Върнаха в ареста шофьора, убил мъж на зебра

Апелативният съд в Пловдив отмени решението на Окръжния съд, който пусна под парична гаранция от 10 000 лв. Милан Дивеков, който уби възрастен човек на “зебра“.

Обратно в новината

Коментари - Върнаха в ареста шофьора, убил мъж на зебра | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Със 100 км/ч!!!!! Смърт!

Писателката на статията Десислава Димитрова, нека първо да "разбере" от сигурен източник, защо тези хора са били принудени да напуснал системата на МВР или преместени другаде. Моля да не пише глупости и да заблуждава хората !!!

Защото са нагли, комунистически некадърници ? С комунистическо възпитание и мислене тип 'то нашУ мУмче, шЪ гУ скрийм' ?

ВИЖДАЛ СЪМ КАК ВЪЗРАСТЕН ЧОВЕК ЗАПОЧВА ДА ТИЧА И ПРЕСИЧА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА ИЗВЕДНЪЖ И ТРАБВА ДА ВИ КАЖА СЪМ СЕ ЧУДИЛ ОТ КЪДЕ ИЗКОЧИ КАТО ВЯТЪР ДАЖЕ СЪМ РАЗГОРАРЯЛА С ДОКТОР КОЙТО МИ Е ОБЯСНЯВАЛ ТОВА ПОВЕДЕНИЕ КАТО НЕВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРАВИЛНО ОПРЕДЕЛЯНЕ НА РАЗСТОЯНИЯ ОТ ТЕЗИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА Т.Е . ПРЕЦЕНЯТ ,ЧЕ КОЛАТА Е НА ДЪЛГО РАЗСТОЯНИЕ И СЕ ВТУРВАТ

А не си ли виждала безумните извратеняци, които шофират с убийствена скорост в населени места? Що не си поговориш с доктора за тяхното поведение?

НАМЕРИ АДВОКАТА НА ХРИСТОС БОСКОС БЕ ПИЧ......... ЩЕ ИЗЛЕЗЕШ ЧИСТ КАТО СЪЛЗА... АМА И МАЛКО ДА ПЛАТИШ ДЕ..........

"...Защитата пък заяви, че починалият мъж е тичал по пешеходната пътека и така се е стигнало до смъртта му. Ако се беше движил с 5,2 км в час, а не с 8,1, нямаше да се стигне до този инцидент, заяви адвокатът на обвиняемия. Неговият син, който беше в съдебната зала, се възмути и попита: "Колко силно може да тича един 63-годишен мъж?". ..." Това ми звучи като някакъв безвкусен виц с много черен хумор! 1. Адвоката на мърляка-убиец много добре знае че в Закона за движение по пътищата е казано че Довач на МПС който вижда пешеходец стъпил на пешеходна пътека да спре до изтеглянето на пешеходеца(те) от платното за движение , защото понякога има случай пешеходец да слезе на пешеходната пътека и в миг да обърне посоката на движение и да се върне. В този случаи заобикалянето му от МПС е рисково! Освен това аз нямам спомен в закона някъде да е отбелязано с каква скорост трябва да се движи пешеходеца при пресичане на пешеходна пътека , като малоумният адвокат също добре знае че разрешеното време за пресичане на пешеходец на зебра е в рамките на разрешеният от светофарната уредба сигнал като време. Тук пешеходеца сам избира ка един , деа крака или на предни кълбета да пресече. 2. От това което написах в точка 1 изпадам в недоумение от реакцията и на прокурора?! Няма такув глупав въпрос " С колко км/ч можел да тича човек по зебра ". Има разрешен и неразрешено преминаване по зебра в зависимост от сигнала да светофарната уредба. 3. Джамбазите от парламента да вземат да вкарат в закона че причиняването на смърт на зебра при предимство на пешеходеца да се наказва като УМИШЛЕНО причиняване на смърт! Същото важи за причиняване на смърт след употреба на алкохол! същото важи и за причиняване на смърт когато водач е карал с превишена скорост! За съжаление тъпунгерите от парламента вместо да въвеждат ефективни присъди за убийство на пътя те увеличават глобите. Това е Булгаристан - вчера , днес и утре!

Съжалявам че несъм дочел че въпроса не е зададен от прокурора а от сина на пострадалия. Все пак смисъла и недоумението остават