45 часа на опашка за записване в елитно училище

45 часа чака семейство Матови, за да е сигурно, че близначките им Димитрина и Христина ще учат в 133-то училище „Александър Сергеевич Пушкин” в София.

Обратно в новината

Коментари - 45 часа на опашка за записване в елитно училище | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никъде не разбрах какви са критериите за прием . Когато аз кандидатствах за прием в руска гимназия имаше изпит : казвахме по едно стихотворение на руски и описвахме картина, и това беше пред комисия от няколко преподаватели. А сега какво е? По издръжливост на родителското тяло ли? Не разбирам....

НЯМА, вече елитни училища, как не го разбрахте, навсякъде е ЦИГАНИЯ !!!!!

Първият и основен критерий е какво ще получи директорката. От години този цирк се играе, но явно лапачите по веригата са добре нахранени та това не прекъсна през времето. Понеже само елитни училища се гонят затова после не могат една молба да напишат без грешка. Цирк!

покуртителна исторя *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ужас

Хора, всички училища са еднакви за началното образование. Съвет към родителите: гледайте да ви е близо училището, защото иначе и за транспорт трябва да мислите.

В цивилизованите страни конкурсите са по документи и резултата не зависи от физическата издръжливост на родителското тяло...

Ха-ха, загубено време в чакане за нищо, вместо да прекарат времето с децата си! Никаде в изискванията за прием на училището не пише, че първите подали документи, ще бъдат приети!

това е ненормална работа. Какво толкова има в това у-ще!? Ну-погоди!

Рубладжии има...

Чудно защо всички се натискат за това еничарско училище възпитаващо руско-комуноидни зомбита, които освен да работят в евентуална колониална администрация няма да добият други умения. Вътре още има портрети на сталин и ленин. Аз смятам, че тази антибългарска язва трябва да се закрие и на нейно място да се открие Българско училище.

Хаха, пълна излагация. Родителите да готвят пари за басеин. На моите им ги събираха още през 80-те години - байсен няма, деньги тоже.

Матреял...държава...бананова история в централна София

Като масово прецакаха образованието и има точно 2 нормални училища в София това ни чака. Тепърва ще берем плодовете на простотията натворена последните 25 години...

Кои са те?