Коментари - Внимавайте при разпродажби в магазините | dnes.dir.bg
назад

Внимавайте при разпродажби в магазините

Търговците трябва да посочват старата и новата цена на стоките при разпродажба. Това припомня на търговците Комисията за защита на потребителите, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Внимавайте при разпродажби в магазините | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да живеят будалите, че на тях се крепи търговията!!!

Haide stiga s glupostite na pravitelstveni chinovnici - stokata v magazia mi si e moia - shte prodavam ili podariavam kakto nameria za dobre. Ako niakoia uchena lelka mnogo se otvara - ritnik i navan

Това са много тъпи правила. Би трябвало да се дава право на т.нар.пазарлък,т и клиента да имат възможност да определят взаимно изгодна и за двамата цена за конкретен случай.А така излиза,че търговеца няма право да направи отстъпка на някой клиент на който да речем не му достигат 2-3 лева,ако предния ден е намалил вече цената на тази стона.Изобщо тая комисия трябва да се закрие.С нищо не оправдава съществуването си,а напротив пречи на основния пазарен принцип.

За kot: Споделям възмущението ти изцяло. Мен ме прекараха със залежало вино. Платих сума ти пари за една бутилка, а после видях, че е бутилирано 96-та!!! Срамота!

Лелее,като кгледам какви опашки ред магазините с намаления има,няма начин сега на не натрупат пачки търговците! Тази федерация,комисия ли на потребителите ,защо не се захване с истинските проблеми на хората,се занимават с глупости?!Защо не коментират сметките за парното,изравнителни сметки щяли да са готови в края на август,септември,и до тогава да им плащам за да видят ,че не им дължа нищо?бележките за тока от два месеца ги няма въобще,ако не отида сам да си го платя,ще ми го спрат!!Като тръгна да плащам взимам торбата с парите,щото незнам колко дължа!Това защоооо,не се коментира,питам аз?

Леле, какви мега глупости ! Не е истина?!?!?!?!?!!?!?

Тази тъпа комисия по защита на правата на потребителя нема ли си друга работа,като например да провери в колко магазина се продават отровни ядки и 20годишнио телешко,или защо сметките на парното тази година по големи от миналата,при положение че сняг дори не видяхме в София,или защо като пуснеш чешмата трябва да изчакаш да се изтече ръждата първо???

няма какво да внимаваме по распродажбите,то хляба поскъпва,храната поскъпна,тока поскъпна,парното-без коментар,каде да внимаваме?????

Имам и още съвети за бълг. потребител,но сега ми звънна бай Ставри от квартала,че пуснали Вейрони на разпродажба и тичам!

Особено внимавайте при разпродажбите на Булгари,да не ви пробутат някой диамант с 2,5 карата по-лек,също Долче и Габана и те много лъжат!За Валентино и Армани-също!Ония нахали от Гучи се опитаха да ме метнат с един куфар от кожа на 45 годишен дърт крокодил,ама аз -не!веднага ги хванах,че лъжат!С черния хайвер и фр. шампанско също да се внимава много!

Хора не разбирате ли че това е поредната организация създадена да лапа париците на данъкоплатеца, защо при сигнал че сметката за тока е нечовешки и не реално висока, както и за парното никой не се занимава а ходят само да създават главоболия по малките магазинчета и бакалии, това е защото могат да рекетират хора на които това е единственното им препитание.