Променят движението на автобусите в ”Младост”

От 9 май, експериментално, за срок от 6 месеца, сe въвеждат промени в организацията на движението в район "Младост", съобщиха от Столична община.

Обратно в новината

Коментари - Променят движението на автобусите в ”Младост” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма шок. Мятам се на колата да се довозвам до автобуса, а метрото ми е безполезно - няма да вървя пеша 500м. за да се довозвам отново. Въобще нека малко младостчани да се почувстваме пак селяни. Да ви е честито новото метро - ползвайте си го със здраве, мен не ме вълнува въобще.

Жителите на третия по големина град в България - Младост да се готвят за голям ШОК при пътуването следващия месец.

по-логично е експеримента да се проведе не чрез промяна на маршрути, а обратно Да се остави всичко както е за 6 месеца Да се наблюдава и ако наистина метрото ще промени ситуацията1 тогава да се променят!

Може подобни практики да се прилагат и вкъщи. Слагаш яйцата в една тенджера и ако в следващия час не се сварят, тогава включваш котлона.

От общо 4 мои пътувания с метрото, се оказа, че метрото е само до Младост 1(според обявеното по високоговорителят в мотрисата, малко след като минахме станция Мусагеница). Слизам от метрото и питам на касата, дали знаят, че метрото е "само до Младост 1" - разбира се, че не знаеха, така както и на следващшат ден пак не знаеха - на метростанция СУ и пак се повтори същото. Едва ли ще бъде редовна линията и до Младост 4. Отдавна писах на Фъндъкова, че маршрутите на автобусите са тотална недомислица, но и метрото нама да е решение. УВИ

умник, само някои влакчета спират до спирка Младост 1, останалите продължават до летището. затова и шофьорът ти казва- за да слезеш на младост1 и да изчакаш следващото влакче! и няма да плащаш нов билет, спокойно!

Разкрива се спирка "бл. 223 ж.к. Младост 4" на ул. Филип Аврамов след кръстовището с бул. Александър Малинов в посока ж.к. Младост 4 за автобусни линии 113, 213 и 314; Блоковете в Младост 4 имат номера започващи с 4 , нямаме бл.223-това е блок в Младост 2 !!!

Има : "бл. 223 ж.к. Младост 4" е на ул. Филип Аврамов след кръстовището с бул. Александър Малинов в посока ж.к. Младост 4. По-близо е до проф. В.Златарски срещу търговски и бизнес център преди св. Пантелеймон

И аз така мисля, тази спирка е крайно необходима. Не знам само в обратна посока къде се намира - дали пред бившата "Аско-Деница", или отпред, където има спирка на бул. "Ал. Малинов" (където обаче 213 и 113 сега не спират)?

3евзек

Спирка има, но там е Младост 3. Близо е до 2, но наоколо няма 4.

много тъпо са решили да върнат маршрута на 113, досега беше толкова по-удобно! защо не питат първо хората в квартала???

си направи общината за местните избори Ще брои пилета на пръсти на една ръка по есен след това "подобряване" на живота. Но нищо, както го казват долуизнесените -живота ще стане много по-весел

На всички вечно мрънкащи и оплакващи се ще кажа да се повозят на метрото от люлин,надежда,обеля........в пиков час и да видят колко хора го ползват и са доволни от него!!!! Ясно е че в един огромен град градския транспорт на едни е по-удобен с по-близки спирки,друг трябва да походи повечко до спирката ( метростанцията ) Метрото за София е най-големия инфраструктурен обект от голямо обществено значение,строен от няколко правителства-тука няма сини и червени,наши и ваши!!!!

На вечно превъзнасящите: в нормалните държави има метро от 100 години и когато се откриват нови участъци се мисли предимно за удобството хората, а не как да се приберат повече приходи в частни джобове. Новата станция на метрото в Дружба е някакъв лабиринт, ползването и от инвалиди е изключително трудно.

Благословени са българските градове, управлявани от ГЕРБ! Съграденото от ГЕРБ ще пребъде във вековете, за да радва и идните поколения! Гордеем се с вас!

Европа дава пари за селските райони.

Всичко е много хубаво, само не ми е ясно как автобус ще направи от Самоковско шосе десен завой по ул. Манол Велев, десен по ул. Деян Попов и ляв на Самоковско !?!? Тия от общината били ли са на терен да видят за какво става въпрос? Да не става въпрос за маршрутки, бусове или нещо като баничарки? На Манол Велев 2 коли едва се разминават, а тия искат автобоси да минават?!? Ку Ку

Страхотно, не стига,че 4-ката минава веднъж на 35 мин.,а сега ще трябва да ходя още толкова, за да мога да се прибера. Просто Супер

Когато съм пътник, се интересувам за колко време ще стигна от дома до често посещавани обекти: администрации, центъра на София, молове, по-големи търговски обекти, гарата. Живея в Младост 2. С предишните автобуси и метрото до Младост 1 ще пътувам по-бързо. Защото автобусите и метрото се допълваха по-добре от това, което хора не ползващи градския транспорт са замислили. Явно това са учили в СССР управленци (абсолютно кухи лейки), които искат "да натикат" гражданите в метрото, както това се прави в Москва. Хората да търчат на работа, да напазаруват и да се прибират капнали у дома. Много много да не мислят, а само да зяпат в екрана. А това следене на новости, четене на книги, допълнително обучение и самообучение да не се допуска. Homo sapiens (мислещ човек) да се изкорени. Да се подмени с не мислещия Homo erectus (изправен/ ходещ човек). НАПРЕД, НАУКАТА Е ВРЕДНА, В ТИКВОНИЯ ЗНАНИЕТО НЕ ВИРЕЙ!

Моля, не обиждайте московското метро. Там последният автобус от спиките на метрото тръгва 10 минути след последния влак на метрото. Ако транспортната мрежа на София приличаше на московската.......

Тъпанари, глупациииии, пак ебте мамата на всичко. Защо се подигравате със хората така. В тая Младост е пълна трагедия заради некадърните ви ремонти.

Пътувам от Бъкстон до Младост ( бензиностанция Шел ) с автобус 111 - едно билетче . При новата организация ще ми трябват две билетчета в едната посока . Т.е. 4 лева в двете посоки. Толкова ще ми струва и путуването с колата . Така че се отказвам напулно да ползвам градският транспорт . Това е новата недомислица на някой малоумен началник в управлението на София , който се предвижва само със служебна кола .

Добре дошли на жителите от Младост в групата на потърпевшите. Това е нормална практика на СО. Люлин беше първият пре...ан квартал. Последва разбиване на нормалния наземен транспорт в Надежда. Сега за съжаление дойде ред на Младост. Да очаква Овча купел, Левски и останалите.

Купи си карта.

Картата спестява някой лев, но не висенето, чакането, закъсненията, блъсканицата

От Бъкстон до Младост толкова ще ти струва само горивото.

от Младос 3 съм, преди ползвах 111, с ходене поне 20 мин пеша. Сега тази връзка изчезва. Ще се наложи за няколки спирки да се пътува до Младост 4. Останалите от Младост1, 1А, 2 и 3 няма да имат връзка с околовръстното. Пъта ще им се оскъпи с 2 лева за двете посоки. Адски тъпо. Питайте пътуващети преди да правите промени.....!!!!

AБЕ ТЪПАНАРИ КАК ТАКА ЩЕ ЗАКРИВАТЕ СПИРКА БЛ.205??? КЪДЕ ЩЕ МААМЕ ГАЩИ ПЕША ДА СЕ КАЧИМ НА ПРЕТЪПКАНИЯ АВТОБУС ТУК 10 000 ЧОВЕКА?? ТОВА Е ПРОСТО БЕЗУМИЕ, ПРОМЕНЕТЕ СХЕМАТА ИЛИ ЩЕ ИМА БУНТОВЕ - ВЕРВАЙТЕ МИ!!!

Такааа, добър ден! Както преди известно време писах целта е постигната - метрото върви до бизнес парка на Чехльо, а госпожа кметицата и човекът с неприлично име на английски език /Дик-офф" си правят каквоти си искат. Това не е да си учител в Самоков. Вън никаквицата от Московска!

Нови смукачи на пари ,нови автобуси ,нали целта на метрото беше да намали автобусите ,а се откриват нови ,нерентабилни линии ,просто измама ,още повече разходи на общината и скриване на огромни приходи ,а всъщото време линия 111 е много неизгодна за пътуване за хора от другия край на младост ,ще се налага прикачване ,закриване на спирката на бл.205 е пълна глупост именно там има нужда от тази спирка ,а не да се откриват нови .Простотия поредна на герберската кметица.

Идиоти, няма да ви ползвам малоумното метро а с тези промени ме лишавате от единствените нормални начини да се придвижвам без да се прекачвам по осемнайсе пъти и да дупча всеки път билети за по 1 спирка.

Определени тия дето ги измислят тези промени не пътуват ни с метро ни с градски автобуси! И какъв е тоя неясен и измислен 112? Ама нали всеки - удобно му неудобно- трябва да ПОЛЗВА метрото. Такава е повелята на партията! Ишкаш не искаш и теб ще те минеме!!!!

А ЗАЩО НЕ ПУСНАХТЕ 314 ДО БИСТРИЦА И ДО МЕТРОСТАНЦИЯ БИЗНЕС ПАРК? бистрица е огромно село и далече не всички пътуват с коли , сега пак ще трябва да пътуваме сумате врими д г м димитров и да се блъскане с пътуващите от железница. Втори мандат кмет от герб и ни спрях й автобуса и маршрутките, които имахме. А Бистрица ВИНАТИ ДОРИ ПО "СКАПАНИЯ" ВИ КОМУНИЗЪМ Е МИМАЛА СОБСТВЕНА ЛИНИА. И ТРИ ПЪТИ ПРАВИМЕ ПОДПИСКИ И КАКВО ПОЛУЧИХМЕ ЕДИН "ДЕБЕЛ" ОТ ГЕРБ ЧЕСТИТО СКЪПИ СЪСЕЛЯНИ ПАК ДА ГО ИЗБЕРЕТЕ!!!

Когато се научиш да пишеш, тогава може да умуваш!

Не забравяйте, че метрото няма да стигне до София парк, защото по-нататъшното му продължение ще бъде към Бистрица и лифта Симеоново. Имате си много автобуси, така че се нямате никакво основание за претенции.

То докато стане нас няма да ни имо а Персони като вас,които не са запознати с проблема да не дават мнение има цифром и словом 2 автобуса и то от Железница 69 до Г М Димитров и 98 до Хемус но те са на 30 40 мин а в празничните и неделните дни през час . Така че моля Трайте си и не се правете че знаете.

Първо стига с тези 204! Та тук е новината за Младост, имаше си новина за Дружба, да сте коментирали там! Второ: някои от промените в Младост са ОК, обаче други са изцяло безмислени. Имаше обществени обсъждания между живущи и общинари и почти никои от добрите идеи не са приети! 111 е безмислено да върти при обръщалото на 76, 113 и 213 - по Ал. Москов и сега е мазало, още една автобусна линия ще е направо върхът! 112 е с изцяло безмислен маршрут: въздуховоз: горубляне - околовр. път!!! - покрай бизнес парк - обръща на колелото пред Икеата?!?!?! 1 човек ако има в този автобус ще е добре. 314 по Филип Аврамов до пазара - пак безмислица. 113 не се спира от движение - пак безмислица. Само 4 и 76 са на място с промените.

Най-после връзка на Горубляне с околовръстенпът!Чудесно! GHRT,и в Горубляне живеят хора, така че, новата линия ще бъде много удобна-има много работещи в района,ще има по-пряка връзка с "Младост",Бизнес парка,други автобуси,магазини...

До сега от Панчарево до Бизнес парка се минаваше през Младост 3 и 4. Пак ще е с прекачване, но ще продължава 20 минути по-малко.

Пуснете нормални автобуси по линия 204

А колко по-нагледно и разбираемо за хората ще бъде ако вместо просто да се препечатва, този безсмислен текст (защото никой не знае по-голямата част от улиците по имена) бъде онагледен с картинки...

Наистина, трябваше да пусна карта и си изкривих очите от гледане. Добри са маршрутите засега.

Не всички ,до сега ползвах две превозни средства сега След като ме "улесниха" от СО вече ще ползвам ТРИ ! но за кметицата е важна Метрото да се ползва а как ще се добереш до заветната станция - никой не го брига!