Коментари - Мол ”Марково тепе” ще е готов до 10 месеца | dnes.dir.bg
назад

Мол ”Марково тепе” ще е готов до 10 месеца

Новите собственици на мол "Марково тепе" в Пловдив" са обявили, че до 9-10 месеца ще приключат работа по строежа на сградата.

Обратно в новината

Коментари - Мол ”Марково тепе” ще е готов до 10 месеца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бутнахме къща за да направим комин.Типичен български синдром.Страшното е,че се превръща в епидемия.

Ама нали ги обожавахте тогава-за тримата става въпрос Стоян,Иван и прахосмукачката.Те са наредени на друга опашка за цоцане,еми и те ще се задавят,както ние всеки ден.

Какви са тези имена дето им избират на Моловете направо е потресаващо. Кой прави подбора?

Всъщност упорито се говори, че ще строят още нагоре!! Което удобно не се споменава в статиите. Трябва да се мисли за друго предназначение.. Имаше някаква далавера с този мол, така и не разбрахме каква.

Определено не са кака Минка чистачката и бай Драган параджията.

Стоян Сариев, т.нар. "д-р" Иван Чомаков и "арх." Емилия Божкова (Прахосмукачката) - това са тримата изрода, сътворили това чудовище, което трябва да бъде бойкотирано от всички пловдивчани и да стърчи празно като паметник на грандоманията и корупцията!

Бутайте го!Така или иначе, парите са хвърлени на вятъра.

Моловете са празни. Пловдивчани нямат пари

Вярно е, че са набутани там много пари.Но различните сини власти просто съсипват града.Широкия център,особено около тепетата не е място за грандомански проекти.Пазете си града от лакоми тъпаци,че децата ви ще ви проклинат.

тва 3 мола ще има в Пловдив дето пловдивчани да се молят хахах.

Кой ще носи отговорност за тази простотия "МОЛ Марково тепе"? Да се построи Мол в ценъра при тази тясна инфраструктура там е чиста корупция от някой. Хората ще имат големи проблеми със задръстванията там след като Мол-а се отвори :(