Община Несебър съди илюзионист за 10 000 лв.

Община Несебър съди известния илюзионист Валери Иванов-Жокера заради опасен номер, който той е направил миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Община Несебър съди илюзионист за 10 000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само не разбрах, защо след като е "имало опасност да причини щета на държавна собственост", с това се занимава общината. С държавната собственост не се ли занимава областния управител ?

Е нали всички общинари са един вид илюзионисти. Правят така, че парите да изчезват а общинската работа да е все така несвършена. Та в този ред на мисли - разчистват конкуренцията в очите на истинските илюзионисти. :)

loyola

Просто не си е платил лептата ... Както стана с КТБ.

Трябвало е да го спре и да го глоби Полицията, ако е правел нещо нередно. Иначе, другото за Съда, ми изглежда идиотщина, ако никой не го е спрял докато е бил на автобуса.

Общинарите да вземат да прочистят стария град от сергии, защото е заприличал на битак..., да си изчистят плажовете и да не се занимават с глупости. Това намирисва на разчистване на сметки за лични взмаимоотношения, с две думи грозна работа... А какво да кажем за акробати, които ходят на въже между небостъргачи и цял град ги гледа... Абе няма такава простотия по света, каквато е тука...

Щели да го съдят, че можело да повреди нещо и щото бил привлякъл внимание. Че утре може да съдят всеки, щото може да повреди нещо или защото е привлякъл внимание.... да вземат да съдят хората, че се снимат неразрешено в Несебър, а? Как така хората ще правят снимки, без да са си платили такса общинско имущество - че те може със светкавицата да ослепят някой!... дейба, толкова ли са я закъсали от рушвети, че събират пари за въображаеми неща?

Цирк "България"

Няма ли престъпници за ловене, че търсят да изцоцат пари от човека, който печели с уникален талант!Безобразие! Погнусена съм от общината!

Явно на община Несебър не и стигат пари и вместо да ги изкара от бандитите адвокати, нотариуси, архитекти и пр. корумпирана сган бърза да ощети един талант с безумно решение дошло маса време след случилото се!! Това е нагледен пример за държавен (общински) бандитизъм!!

А така, убийте още един талант. После да не се чудите защо талантите бягат навън.