НАП-Бургас даде 2,7 т краставици на социалните

НАП предаде на социалния патронаж към община Бургас 2,700 тона краставици, внос от Гърция, които ще бъдат разпределени в различни социални домове и заведения.

Обратно в новината

Коментари - НАП-Бургас даде 2,7 т краставици на социалните | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тонове или килограми ? защото един малък камион вози 3 тона , а ако са 2 700 тона това са поне 100 ТИР-а

А може ли да се съберат група Безработни, и също да прави проверки за Касови бележки в Магазини и Ресторанти ?? Няма само разни Комунисти свързани с онази Директорка на данъчното- Змията, или оня пияница и наркоман- Иванчо, да лапат пари. Не стига че взимат заплати, ами и подкупи. Тия данъчни, както са тръгнали да се правят на граничари, може да се събере една група Безработни и те да проверяват и да взимат подкупите. Няма само тия Комунисти да лапат и крадат я... Преди време разни данъчни инспектори, от многото подкупи се побъркваха и се самоубиваха. Тия не се ли побъркаха от толкова подкупи ?

Според мен - МОЖЕ!! Дай да се съберем и поведем всички безработни! На всеки вход на магазин - безработен. Следи касиерките и ги докладва, ако не маркират. Хем ще се вдигнат приходите и така ще има още йедини и пийни за "Надежда". Хем ще може да събираме от постовите процент на подкупите от касиерките?!?

манго намаза краставици! Плод и зеленчукове - съединявайте се!