Син на възрастен мъж залови измамница

Русенската полиция е задържала 49-годишната Ц.Ц., която е участвала в схема за телефонна измама.

Обратно в новината

Коментари - Син на възрастен мъж залови измамница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

до кога ще им криете имената на тези мръсници-публикувайте им и снимките и да ги линчуват хората

".. тя предала сумата, след което се свързала със сина си и разбрала, че е измамена". А защо не ОБРАТНОТО? Толкова ли е трудно за разбиране? Отдавна спрях да ги съжалявам такива ..... и казвам, че докато има овце,трябва да има някой и да ги стриже!

И не ти минава през ум,че човек може да се гипсира!!!Дано не ти се случва!!!!!

Стига са оставяли големи суми при старци, дето се гипсират от едната дума. Толкова ли не може сина да сложи една бележка при балата с парите, да не дава на никой, който не познава?

Сега полицаите, с които си дели печалбата се чудят как да отърват Ц.Ц.

Защо не им пишете имената, а само инициалите. И откъде възрастните хора имат толкова много пари и ги държат на всичко отгоре в къщи. Защо не си ги внасят в банката. Луда работа.

Надявам се, че синът не е стоял със скръстени ръце и докато е чакал да дойдат "униформените", солидно, възпитателно и напоително е "гримирал" госпожа "Ц.Ц.".

ако я е гримирал както викаш тя ще го съди в Хага и вероятно ще го осъди. това да си изкараш яда на подобна измет е голяма грешка... дори за всеки случай да я вържеш - пак с добър адвокат ще те осъди... май най доборото в подобни случаи е да вкараш в мазето и да го закопаш...

Чакайте сега. Ама затвор, ама разстлел, ама да я изгорим на клада. Дайте по спокойно. В световната история винаги е имало тарикати и идиоти. Принцип на Дарвин е, че на идиотите не трябва им дават шанс на генетичния си материал. Естествен подбор. Малоумните пенсии сами ще си измрат от глад и студ. А като няма идиоти, тарикатите нямат шанс.

Ти явно си еманация на генетичния материал щом цитираш Дарвин!!!!! значи като измрат пенсиите ще останат само тарикатите??????????пари за "доза"ли нямаш,че си толкова злобен,ще се удавиш в жлъчката си!!!!!!!!!!!!!!!!!

Не разбирам. Проблем с четенето или осмислянето на написан текст имате ? Причинно-следствената връзка в поста ми е ясно и разбираемо посочена. Да ви я нарисувам ли ?

Голям тарикат !! Голям може й да си порасъл , но-----Глупав си останал !! Баща и майка нямаш ли ?? От къде се пръкват такива Говеда ??

Наистина е страшно. НО, откъде тия престъпници винаги звънят на възрастни хора, които имат много пари???? Явно някой им подшушва това-онова.... И този някой явно е техен близък!!!

Дайте снимка на тая измамница!Да лежи за дълго в затвора или в Белене, на камъните.

Arcadium

Ц.Ц. - Цецка Цачева ли е?

Не! Цветан Цветанов преоблечен...

Ха ха ха - позна .

До тук човека отлично е свършил работата на някой, който за това получава заплата! Лошото е че ще я пуснат, поради липса на достатъчно доказателства. Е това ни е държавицата...