Заводът за отпадъци на София получи Акт 15

Приключи изпълнението на строително-монтажните работи и доставката и монтажа на оборудването на завода за механично-биологично третиране на отпадъците в София.

Обратно в новината

Коментари - Заводът за отпадъци на София получи Акт 15 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ало... дирчовци, акт 15 не се получава, а съставя. Съставя се от всички, които са участвали в строителството и с него (подписан и подпечатан от всички - строители, проектанти, надзори,инвеститори ) се удостоверява, че строежът е завършен. Сега ще чакаме да приключат 72-часовите проби и ако всичко е наред - ще има Държавна приемателна комисия . Като приключи комисията със съставен протокол обр.16 , от ДНСК ще издадат разрешение за ползване. Е тогава може да се каже, че многогодишната сга със завода за боклуци ще приключи ( и... дано да няма дефекти, както се случва с магистралите)!

От гледна точка на катаджията, той съставя акт, който нарушителят получава. Така и с акт 15. Какво се случва с него, след като бъде съставен? Имам предвид след като се подпише от всички участвали в строителството. Просто ей така ли си седи, или се обвързва с конкретен обект?

Защо не е затворена вече площадката за сортиране на отпадъци на околовръстното до Мрамор и точно до началото на Северната тангента - там преди се "балираше", а сега се "сортира", т.е. пак някой седи по средата и прави пари на гърба ни?????????

Ще плаща ли Завода за отпадъци такса смет???

Ама кажете, какви точно отпадъци ще произвежда този завод? "Червени боклуци", седерасти или просто тикви )))

Сагата приключва с издаването на протокол образец 16 за установяване годността за ползване на строежа, което вероятно скоро трябва да се случи. И тогава ще започне експлоатацията, но това е друга сага. Да сме живи да видим.

Тържествено рязане на лентичка имаше ли или все пак Първокоп Ленторезов ще дочака издаването на акт 16?

Глупости, новината я пуснаха само и единствено във връзка с преброяването на троловете. Смятай се за преброен.

Благодаря, ласкаете ме, колега.

Вярно ДОЖИВЯХМЕ!!!След два мандата и полувинана летнтореза и два на тая клетаженица.

ПолУвин ти е мозъка! Вероятно няма и толкова :) Нали уж се бяхте разбрали за платените тролове ... май сте по обещанията само, както обещавахте и за завода .. даееее

Браво, Данче! Пребори се. И с това.

Че си лейка и то куха е повече от вярно!

Че си тъпа е очевидно, може да не го пишеш ... не е нужно да си гений за да схванеш на момента

лентореза?Ми хич бива ли тъй, без НЕГО?!

без тролове може ли?

С онези 90 милиона, които Столична община, чрез Топлофикация София, подари на КТБ, колко още завода за преработка на отпадъци можеше да се изградят?!ВИЖТЕ ЗАВОДА ВЪВ ВИЕНА!!!!

Доживяхме!

Не е ясно каКви отпадъци ще се преработват, лайна или боклук? Пъвият отпадък трябва да бъде пуснат от цар Бокко публично

Направо те съжалявам като ти гледам коментара. Най-вероятно освен да ториш с подобни отпадаци, нищо друго смислено не правиш в тоя живот. Аре жив и здрав!

Споко, за тебе специално ще изкопаят нужник на мястото на мавзолея, идиот!