Коментари - Лондон отрече да е пускал в Ирак чудовища | dnes.dir.bg
назад

Лондон отрече да е пускал в Ирак чудовища

Британските военни опровергаха слуховете, че са пуснали в иракския град Басра свирепи язовци.

Обратно в новината

Коментари - Лондон отрече да е пускал в Ирак чудовища | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

УЖ ИМА МОНИТОРИНГ ВЪРХУ ГЕНЕТИЧНИ ЕКСПЕРИМЕНТИ ЗА ВОЕННИ ЦЕЛИ. ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ С ЕКО-ВОЙНАТА СА НАЯСНО ОЩЕ ОТ ВРЕМЕТО НА ЧЪРЧИЛ. ЕРНСТ ХЕКЕЛ БЕ СПОДВИЖНИК И КОНКУРЕНТ НА ЧАРЛЗ ДАРВИН - БЕЗ НЕГОВИТЕ ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ СРЕДСТВА.

Тази Сюзън по-добре да спре да се друса.

Не е смешно-виждала съм в Щ атите големи язовщи-колкото кучета-покрай реките,но не ядяха хора.Нищо чудно там и хора да ядат-като вече не е останало нищо след тази война.Скоро сигурно и хората ще се ядат сами себе си

Сега и мен ще ме е страх да заспя, пък и честно и мен като ме притиснат в ъгъла и аз освирепявам. Много ги е напекло новинарите.

Умен, прав си! Средния англичанин си е жив язовец.

Към Алабала. Какви империалисти ,какви господари?Човече,иди на лекар...Защото сме 2007 год.

Eiiii,blagodarq,posm se dobre!:-)))Qzovci-st

А аз научих от сигурен източник(Бен Ладен),че пък американците в Багдад били пуснали мишки гиганти в канализацията на града и нощно време излизали да гризнат оная работа на малоумния народ.В резултат хем и липсвала оная работа хем и акъла, щото той се намирал акъла де в оная им работа.

Людоеди, по-скоро...

Не били язовци, а кастрирани бездомни софийски кучета...

ami te to tva e s tuzemtzi da se zanimavash

Димка, нищо повече. Служи за маскировка и отвличане на вниманието от факта че няколко стотин хиляди цивилни иракчани загинаха само поради факта че страната им е богата на петрол.

баси и смешката:)))

iam samo talibani.

по голяма глупост не бях чел :) нюза да не сте яли някакви гъби днес :)

Това е разработка на военните!!Те и затова закриха Мелодия на годината!В Русия съм....в Русия съм...!

Това са били обикновени англичани -те приличат на язавци малко.

Нека им е. Преди 10 години вестник 24 часа препечата статия от в-к Сън, в която се твърдеше че в България има котки и кучета вампири, които убиват хора. И цитираха някакъв полицай Милкович (или подобно чисто българско име :) ). Та сега с техните камъни по техните глави

Те - неграмотните правят и политиката.

Лъжат - империалистите за пореден път се опитват да замажат очите на световната общественост относно войнолюбивата си природа. След гей бомбата, това е поредния пример как за британците и техния господар - американските евреи - човешкият живот не значи нищо.

Язовците били специално обучени да ядат само и единствено талибани... Сигурно GB имат тренировъчна секретна база нейде из Родопите... Няма такива глупости!

айде стига простотии дее

По-голяма простотия не бях чувал - мечка канибал или язовец канибал!!!! Канибал означава, че се храни със себеподобни, а не с човеци! Значи какво излиза - англичаните пуснали мечки канибали за какво - да изядат иракските мечки ли? Това показва колко неграмотен народ списва статиите...

Лъжат - империалистите за пореден път се опитват да замажат очите на световната общественост относно войнолюбивата си природа. След гей бомбата, това е поредния пример как за британците и техния господар - американските евреи - човешкият живот не значи нищо.

хаха,браво,мой човек,май са оправили заглавието след коментара,аз не видях никъде в статията думата канибал

канибал значи човекоядец малоумнико!