защото едно е да има там някакви си ... женички с лошо поведение, друго е България да плаща невиждани суми за освобождаването им, виновни, естествено, но не и единствени! А специално Здравко и Кристияна, също и студентът по медицина Ашраф да престанат поне с нахалството си! Хора, лъжат ви!

Аз смятам да започна кампания под наслов Оставете ни - против медиците. Мисля, че много хора биха ме подкрепиши. Ни се обединихме за да ги спасим, а те ни се качиха на главата. Сега може да се обединим и да ги тикнем обратно в затвора... Не се наядоха тези лакоми хора. Те и за това са отишли в Либия. А сега видяха възможност да източат колкото могат и давай...

Да ви интегрират в Анадола дано! Как не ви е срам, спрете с тези турнета и стига сте ривали. Тоя Здравко на Ривалдо взе да прилича - от как го знам само риве по медиите. Отвикнали да работят плевели! А оня идиот с несменяемата черна тениска - какъв се явява, апропо?

Искаме цялата истина за медиците. Те започнаха да изнудват страната ни. Не са доволни от това което им подарихме-свободата и продължават да излагат страната ни.

Вярвам, че вече сестрите и доктора се научиха да влизат в интернет и четат отзивите за тяхното нахалство. А може някой да ги принтира и изпрати до всеки. Искам отговор, въз основа на какво сестрите ще получат пенсия? Заработиха ли си пенсията в Балгария? Имат ли необходимия стаж? Коя мед. сестра песионерка останала да работи в Балгария получава максимална пенсия?

ИСКАМ И АЗ ЛЕНТИЧКА АМАН ОТ ТЯХ КЪДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ТАКАВА

И ТОВА КОЕТО НАПРАВИ ДЪРЖАВАТА И НАРОДНИТЕ ПАРИ НЕ ИМ СТИГА ЕГАТИ НАГЛОСТА

НАГЛИ ОТВСЯКЪДЕ КАТО ВСИЧКИ МЕДИЦИ САМО ТЕ СКУБЯТ БЕЗ ДА ПИТЯТ ИМАШ ЛИ ОТ КЪДЕ ДА ГИ ВЗЕМЕШ, А КАТАЖИЯТА ПО ЧОВЕК ПОНЕ ТЕ ПИТА КАКВО РАБОТИШ И ТОГАВА ПРЕЦЕНЯВА КАКВО ДА ТИ ПОИСКА

veche shte pishtia ot tezi medici,ne stiga che gi osvobodiha, sega pak pari iskat otgore.prostotiata im niamat granici.

ДО ЕИ /500 души без покрив в Цар Калоян/ ЕИ Боклука си ТИ/ТЯ .Ако се бяха върнали ,тихо и кротко щяха ли ,да пуснат по един SMS,за тия хора сега ??????

продължителна помощ за по-бързо възстановяване означава още помощи за безработните .Добре известно е, че това не води до интеграция, а напротив до изолация . Потвърдено дипломатично от г-н посланника. Много хора вече почнаха сами да виждат детайлите в историята, и да не разчитат на авторитетните ампломбирани новини от БТВ

Видях португалския посланик колко възмутен,даже ядосан беше от мерака на нашите напълнели от страдание мед. сестри за 1000000 $ !!! Макар 2 от тях да липсваха на срещата... Защо ли? Вярно - те не целунаха земята българска,слизайки от самолета, и даже благодарност към българския народ за подкрепата му не изразиха,ако добре си спомням!!! Всичко това ме кара да се съглася с огромната част от мненията тука,в този форум!Липса на чест и достойнство,напротив - твърде помиярско и нагло е да искаш всички тези облаги от обществото,държавата и даже Евросъюза вместо от конкретните виновници за техните беди - Иван Костов, Надежда Михайлова и още няколко техни подчинени!!!Тези мед. сестри даже не разбират до каква степен унижават България,искайки пари за обезщетение от Евросъюза!!! И то като кръвнина!!! Аз самият се почуствах отвратително, неудобно,унизен и засрамен като българин от техния иск към Евросъюза,на който един португалски чиновник отговори точно както трябва! Каква разлика само със Сергей Антонов!!! Вероятно заради тарикатите Здр.Георгиев,Кристия и Нася са загазили и пострадали и другите три сестри... Ето защо не е случайно,че всички тези сестри декларират,че НЯМА да се срещат повече заедно в България!!!!!!!! Как е възможно това,след като си прекарал уж в Ада повече от 8 години?!!! Напротив - точно затова те би трябвало да са неразделни!.....Случ ли е,че и БТВ-репортерката,най свързана с тях и най-шумящата около тях - Миролюба Бенатова, изведнъж се отказа от тях и се зарече НИКОГА повече да не се среща с медиците!!! Тъжно.....Защото този случай би разеденил българите при друг подобен,когато това е нужно...А много мъка се събра отново за българина и все си търси бялата лястовица...За да я намери още много има да се бори!!!

Продължителната помощ естествено ще им донесе продължително интегриране. Ще им носят храна, ще им купуват обяд, ще им осигуряват безплатен хотел, зашото те не само така са свикнали ,ами им е изгодно да използват, ще ги возят от новите им апартаменти до родните места и обратно, ще им слугуват. Защо да не се възползват като им дават? Защо да почват работа ? Но докога ? Колко време ще е необходимо до инициативата Сами сте. Започваме ли да печатаме лентички?.

МАЙ НАИСТИНА СТАНАХА МНОГО ПРЕТЕНЦИОЗНИ И КАТО ЧЕ ЛИ НЕ ОСЪЗНАВАТ КАКВО Е ТОЧНО ПОЛОЖЕНИЕТО.ТЕ ЩЯХА ДА БЪДАТ ОБЕСЕНИ АКО НЕ СЕ БЕШЕ НАМЕСИЛА БЪЛГАРИЯ В ТОЗИ ПРОЦЕС.ЗАЩО СЕСТРИТЕ НЕ ДАДАТ ЕДНА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ И ДА ОБЯСНЯТ В КАКВО СЕ СЪСТОЯЛА ТЯХНАТА РАБОТА В ДЕТСКОТО ОТДЕЛЕНИЕ И КАК СПОРЕД ТЯХ Е СТАВАЛО ЗАРАЗЯВАНЕТО???ТЕ ТРЯБВА ДА ЗНАЯТ НАЙ-ДОБРЕ ТЕЗИ НЕЩА СЛЕД КАТО КАЗВАТ ЧЕ НЯМАТ ВИНА.ПИТАМ АЗ:СЛЕД КАТО В БОЛНИЦАТА ВЛИЗА ЗДРАВО ДЕТЕ,А ИЗЛИЗА ЗАРАЗЕНО....КАК СЕ ЗАРАЗЯВА???МОЖЕ ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ???

Защо ли досега ми се струваше, че човек се адаптира много лесно, даже абсолютно безпроблемно, към по-доби условия. А сега пък ми се струва и че тия са се адаптирали 100% и цицат ли цицат. И дълго време ще се правят на психясали, ама не са добри артисти. Личи им, че са си ОК. А за тези, които обвиняват форуми в завист - ние не им завиждаме, отвратени сме. Те са най-големите завистници, щото завиждат на либийските деца. Ами да ги заразим със СПИН и да им дадем по 1 млн. Става ли така?