Шофьорът, убил бебе, остава под домашен арест

Апелативен съд в Бургас остави под домашен арест граничния полицай, който причини при катастрофа смърт на единайсетмесечното бебе в село Крушевец.

Обратно в новината

Коментари - Шофьорът, убил бебе, остава под домашен арест | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

деер

На никой не му пука. убитият -убит ....Ако ни пукаше , нямаше да ни оприличават на тоалетната на Европа.

Този размаза бебе на тротоара така, както се размазва буболечка на стената!!!! Какви права има това изчадие адово??? Колегите му носиха кисело мляко, а съдът го опрадва, щото бил съвсем малко над нормата пийнал!!!! Къде е справедливостта, къде е правосъдието, къде е Бог???

О, да, накърнява се доброто име на убиеца!!!! Убийците нямат право да се размножават!!!!

идиот, уби чуждото дете, сега иска да се грижи за своето семейство, та дори и близнаци чака! Къде е Господ, къде?Защо на убиец дава близнаци?Защото е много свестен баща или защото е убиец?

Тоя простак е абсолютно представителен тип на ЕДНА част на полицаите у нас.Да, ами и свястни, ама има и маса такива идиоти. Ако помните, другите полицаи, които са дошли на местопрестъплението, са му давали напитки и т.н. с цел да му паднат промилите.Голяма солидарност, мъжкарство и и прочее простотии, които у нас са наобратно. Допълнително си е дръпнал и канабец. АБе Ок, да беше си признал - не, навел голям нос, тоя глупак мънка и смята, че е невинен. Е, с такива предства за живота и ценностна система далеч няма да стигнем.

Полицай, държавен служител със заплата от нашите данъци, шофира след употреба на алкохол и убива бебе. Пие кисело мляко за да заличи следите от алкохола. Сега иска да е на свобода, а би следвало да е под истински арест. Е, няма такава държава, която да позволява всичко това. Питам съдията ако бяха убили негово бебе щеше ли да е доволен от наложената присъда от 7 години.

по друг повод преди малко написах че всичко в тази държава е в неправилните ръце затова смр и на този хал

Примерния полицай отнел живота на бебе чака бебе

А убитото БЕБЕ да не би да е пълнолетно.Присъдата е СРАМ за бг правосъдие,ама пак добре,че не са го предложили за награда.

ама полюцай, пиян-дрогиран убиец, ама наш човек! Значи домашен арест, а? Брей колко тежко!

Кофти държава батенце

Кофти държава, бебенце!