Коментари - Българка от похитения самолет: ”Бях загубила всякаква надежда” | dnes.dir.bg
назад

Българка от похитения самолет: ”Бях загубила всякаква надежда”

"Бях изгубила всякаква надежда, че самолетът ще се приземи, и очаквах че бомбата ще избухне, както твърдяха похитителите".

Обратно в новината

Коментари - Българка от похитения самолет: ”Бях загубила всякаква надежда” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе, вие пишещите, по-скоро дрискащите по всички форуми, може ли да се държите адекватно, или прикривайки се зад анонимността си, се държите като...непоправими идиоти?!? Искрено пожелавам на мърлячите в тези постове да им се случи нещо подобно, пък тогава...пак да се държат така!

Ако самолета беше кацнал в Москва егати пукотевицата щеше да стане!!! Язък, каква възможност изпуснаха турските спецчасти!!!

УУУУУУУУУУУУУ МЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪЪРШШШШ - НА САМОЛЕТ Ш МИ СЕ ВОЗИШ А !?

Бяха двама слабички младежи, като по моя преценка те бяха араби, може би палестинци. Със сигурност обаче намеренията им не са били сериозни, защото е доста нагло да отвлечеш самолет с джобни ножчета. Едва ли са представители на някоя голяма терористична организация, каза бранителят на Светкавица. По думите му целта на похитителите е била политически протест срещу Съединените щати и агресивната им политика по отношение на арабския свят. В пресата пише, че съм първият, който е избягал от самолета. Всъщност истината е, че аз и един турски пасажер отворихме вратата на самолета, за да слязат всички пътници. Не се имам за герой. Даже съжалявам, че ще стана известен с похищението, вместо с футболните ми качества, но явно така ми е било писано. Търговище е малък град и сега определено моите съграждани няма да ми дават мира месеци наред, коментира Румен Стоянов. Той допълни, че в нито един момент в самолета не е имало паника или истерии. Не е като по филмите. Ситуацията беше сравнително спокойна, за паника и дума не може да става. Румен Стоянов потвърди, че причината за пътуването му по оста България-Кипър е желанието му да си уреди трансфер в отбор от Острова на Афродита. Той обаче ще остане в настоящия си клуб Светкавица Търговище, тъй като в последно здравословни проблеми са му попречили да подпише с местния тим.

Значи ако бяха християни,терористит щяха да взривят самолета.Понеже пътниците са мюсюлмани не са ги избили.

prestanete da se strahuvate ot turcite

ebah ti i stila na pisane......Ne go li e sram toq idiot deto go e publikuval tova???Balgarin da se nari4am.....ebah ti unijenieto...po-dobr ziganin!!! Tapi Idioti s Balgarsko grajdanstvo

sushtiq den se pribirah ot ANTALIQ V 13:55 ( IZLITNA SAMOLETA) I NE SAM RAZBRAM PO NIKAKUV NA4IN KAKVO E STANALO NA LETISHTETO ,