ЕС започва борба срещу медийната пропаганда на Кремъл

В ЕС започва работа екип за комуникация с рускоезични потребители, чиято цел е да даде отпор на руската дезинформация и да подкрепя независимите руски медии

Обратно в новината

Коментари - ЕС започва борба срещу медийната пропаганда на Кремъл | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе ти да не си си взел диплом за основно образование чрез някое платено приложение за смартфон? Ръсиш само глупости типично като някоя калинка!

И колко са? Предполагам нямат и 1/100тна от анхилираните с ядрена бомба японци! Убити в само заради това, че са японци!

За цял месец "обучение" в щатите само толкова ли вече можеш, тр$л? Пърцуца!

Фашизма е идеологията на Запада в продължение на векове! Основно разделя хората на две - висши и нисши, като единствено там, в католико-протестантския свят става въпрос за разделение на раси! Неслучайно повечето режими в т.н. "свободен свят" са фашистки и налагат фашистка политика, поведение, включително и пропаганда! Примерно: Нацистите от Десен сектор били борци за демокрация, обучени от щатите?! Мюсулманските фашисти от Ислямска държава съвсем доскоро бяха възхвалявани от Запада като борци за свобода против светските "режими" на Кадафи, Асад... а и досега запада, основно америка си ги въоръжава и поддържа! И двете "фракции" подлагат на физическо унищожение неправата вяра и раса! Извода е един - злото око на "Саурон" е във Фашингтон!

Така трябва, фашисткия режим в Русия отдавна лъже собствения си народ, както и цял свят-разбире са, който се хване на лакардиите му, така както в миналото се ловяха на Хитлер, а в СССР, пърдон, Русия и днес се връзват бая опатачени хора.

А там дето раздават "демокрация" с бомби режима как се нарича? Аман от алчни перверзници! Като излапат на целия свят ресурсите марсианците ли ще "демократизират"?

симо

Значи започва кампания на реконтра от контрата на реконтарадезинформацията от нашите източници.Което пък е резултат на информацията за водената дезинформация.Като краен резултат-- реконтра на контрата ще е пълната дезинформация на информацията.И накрая...........макя му мръсна.Коя беше контрата бе?????

А, Гонда вода, Еникьой, а избитите без съд и присъда жени и деца на партизани?

Само не разбрах, защо "фашисткото" е сложено в кавички?

Междувременно бежанската криза още не е овладяна. Това е сведение де, нищо че не изглежда да е по темата.

РЕШИ ЕС! Хайде да видим кога ще го пусне дира?

на съвета на представителите. Ще бъде гласувано на 14 септ.

На Европа й пари под петите, но някакви странни евро(?)чиновници решават, че Кремъл е враг 1 и започва една харчня... Само малоумник може да си въоразява, че подобно звено ще промени каквото и да било. Не било контрадезинформация, ами какво е? А нашите журналя - първа писта в борбата. Да питам ДИРа зашо в изречението "фашистко" украйнско правителсто" има кавички? Е не е ли такова? И да не би да е дошло с избори", баш с преврат - без кавички - си дойде. Гледайте как ще се издавим в бежанската вълна, оставете глупостите и се заемете с нещо наистина важно! Не ме е страх от Путин, страх ме е от ИДИЛ.

Ю Осетия, Курилските острови, Приднестровието, Прибалтика, КРИМ, ЛУГАНСК, ДОНЕЦК! ТОВА НЕ Е ИЗМИСЛЕНО ОТ ЕВРОПА!

Като махнем Курилските острови, все са земи населени с руснаци.

Гуантанамо, Никарагуа, Югославия, Афганистан, Ирак, Сирия, Либия, Тунис, Египет, Йемен...золумите нямат край!?

Доналд Тръмп ясно го каза - Америка е мразена от цял свят. И, че той би могал да се разбере с Путин - Така ,че европейците за си помислят добре-съседа ли е по близък или Чичо Сам? Русия е била и ще бъде , но евросъюза върви на разпад.....

Страшен тоя Кремъл бе. Като е тръгнал а ме навива за.......за какво бе? Вижте си скапаната еврогея бе идиоти. С това темпо няма кой да ви пропагандира. Ислямска държава.

Като мразиш Еврора върви в Азия или Африка и там пиши оди за възхвала на комунизма.

Е, комунизма е в европа бе - всичките блага за Партията на париите в Брюксел, а сметката - за народите! Кеф ти планова икономика, Кеф ти национализация, Кеф ти конфискация, Кеф ти Телени заграждения, Кеф ти полицейска диктатура, арести и гонения дори само заради убеждения.... Всичкото комунизъм там бе, моиш намери!

с купените от Путин медии?

Свободата и демокрацията повелява - същото, като с купените от Сорос! Но "свободните" и "красивите" демократци биха казали - да се конфискуват, национализират или приватизират (приватизация - открадваш от един и даваш на друг срещу комисионна)!

веднага да им прати зелени човечета! Но тук, руските тролове викат "демокрация е". Същото правят и джихадистите използват демокрацията срещо самата демокрация!

така вика, "демокрация е бате".

В демократична Европа вече възприемат другото мнение и вярната информация за зловредна пропаганда. Особено когато те се основават на действителни факти и събития. Днешните европейски другари стават по-големи другари от съветските и немските другари в миналото. Издигат телени огради по границите, спират излъчването на неудобни телевизии и радиа, забраняват продажби на вестници. Дали ще се стигне до изгаряне и на забранени книги по площадите ?

...а до изгаряне на инакомислещите в крематориумите на Освиенцим? Както са тръгнали - и до там ще стигнат! Но сравнени с Кафявата чума от близкото минало, сагашната европейска чума се очертава направо Черна!

Няма такива супер-хипер-мега-абсолютни де.или като лидерите на ЕС ! Вместо да се съберат спешно и да вземат решения за охрана на границите на Европа от ислямското нашествие, те се занимават с пропагандни войни с Русия!?! Абе де.или, Европа загива, докато вие слугувате на САЩ !!! Господ да съди тези тотални от.епки, загърбили отдавна християнските ценности и интересите на Европа!

oт времето на Хитлер и Сталин не е имало подобnо нещо "Радио Москва" i Propagandakompanie! Велико - дето викат сърбите.

да не го командироват спешно този екип на тунела под ламанша където разбира се няма никакава опасност за еврогейските ценности))))

В ЕС започва работа екип за комуникация с рускоезични потребители, дали ще четат Гьобелс що не кажат петата колоно там е на кучето отзад обаче

Добре са го схванали и предали този път нешенските журналисти: подтиснатото рускоезично население се бори срещу фашистката власт в Украйна. И, понеже е истина, европейците няма какво да кажат против. Събират щаб да измислят.

У нас не виждам каква руска пропаганда да има. Медиите ни в по-голямата си част дават информация, която е в изгода на Украйна. Опълченците в Донбас например винаги са наричани "проруски сепаратисти". А президента ни при посещението си в Украйна заяви, че за нас Крим винаги е бил украински.

Троловете на путин отвратиха българите с анти българската пропаганда...най-хубавото е,че бащицата плати на троловете да отворят очите на българина за ''братушките''

Най- хубавото в случая е ,че както си бил тъпак така и си си останал тЪпак}:-(((

ес ще води пропаганда срещу русия като приема все повече арабски бежанци на своя територия... е познаите как ще завърши пропагандната воина!

луди ще ги наравим! А комисариат по пропагандата дали ще направят, та да е всичко по Оруел? А, дирници? Айде пак ме скрийте. Дори не сте смешни, жалки сте!

не бе, ще направят ферма за тролове ,като путкин в Питер

Ами време е да се даде организиран отпор на троловете на г-н Путин...не че лъжите им минатт другаде ,освен пред мужиците

Все пак благодарение на съветската армия ,която назначи и обучи свои верни кадри подчинени и контролирани от Москва от 1944 год насам,та и диктаторската народопсохология на БКП подчинена на КПСС България е това което е днес! Просперитет на комунистическата апаратура и техните роднини,но ниско качество на живота за обикновеният български гражданин а който се е интегрирал в Западна Европа се чувства късметлия спрямо тези които са в България!

Tова е добре. по-добре късно,отколкото никога. и без това малко от нас,обикновените хора, знаеме руски подобаващо. Tрябват си подготвени хора.

руски добре. Не го знаят само мързеливите. Руският е близък до нашия език, а руската култура и наука са на исключетелно високо нево и практически са необятни. Учи руски, за да не ти пудрят мозъка с идиотщини! Изобщо не е добре когато еврогейско си служи с никочела пропаганда. Лъжите на еврейците минават само при нискочелите.

и ти, какво измислено и направено от тази изключително висока култура и наука ,ползваш в ежедневието си ? сподели с нас , моля те .

Най-мразим да гледам западни филми....където винаги поляци играят "лошите" руснаци. Повдига ми се от полският акцент.

ЕС се оправи с бежанската вълна, натресена от САЩ, сега ново 5. Чувствам безсилието им. А защо да не наемат високоговорителите на Ю. Корея насочени против С. Корея.

Лелее, само да не ни спрат руската ТВ...къде ще гледаме филми по класически произведения....скоро даваха Война и мир, Анна Каренина, Поколение на зимата-по Василий Аксьонов, по разкази на Чехов....а...само това не!!!

гого

еее , ще гледаме новите американски сериали , където във всеки има по 1 лeзбийka и по един пegepacт.... . За да се образоваме и да възпитаваме правилно децата ... . родител номер 1 и родител номер 2 ... , кога ли ще го приемем и тук това? да сме съвсем като братята американци ....

Е, стара ти е информацията или си още на 23 456 епизод до края на света?! Съвременните американски напредничави сериали вече могат да показват поне 1 "нормален" персонаж с идеята да накарат нормалните да се чувстват "изостанали" и малцинство!

С това си решение,бюрократите в ЕС,създават допълнително и излишно напрежение!!!Ясно е,че изпълняват програмата на САЩ,за разделяне на ЕС и Русия!!!От това ще печели само и единствено САЩ,за сметка на окупирана от САЩ Европа!!!"Демократичният"Наполеон,от 33 весника издавани във Франция,е забранил да се издават 30бр.Останалите три вестника са излизали от печат,след обстоен преглед на изнесената информация!!!Това драги сънародници е криво разбираната демократична френска революция,с която се гордеят и до днес французите!!!ДОКАТО САЩ И ЕС,СЕ УПРАВЛЯВАТ ОТ ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКЕРИ ОТ ХАЗАРСКИ ПРОИЗХОД,ЩЕ ИМА ТОТАЛЕН ДИКТАТ,СЪПРОВОЖДАН С КЪРВАВИ РЕВОЛЮЦИИ!!!ИСТИНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ,Е ОСТАНАЛА В ДРЕВЕН ИСРАЕЛ,СПАЗВАНА ПО ВРЕМЕТО НА СЪДИИТЕ!!!СЪДИИТЕ СА БИЛИ МЪДРЕЦИ СПЕЧЕЛИЛИ ДОВЕРИЕТО ЗА ПРАВИЛНО РЕШАВАНЕ НА СПОРОВЕТЕ НА ХОРАТА ОТ ДВАНАДЕСЕТТЕ КОЛЕНА!!!ТОВА Е БИЛ ПЕРИОД НА ДЕМОКРАТИЧНИ РЕШЕНИЯ!!!СЕГА НАБЛЮДАВАМ ПЪЛНА ПОДМЯНА И ОПОШЛЯВАНЕ НА ТОЗИ МОДЕЛ!!!ЕС,ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ КРИЗАТА САМО И ЕДИНСТВЕНО С ПОМОЩА НА РУСИЯ!!!ЕВРАЗИЯ Е РЕЦЕПТАТА ЗА УСПЕХ!!!

ЕвроРайха от век за векове.Хайл! Последователите на Гьобелс от евроатлантика напред!Нямате акъл ,но имате техника .Следвайте примера на Ю.Корея ,с монтиране на на високоговорители във всеки град,село и паланка.Следете,заглушавайте и подслушвайте ,както чужди така и съюзниците си,но не забравяйте ,че всяко нещо ,което се забранява е най-търсено от народонаселението говорещо славянски език.Соца със забрани стигна до криза.американозападната демокрация няма да успее със пропаганди,нежни цветни революции или кървави, като в СФРЮ,Египет ,Сирия и Украйна. Евроатлантическите граждани се умориха от простотиите ви господа политици и гнева расте.Спомнете си за края на великият хитлеров райх и не ни и не се заблуждавайте с измисленият и противоречив Евроатлантически райх. Всяко начало има логичен край и вие вървите твърдо и успешно към него.

Това "добре"! А няма ли да "започват борба" срещу ИД?????

това е грешка ! ЕС със рускоезичните не трябва да се занимава ! трябва да ги огради и да не ги допуска ! пълна карантина ! те са като чума !

Това няма как да стане, защото ЕС без рускоезичните ще фалира а рускоезичните без ЕС могат.

ееее , аз какво ти пиша ? щом могат ,си отиват в къщи, и си стоят там ! нека му е зле на ЕС !

"освободили " ни. Верно от имотите ни, от фабрики, къщи и апартаменти ни освобождаваха техните мекерета. А много освободиха и от живота. А руските освободители освобождаваха от всичко ценно "поробените" - това часовници, пари, алкохол, злато и бижута.

Ще ви освобождават ами, като сте ги крадили след Освобождението от народа.

Крайно време беше,да престанат,да дремят по въпроса,като мисирки!

Ами,как няма,да ти напомня,като милееш,за него!

Не само той, но и много хора милеят за него, като виждат капиталистите каква мизерия ни натресоха.

Ох,на мама,бореца против капитализЪма!

ти си си мизерник ! и преди , и сега , и за в бъдеще

Или преведено на нормален език: Европейския Съюз официално предприема мерки за заглушаване на всички истини, които са им "неудобни", ползвайки трудовете и челния опит на Гьобелс! Йезоитско!

И хиляда плюсчета,да ти изфабрикуват-все тая!...

Бавно минути отплуват надалеч, Срещи с тях ти не чакай вече. И макар, че за миналото малко ни е тъжно . Най-хубавото разбира се предстои.

ЕС много стават жалки.Да преди 30-40 години вярвахме на дойче веле, но вече дори и руснаците няма как да вярват в същите глупости. Разбираме - ЕС и САЩ са стреснати от законопроекта на Путин за долара и еврото... Смях в света. Всеки, който иска собствена държава - действа! Няма как да станем русофили, само гледаме, как те ще останат като държава

даринче , я кажи повече за закона на путин за еврото и долара , моето момиче ! да не е като ония закон на путин ,дето руснаците трябваше да върнат парите си , долари и евро в русия , пък те не щяха ?

Тука вече е късно за такива мерки, като в Литва. Много промити мозъци има. Най-много ме възмущава тъпата теза, че сме братски народи и ония цървуланковци ни освобождавали от време на време. Моя дядо го освободили от няколко гъски и ръчен часовник, а вуйчо от велосипеда му. Искали да изядът и кучето, но един по-трезв, на време видял, че не е глиган.

Не е необходимо човек да е с непромит мозък, за да разбере, че единственото място при теб в което протича мисловна дейност е единственият ти рог.

Не е изядЪт, а изядАт.... ПЪРВО научи правописа, после си пиши ГЛУПОСТИТЕ!

разбира се че правописът е по важен от деиствията на тъи наречените 'освободители' за дебилите ако има една буква сгрешена не могат да разберат новината или информацията

Момче,айде вместо да обсъждаш правописа на човека,що не кажеш -ама на висок глас-как точно русия е освобождавала БГ.За ЗЛАТА УЧАСТ сполетяла БГ през 1944г едва ли има какво да се каже.Там всичко е ясно...Кажи нещо за войната 1877-78г.Как русия е освободила БГ.И по точно как думата "освобождавам" се връзва с правилото формулирано от мен(не съм го чел другаде):НИКОЯ ИМПЕРИЯ НЕ ОСВОБОЖДАВА.ЕДНА ИМПЕРИЯ само ПОРОБВА ДРУГИТЕ НАРОДИ.Думата "освобождавам" има определено значение но в този контекст това значение е неприложимо.

Момче,наивно е да очакваш ОТ ЧОВЕК КОЙТО ВИНАГИ Е НЯМАЛ ЗАЩОТО НиКОГА НЕ Е МОЖЕЛ ДА СЪЗДАДЕ НЕЩО,ДА ПРОУМЕЕ КАКВО Е ДА ТИ ВЗЕМАТ ТОВА КОЕТО СИ СЪЗДАЛ С РЪЦЕТЕ СИ.И да ти кажат че така е правилно и че е за твое добро...хаха

Моя дядо примерно са го "освободили" с три маслобойни(за негово "добро" разбира се).И от там са ми "топлите, братски" чувства към "освободителите".

Тя таз борба от половин година насам я стартират по три-четири пъти месечно. Важното е да има тръпка за електората докато се наместват едни пари насам-натам.

Luna0102

Сега очакваме ответен удар на батакаджиите в България, Сидерагджа ще плаща вече и на бабите и дядовците на криещите се под масата за да създадат повече поддръжници на Джуджи в нета.

Не е лесна работа. Рублата определено не е добре и психично волният трудно ще плаща. То пък, от друга страна, бастуните отдавна го карат на едната вяра във всемогъщия Съветски съюз / Русия, та може да мине и без пари, на единия гол ентусиазъм.

Luna0102

На гола вяра го карат само замъглените мозъци от алкохолни пари в Русия, нашите другари руски патриоти не са такива будали, те са само срещу заплащане.

По интересно е защо лошото здравословно състояние на рублата се отразява толкова убийствено на Майдана ?

еврейска мастия пак се обади, но няма кой да и чете простотиите. Бегом в твоята престъпна, направена с измама "държава"!

С очите си видях резултата от руската пропаганда. Тази година на морето имаше доста руснаци, поне там, където бяхме. За разлика от минали години обаче, не говореха на висок глас и не се оглеждаха наоколо, за да се убедят, че всички са разбрали, че са руснаци. Освен това, се държаха кротко в магазините и ресторантите, дори няколко пъти чух да казват "благодаря", а не спасибо. Явно добре са ги наплашили, че в България, като член на НАТО и ЕС, тоест вражеска държава, ако не ги заловят и предадат на САЩ, то най-малко някой български еврогей може да ги опъне. Нямам нищо против да продължават да се държат така кротко и занапред. Крайно време беше да разберат, че вече не сме им Задунайска губерния.

Много си се объркал !! Единственото нещо което са целели тези руснаци, които си видял е било да не ги вземат за англичани или шотланци.