Млади липи на ларгото в Бургас

14 млади липи са засадени на главната улица „Александровска” в Бургас, съобщиха от пресцентъра на общината.

Обратно в новината

Коментари - Млади липи на ларгото в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ай стига с тези липи,да не сме в Берлин!Това Бургас на морето ли е или в Алпите !? Къде са магнолите,пиниите ,кипарисите лагерстроемиите,вечнозеления дъб,кедрите?Сега сложете и по едни брезички,за да приличаме на Сибир и ... да чакаме туристи по "топлото "ни море после.

Близо до блоковете има някой доста високи дървета- по 8- 9 метра. Добре ще е да махнат тези дървета и да сложат по- малки, за да не направят някоя бела. Ако могат, да ги преместят в гората.

Е.е-еее ее, и замириса на море!

Силно цъфтящи дървета не трябва да има в центъра, нито из между блоковите пространства. До кога ще има тъпотия след тъпотия?!?! Също и дървета с дълго коренна система не трябва да се засаждат. А лентички ще режат ли?

Липите навяват СОЦ Усещане веднага мета сльнце да посади нещо по така Евро- Атлантическо .Борове ПИНЕТИ от Портогалия Атласки Кедри от Мароко Кокосови Палми от Доминикана Палми Ареки от Бахамите

Чудесно - аромат на липи в центъра на града!

Ето затова никога няма да сме добре, правим новина за 4 липи, а всеки ден умират по няколко човека от глад и мизерия в собствената ни страна..

Бургас е града с най-много хора астматици и трябва да си пълен глупак да насадиш центъра с липи!!!!

Kметицата на столицата да вземе пример ор тука,а не да сади американски колове по столицата дето и врабче не мое да кацне, Aман от краденето, нема дарвета .само колове като по турско.