Масова акция за чистене на стадион Черноморец

Сдружение "Бъдеще за Черноморец Бургас" и ФК "Черноморец 1919" Бургас организират масова акция за почистване на ст. "Черноморец".

Обратно в новината

Коментари - Масова акция за чистене на стадион Черноморец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз, ивайло дражев няма да мога да се включа в почистването. Кмета, общинарите и митко събев също- имаме далавери да въртим. Разбирате, нали? После продължете с почистването на колодрума и жабешкото блато до Тройката. Тъкмо ще сте накуп- може да съберете и някой лев за укрепване на църквата- не може само виновните да плащат(ако изобщо платят нещо)... Безсрамието и наглостта на тези помияри може да се сравняват само с простотията им.

Призовете кметчето и общинарчетата да се включат да почистят собственото си ако.

Някога в предпиятие се провежда Ленински съботник. След малко идва чистачката и казва на директора, че го търсят. - Викат ме в ОК на БКП. Остана лесната работа, ще се справите и без мен. После гл.инженер, партийния секретар, профсъюзния и т.н. В предприятието имало един арменец. И той тръгва към изхода. Всички го питат: - Ти пък къде? - Както е тръгнало накрая ще остана сам и пак ще кажат "Ега го арменеца, пак напипа лесната работа".

Първо да излезе на светло всички далавери правени покрай апетитната хапка а после балъците ще чистят.Предизборни кьорфишеци.

Да ходи да го чисти кметът с аверчетата си Събев и Балъков. Щото нали щеше да е "цветя и рози", пък стана като всичката му работа. Може да вземе и оня тарикат от германия Фреди, и Ершов, стита да им стиска да останат насаме с последния. Аз техните карабатаци не желая да ги оправям.

".....на воля растат смокини и диви сливи. " Ами, че то по добре да оставят смокините и сливите да си растат. После общината ще изкара повече пари от тях, отколкото от татуираните и гелосани футболистчета.