Руснаците спряха да купуват имоти в Бургаско

Миналата 2014 година се характеризира с рязко отдръпване на руските клиенти от пазара на недвижими имоти у нас и в частност в Бургас и областта.

Обратно в новината

Коментари - Руснаците спряха да купуват имоти в Бургаско | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Eдна добра новина.

Да се махат. Утре Путин ще прати войски да ги защитава, като в Украйна, защото са руски граждани

няма на кого да продават освен на китайци, те са следващата вълна

крадливите комунисти в сибир

Стига с тея малоумни статии бе! Били в "борба за оцеляване"??? Хохох, това верно може да го каже само изпляскал соросоид. Да ви кажа, имам познати в Русия, и никой не е казал да имат някакви сериозни проблеми. А що се отнася до бг имотите - не съм забелязал спад, постояно чувам руска реч из града. А журналистите не е зле да си прочетат малко какво са писали досега, защото статиите им взаимно се отричат. В едната се твърде, че руснаците "панически купували имоти, за да вложат в нещо заради кризата", в другата, че "панически продавали"... Ем така де, то не е лесно да балансираш между истината и това, което ти се заповядва да пишеш.

Изгонихме ги руснаците от черноморието. Не че те са обеднели. Просто държавната политика обедня с разум. С пари обедняхме ние, за пореден път. Симпатизирам на ГЕРБ за работата свършена вътре в страната, но във външнополитически план се насраха тотално, ставайки марионетки на САЩ.

Иване ,Иване . Тя държавата е изцапана тотално от поданниците си.Добре ,че бяха братушките да налят малко кеш , ше с тея пари от гей съюза се обллагодетелстват 2-3%.

ОЩЕ НАВРЕМЕТО ЩРАУС КОГАТО ОТИВА НА ТУРНЕ С ОРКЕСТЪРА СИ ГО МОТАЯТ НА ГРАНИЦАТА КАЗВА-ДОКАТО РУСИЯ СЕ ЦИВИЛИЗОВА ЩЕ НАСТЪПИ КРАЯТ НА СВЕТА. И Е ТАКА ДО ДЕН ДНЕШЕН. РАЗБРА ЛИ ИЛИ СИ С ЧУГУНЕНА ГЛАВА.

Тези които не разбират чуждата цивилизация, просто я неглежират. Това се дължи на обикновенна липса на знание. Някога гърците са говорили така за египтяните, но истината е била съвсем друга. Русия е цивилизована страна, Щраус просто не я е познавал.

ТЪКМО НЯМА ДА ЦАПАТ ДЪРЖАВАТА НИ.

Това е една добра новина. Ако почнат и да продават - ще е още по-добре. Ако пък и "разкара" уродските хотелчета от черноморието ... ех, мечти.

"В същото време обаче не се забелязва тенденция тези, които вече имат жилища у нас, да не ги продават. Те предпочитат да си запазят имота" ..... УжасТ, ужасТ, ужасТ!!!!! Две отрицания в едно изречение, значи ги продават???

СЛАВА БОГУ !

Да губиш клиенти и да викаш Слава богу? И аз не бих си купил имот в държава, която се готви със стадото да обяви война на моята държава. Даже и да имам пари...

Въпроса е дали вас ви искат в стадото? Защо не си стоите във вашата страна?

Ivan Petrov

Коя е твоята държава бе, тарикат? Имот в Русия ли си ръгнал да купуваш?