Пускат ”Цариградско” и ”Витоша” предсрочно

На 2 септември - две седмици предсрочно, пускаме движението по основните платна на бул. „Цариградско шосе, съобщи кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Пускат ”Цариградско” и ”Витоша” предсрочно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Плаче ми се, като гледам качеството около Хипермаркет "ХИТ". Не знам с какво са "затворили" очите на приемната комисия, но за мен всички отговорни за приемането на този участък са за разследване. Едно малко парче в посока "Център" вече го отремонтираха, но то е капка в морето. След 2-3 години целият този участък ще бъде за основен ремонт.

Хейтъри скапани! Как не можахте да се зарадвате на нещо? ? Браво на Кмета! Най-добрата!

Още при първия дъжд ,релсите ще потънат.Радостта ще е кратка.Ако може до 25.10.да не вали.

Някой да каже реално пуснато ли е или сутринта все още чака някой да му резне лентичката?

БРАВО, ДАНЧЕ!

кой ли ще реже лентичики?! Къде ще кацне Фалкона?

всички новонаправени улици пропадат ! фандъкова сащо ?????

А на подлеза на спирка "Ручей" предпазните решетки на каналите вече са издънени и са опасни за пешеходците! Още от началото си личеше, че не са добре направени и няма да изържат много, но приемащите са си направили оглушки! Сега ще чакаме някой да се претрепа, за да се поправят!

Само не разбрах кой сътвори излизането от цариградско към летището и включването в булеварда от Младост в посока центъра. Там разликата в нивата на асфалта е поне 15 см и не знаеш да гледаш за идващи коли ли или да целиш бавно да прелазиш през неравността

Кка предсрочно казаха на 1 септември тая ОФЦА да не говори глупости сутринта пред НДК хората не годуваха и я пцуваха пълна простакеса.

А някой доволен има ли? Изберете си прошкоФ и всички ще му гледаме сеира... Ще виждате ремонт веднъж на 25 години...

кога ще пуснат трамвайите 1 и 7 нали от днес пъри септ???????????????

Дали ще пуснат и нормални автобуси по линия 204

А пътния възел на Околовръстното и бул. Сливница? Размърдайте се, защото май и Октомври няма да е готово!

Няма по-голяма наглост от "ремонта" на Цариградско шосе. Работата е поне за 2 пъти по-кратък срок. Всеки ден минавам оттам и виждам как почти никой не работи. Последните 10 дни са особено фрапиращи.

А, не е вярно! Има две-три бригади юнаци, с едни ролетки, всеки ден го мерят на длъж и на шир и то по няколко пъти. Можете да си представите от там на татък каква гимнастика на моливите играят докато се стакмят цифрите.

A какво става със спонсрите на тикваря правещи кръговото на люлин при изхода към божурище. Още колко години ще се мотат, тая прогнила фирма не трябва да види обект в българия.