Бургас с уникална рент-а-байк система от май

Първите 6 интерактивни терминали за новата рент-а-байк система в Бургас ще заработят от май.

Обратно в новината

Коментари - Бургас с уникална рент-а-байк система от май | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ударихте София в земята! Чудесно е да има такава веломрежа!!!

И НИЕ СЕ НАПЪВАМЕ,НО ЗА СЕГА СМЕ НА ВЕЛОАЛЕИ.ГЕРБ ОБЕЩАВАТ ДА НИ КУПЯТ КОЛЕЛО,АМА ДРУГ МАНДАТ

1лв на час е много! Това не е такси!

Много е, ако може и да ви плащат ще е най-добре. Ако искате - работете без пари по изграждане на тези станции и тогава може и да ви намалят цената на услугата. Ейййй, интересно нещо е това българина

Таксуването е на минута.

Ами хайде купи ТИ нов велосипед и го давай под наем на Сулю и Пулю за 20-30 стотинки на час, като толкова много разбираш и си такъв "отворен"!

BRAVO....БРАВО...

Ако кмета наистина мисли за колоездачите щеше да направят вело-паркинги по моловете и супермаркетите! А в същност те мислят само как да взимат още пари.

Много е важно кмета да строи вело стоянки до частни молове и магазини. И после пак същите ще пишете - ама защо с нашите данъци се строят неща, дето онези с моловете и магазините трябва да направят. Нали идеята е те да осигурят удобства на всички свои клиенти, дори и тези с колела. Ама карай, нека да критикуваме или да тролим

Да построят паркинги близо до велостоянките,или обратното,за по-голямо удобство

Много поумняхте в Бургас, че и "рент-а-байк". Български не знаете ли.

Кога остаряха предишните велосипеди, че вече изцяло ги подменят?! Или и тук като с инфраструктурата: Сега ремонтираме, догодина пак ремонтираме, по догодина пак ... Кражби да има!

"Rent-a-bike" би било добре да върви и с rent-a-bath...

И теляк!

Браво, кмете! Същевременно обаче не е зле някои наши съграждани да поработят върху манталитета си и най-вече - върху мерака си да паркират возилата си на велоалеите! Вчера , около 18 ч. пак се разправях с поредния горд собственик на "мерцедес", парирал нагло върху велоалеята на Ал. Стамболийски! Това там им е навик - няма да е зле паяците направо дежурство да направят там - все ще има кого да приберат!

Чорап, какво и ти си захапал за тези измислени велоалеи? Иззема се излишно тротоарно или асфалтово трасе. Възраждане изобщо няма нужда от подобни трасета. Даже няма нужда от тротоар на някои места. Ако наистина имаше архитекти и мозъци, много неща щяха да бъдат спестени и улеснени. Аман от измишльотини, аман.

Тъй, тъй - то и сега от возила тротоар във "Възраждане" не можеш да ползваш! Казвам го от личен опит - живея на "Левски"! И представи си - имам кола, и обикалям като лудото Ленче докато я паркирам, НО не го правя върху велоалеите!

Евала! От години живея в Германия, и градските велосипеди са невероятно удобни! Браво на бургазлии! Градът става все по-хубав и все по-уреден всяка година!

а кой произвежда байковете? В България ли се произвеждат? Би било чудесно ако е така, все пак помним балканчетата от детството ни, беше класно да имаш такова

браво!!!