Премахната е оградата за ”Шофьорския плаж”

Кметът на Созопол Панайот Рейзи потвърди, че оградата на пътя Созопол-Приморско е премахната. Това стана след разговор с премиера Бойко Борисов.

Обратно в новината

Коментари - Премахната е оградата за ”Шофьорския плаж” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да излезем на протест срещу тези, които прехвърлиха собствеността на този път от държавна в общинска с решение на Министерският съвет от 18,02,2015 година /дневен ред точка 7/. Дали не знаеха защо? Дали Рейзи е толкова смел, че да действува на своя глава? Кой ни прави на маймуни, КОЙ?

Да подкрепим митинга на 1,08 и да изхвърлим този наглец

Господ се обади на цар Панайот и временно свали бариерата. Повече ме притеснява последното изречение: "Община Созопол има проект за превръщането на мястото в пешеходна зона. Той най-вероятно ще бъде реализиран на есен" Созопол има 50м пешеходна зона в момента и никой не се и опитва да поправи това. Сега изведнъж ще правим пешеходна зона в средата на нищото ........... на 10км от Созопол??? И какво ще има на тази зона освен асфалт и пясък? "Временни" заведения, сергии и т.н. ???? Мястото няма никаква инфраструктура, каква пешеходна зона ??? И откъде ще се появят тези пешеходци????

Пешеходната зона ще е частна - за ползване от гостите и приватизаторите на Дюни и св. Тома. Както и плажа, до който простосмъртните няма да имат достъп повече.

гаврите си вървят всекидневно във всяка точка на Бг и на такива като тоя никой нищо не може да им каже, решил просто и слага бариери , едва ли не на всяко такова нещо тряя Бойко да се обажда че да се случват нещата , направо е нелепо , бахти спрялата държава и институции

Пак всичко е завоалирано уж за доброто на обикновенния човек.Но не ни мислете за толкова прости.Загражденията бяха, за да не се пречи на някой високопоставен крадец откраднал милиони.Измет гадна ,превърнахте държавата ни в бетонирана джунгла и направихте народа луд.Дано някога си платите за това.

"плажът е неохраняем и се разбрахме да осигурим няколко спасителни поста, за да могат почиващите спокойно да се наслаждават на почивката си" Колко са нагли само... Уж беше забранено плажуването, защото това било защитена зона, а сега се опитват, а и ни правят на дебили. Лъжат ни с лафове, с които се лъжат малки деца.

Една добра новина.

Долу ДПС.

деер

Цирк!

Гъбаря Рейзи, дето трябваше да е в затвора за бракониерство сега се....е кръв...!

Кмета измамник с две висши без да е бил студент

....и строи хотел някъде в Турция...